tüyleriniz ürperecek
tüyleriniz ürperecek
beyler geçen gün arkadaşa gittim yaş 19 tabi ergenler gibi o şeyleri yapmıyoruz neyse oyun felan oynuyoduk pcde sonra babası geldi felan oturdu biraz evi topladı sonra bi anda koltuk altından 2 tane çorap buldu çekti fırlattı kenara sonra üstüne atladı benimdir diye onları giydi işe gitti o gidince arkadaşla konustum noluyor olum felan evlerinde çorap kıtlığı varmış şimdi sorarım size mübarek din kardeşlerim bu aileye çorap yardımı yapmalımıyım? ben diyorumki bi hayır kermesi kuralım kazanılan parayla renk renk çoraplar alalım yorumları alayım?
- BlackStell
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk Büyükleri
Re: tüyleriniz ürperecek
Bence kermeste çorap değil beyin toplayalıp sana verelim daha faydalı olur
Eksilmesin Hiçbirşey, Hiçbirşeyden Dahi Olsa Kalsın Biraz..
hasan şu sana laf sokmaya çalışan veledin laflarına bak allah için bu oyuna mı geri dönücen kanak ya aSD:FSA:DFSA:DF beyin toplayalım asdF:SAD:AF olum 12 yaşındaki veled-i zinalar oynuyor bu oyunu
SmokenGunz
oğlum valla utanıyorum ben bunlara karşı ezdiğimi belirtmeye çalışıyodum kendimi yıpratmışım bu bebelere bişe kanıtlamaya çalışırken ya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
SmokenGunz
- siyahbereli
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Hükümet kürtajı yasaklasa nolur doğmuş bütün neyse
FiNaLShİNe [Bıçak Sırtı Kılıç (^)] [Hidra Çift Bıçak ]]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
SiYaHBeReLi [Kıyamet Asa (^)] [Transformatör Asa]
DaMSıZADaM [Mevlana Asa (^)] [Hidroflorik Asa] [Ruh Döven Asa]
Çok iyi olur kardeş çorap cok önemli tabi ama kermesden en fazla 1000çorap felan cıkar bence Ajdar'ı cagırıp konser verdirelim 100tl den 70milyon gelir dövmek için valla
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:xnxx yazdı:Çok iyi olur kardeş çorap cok önemli tabi ama kermesden en fazla 1000çorap felan cıkar bence Ajdar'ı cagırıp konser verdirelim 100tl den 70milyon gelir dövmek için valla
Karyax Sunucu:Sancak
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
siyahbereli yazdı:Hükümet kürtajı yasaklasa nolur doğmuş bütün neyse![]()
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
aynen katılıyorumxnxx yazdı:Çok iyi olur kardeş çorap cok önemli tabi ama kermesden en fazla 1000çorap felan cıkar bence Ajdar'ı cagırıp konser verdirelim 100tl den 70milyon gelir dövmek için valla
auril & DoubleLift