ŞİFACI SAVAŞCI KESEBİLİRMİ???

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
cesurlarxboraa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

ŞİFACI SAVAŞCI KESEBİLİRMİ???

Mesaj gönderen cesurlarxboraa »

Bence arkadaşlar şifacı savaşcı kesebilir nedenini sorarsanız anlatayım...

Wsde artık savaşıları full yetenek yaptılar yani devamlı sert ve ağır vuruş yapmak zorundalar

İlk başda alan yetenekerlini açıyoruz CK atıyoruz Cağırıyı açıyoruz ve gelen hayvanı ck lıyoruz sonra ws başlıyor savaşcı işk önce size depar basıcakdır siz kacmaya devam edin o arada hayvan onu yavaşlatır ve duru hyvana dalmaya başlar sizde o arada az az can basın hayvana ve savaşcı size yeniden dalacak siz ck atın kendinize size yetenek vursun kudreti azalsın öyle devam edin sen sonunda onun kudreti bitecek sizde tam o arada saldırın (eğer üstün Hasar ise ozaman kesin kesersiniz )
saygılar ;)
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Re: ŞİFACI SAVAŞCI KESEBİLİRMİ???

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Forum görevlileri kitleyin şu konuları yeter adamın hiç bir şekilde şifacı ile ilgisi yok açıkça belli ne kadar cevap yazmaya gayret etsek de iyi niyetimizi kötüye kullanıyo bu adam ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbswinq »

ADAM şifacı hakkında birşeyler bulabilmek we arkdaslarına anlatmaya calısıyor.Bakıyoruki engin senin her konuya bır olumsuz cevabın war saten bu yaptıqın davrnıslar kendı kısılıgını kasdedıyor.Nasıl bır ınsan oldugunu.Cesurlarxboraa şifacı vatandaslara birşey hakknda bılgılendırmek ıstıyoRsan daha anLayısLı ve qüzel bir şekılde anlat . Senide savunmuyorum sadece sacma sapan konular acmayınız . Buraya anlayıslı ve vatandasların anlıyabileceqi konular acın . Daha güzel ve anlasılır olsun . Saten şifacıyı ıyı bılen oyundan bellı olur .Wslerde ve bır qorewe yardım amacı ıle qıden zekı anlayısı ile beLLı oLuR .

2'nızıde savunmuyorum sadece sacma sapan konular ve bilip bilmedıgıız şeyleri yazmayın foruma . İyi anlamlı olsun ki arkdaslarına bilgi weresin .

Şifacı KUllanmak SanattıR !! Benım 2 sıfacım war ve iqisindende memnunum . 3 187 hasar savunma 3 177 hasaR saLdırı we yetenklerıde ona qore ayarladım cok güzel oldu sıfacım saglambır sıfacı oldu yanı .Diqeri ise ( Hsar direnç Max hasaR İyileştrime ) Itemlerım war hepsınden memnumum tek ıtem we hasar plevne olan svsacları yenıyorm Ve cok memnunum . Diyormki size şifacınız olmasa bile acın kullanmasını öqrenın anlıycaksınız ki sifacinin ne kadar qüzeL bıR karakteR olduqu .

SANCAK !!

Byböceq
Bloodxswinqxşifa
Tkxxrukio
CybeRxeddy
Bycorey
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Savaşçı vssinde Çagrı açarsan ve qider onada ck acarsa Yenilirsin Bilip Bilmeden konu açmayalım lütfen..
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

bbswinq yazdı:ADAM şifacı hakkında birşeyler bulabilmek we arkdaslarına anlatmaya calısıyor.Bakıyoruki engin senin her konuya bır olumsuz cevabın war saten bu yaptıqın davrnıslar kendı kısılıgını kasdedıyor.Nasıl bır ınsan oldugunu.Cesurlarxboraa şifacı vatandaslara birşey hakknda bılgılendırmek ıstıyoRsan daha anLayısLı ve qüzel bir şekılde anlat . Senide savunmuyorum sadece sacma sapan konular acmayınız . Buraya anlayıslı ve vatandasların anlıyabileceqi konular acın . Daha güzel ve anlasılır olsun . Saten şifacıyı ıyı bılen oyundan bellı olur .Wslerde ve bır qorewe yardım amacı ıle qıden zekı anlayısı ile beLLı oLuR .

