Mesajı Aldınızmı Bu eşyalar Topkapı Sarayıylamı gelecek hiç sanmıyorum belki Topkapı Sarayıyla Birlikte Belki Topkapı Sarayından Sonra Yeni Gelecek bir bölge olacak
Bence de Balta kötü çünkü bu oyun siz farketmesenizde Türk Tarihine dayanıyor silahları mesela Latif Osmanlı Yıllarında Bİr yeniçeri silahıydı Ecel Getirende öyle Yatağanda öyle bilmiiyorum bu silah biraz modern oldu sanki yani ne bilim çok caf caf lı bir silah Ecel getirenin Makineleşmiş hali gibi
Bence de Balta kötü çünkü bu oyun siz farketmesenizde Türk Tarihine dayanıyor silahları mesela Latif Osmanlı Yıllarında Bİr yeniçeri silahıydı Ecel Getirende öyle Yatağanda öyle bilmiiyorum bu silah biraz modern oldu sanki yani ne bilim çok caf caf lı bir silah Ecel getirenin Makineleşmiş hali gibi
Farkındayım İKV ' deki 39 level dönemindeki silahların hepsi gerçekte var. Fakat Grup Bölgeleri dönemi ilen gelen dönemde biraz modernleşme oldu. Sanki Kıyametten 2050 e gidiyoruz
o gözlükler m2,5 yeni geldiğinde de gösterilmişti. Bence sadece alternatifler bunlar.yani hepsini çiziyorlar en iyisini seçiyorlar. ama alttaki 2li hakkında bişey diyemeyeceim.
turkoxHAMSTER yazdı:o gözlükler m2,5 yeni geldiğinde de gösterilmişti. Bence sadece alternatifler bunlar.yani hepsini çiziyorlar en iyisini seçiyorlar. ama alttaki 2li hakkında bişey diyemeyeceim.
Evet Aynen Katılıyorum ama tam olarak değil yani Efsunlar gelişiyor mesela yarın silahlar parlatılacak efsunlar gelişecek ve m2.5 gözlükler ister istemez biraz sönük kalacak yani topkapı sarayıyla beraber yeni bölge getirmezlerse gerek olmayacak ama eminim ki birkaç ay sonra ynei bir bölge getirecekler ve o zamanlar satmaya başlıyacaklar...Yani bu benim fikrim...