Asosyal olmak ; Kalabalıktan kaçmak kalabalık sevmemek.
Sosyal olmak ; Sıradan bir çalışanın yapamayacağı, yapmak istesede imkan bulamadığı bir faaliyettir.
Çoğu kişi YGS LYS sınavlarına hazırlanırken ASOSYAL oluyor, mesleği gereği ASOSYAL oluyor, gezmeyi sevmediği için ASOSYAL oluyor.
Arkadaşlar ben yaz tatillerinin çoğunu ASOSYAL geçiren bir insanım sevmiyorum kardeşim sıcakta çıkıp gezmeyi sinemaya gitmeyi sevgilimle buluşmayı sevmiyorum buna sen mi karar vereceksin senin bana ASOSYAL diyişin beni etkilemez işte çünkü bu kötü bir şey değil doğam bu benim.
Serin havalarda ise SOSYAL takılabilirim ama o kadar çok değil. Eğer siz çok Sosyal bir insansanız bu size zararlı. İnsan gerektiğinde ASOSYAL gerektiğinde SOSYAL olmalı. Sürekli bir yerlerde para harcayamazsınız. Dışarı çıkıp gezmekle de SOSYAL insan olunmuyor. Çıkıp 4 5 saat dışarıda gezmek ile 4 5 oyun oynamak arasında fark yok. İkisinde de aynı şey zaman geçiyor. Birinde çevrenle diğerin de ise sanal çevrenle.
Şimdi ben ASOSYAL im isteyen forumda herkes bunu desin bana beni zerre kadar ilgilendirmez. Beni ben ve ailem ilgilendirir. Gerisinin ne dediği umrumda bile olmaz.
ASOSYAL - SOSYAL
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
ASOSYAL - SOSYAL
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Re: ASOSYAL - SOSYAL
Asosyal neymiş ya eskiden asosyalmı vardı eski köye yenı adet getiriyonuz vala otuurp evde bilgisayar oynamak ve kola içmek gibisi yok '''BENCE'''
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
Katılıyorum sana sıcakta dışarı çıksan ne olacak gezecen görecen milleti geri gelecencaptainmert yazdı:Asosyal neymiş ya eskiden asosyalmı vardı eski köye yenı adet getiriyonuz vala otuurp evde bilgisayar oynamak ve kola içmek gibisi yok '''BENCE'''
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
-
- İri Fare Avcısı
Vala benım okulda bitti şimdi askere gideene kadar oynucam varmı lan bişey diyen
YİYECEM İÇECEM OYNUCAM
AİLEM YEMEĞE GİDECEK GEZMEYE GİDECEK,TATİLE GİDECEK BEN GİTMEYECEM OYNUCAM VARMI BİŞEY DİYEN

YİYECEM İÇECEM OYNUCAM
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sentinus
Qxxbuz yazdı:Kuş yuvadan uçtuğunda anlayacak hayatı
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
Qxxbuz yazdı:Kuş yuvadan uçtuğunda anlayacak hayatı
Dışarı da sinemada gezmekle yine vakit kaybı zaman kaybı o zaman kuş yuvadan uçmuyor kalıyor mu ?
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
İlla sana "ASOSYALSİN ULAN" dememiz için seninde bu sözü "AY TAKMIYORUM HOŞT" demen içinmi açtın bu konuyu çok merak ediyorum.
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
Yok herkese ASOSYAL diyen bir kısım İKV oyuncusu için açtım.xPrince yazdı:İlla sana "ASOSYALSİN ULAN" dememiz için seninde bu sözü "AY TAKMIYORUM HOŞT" demen içinmi açtın bu konuyu çok merak ediyorum.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Çok bilmiş bi şekilde konuşmayı çok seviyorumWotkasarap yazdı:Yok herkese ASOSYAL diyen bir kısım İKV oyuncusu için açtım.xPrince yazdı:İlla sana "ASOSYALSİN ULAN" dememiz için seninde bu sözü "AY TAKMIYORUM HOŞT" demen içinmi açtın bu konuyu çok merak ediyorum.