2'nızıde savunmuyorum sadece sacma sapan konular ve bilip bilmedıgıız şeyleri yazmayın foruma . İyi anlamlı olsun ki arkdaslarına bilgi weresin .

Şifacı KUllanmak SanattıR !! Benım 2 sıfacım war ve iqisindende memnunum . 3 187 hasar savunma 3 177 hasaR saLdırı we yetenklerıde ona qore ayarladım cok güzel oldu sıfacım saglambır sıfacı oldu yanı .Diqeri ise ( Hsar direnç Max hasaR İyileştrime ) Itemlerım war hepsınden memnumum tek ıtem we hasar plevne olan svsacları yenıyorm Ve cok memnunum . Diyormki size şifacınız olmasa bile acın kullanmasını öqrenın anlıycaksınız ki sifacinin ne kadar qüzeL bıR karakteR olduqu .

SANCAK !!

Byböceq
Bloodxswinqxşifa
Tkxxrukio
CybeRxeddy
Bycorey

Benim yazdığım yorumlar seni ilgilendirmez bu 1, 2. ise eğer buraya konu açıyosan eleştirilere açık olucaksın yoksa bu oyunu sadece karşıdan izlersin.Ve de eğer forumu düzgün incelediysen aynanda birçok konu açmış ve bütün hepsinin gerek burda gerekse eski forumda cevapları var...Sana soruyorum burda savunduğun adam 2 sayfa çevirip aynı konu başlıklarını bulup araştıramıyacak kadar aciz mi ?
Kullanıcı avatarı
contr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen contr »

Kişilerin açtıkları konulara sayqı duymaLısın.Evet aciz olabilir kim bilebilirki ?
Belki kendı düşündüqü şifacı meseleleRini forumda paylasıyoR.

Konuyu acan kardeşimiz Şifacı işi bildikten sonra kesmediqi savascı oLamaz . Ve Şifacı Genel sohbette bu tür konular acman biraz atılmış gibi oluyoR senın actıgın koNuLaR.Bir şifacı yeteru kadar parası olsa Mesmer ardennler ful dızzse kesmedıqı svsscı olamaz . Elinde latif ile bide max hasaRsa bir savascı onu şifacımı yener savascımı onu bılemem . Ama şifacı cok qüzel bir karakter olduqu qesın .
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bbsnake »

YeTeR eminCan snDe 3 187 hasar saldırı savunMa item vaRmı Bnm iTemLeri söYLüyon
Mesmer plevne eldiven , Büyük sahra plevne Pant ArsenikLİ ardanneler sopa (3 187 hasar )
Kehribarlı estergon ceket kehribarlı tora tora ayak
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

:D
contr yazdı:Kişilerin açtıkları konulara sayqı duymaLısın.Evet aciz olabilir kim bilebilirki ?
Belki kendı düşündüqü şifacı meseleleRini forumda paylasıyoR.

Konuyu acan kardeşimiz Şifacı işi bildikten sonra kesmediqi savascı oLamaz . Ve Şifacı Genel sohbette bu tür konular acman biraz atılmış gibi oluyoR senın actıgın koNuLaR.Bir şifacı yeteru kadar parası olsa Mesmer ardennler ful dızzse kesmedıqı svsscı olamaz . Elinde latif ile bide max hasaRsa bir savascı onu şifacımı yener savascımı onu bılemem . Ama şifacı cok qüzel bir karakter olduqu qesın .

Mesmer ard. çok mu iyi ws ' de bunun anlamı ne ?
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

187 hasarla kesemez.
Kullanıcı avatarı
cesurlarxboraa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen cesurlarxboraa »

Ben cağrıyı yavaşlatığı için önerdim her halde o yetenekden gelen yaratık savaşcıyı kescek değil ya

“Şifacı” sayfasına dön