Karakterlerimin görevleri siliniyor !
Karakterlerimin görevleri siliniyor !
Merhaba savaşçı ve şifacı 2 karakterim vardı önce şifacım daha sonra savaşçı hesabımdaki tüm görevler silinmiş ( not : kimse şifremi bilmiyor ) tekrar alamıyorum örneğin : gaffarı öldürün görevi gibi görevleri gbm anı vermiyor
Nothing
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Karakterlerimin görevleri siliniyor !
İkv Desteğe başvur kardeş.
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
görevi veren kişiden tekrar al banada oluyo bazen x te çok sorun olmuştu görevi alıyodum oyundan atıyodu siliniyodu guncellemeden sonra duzelir buyuk ihtimalleScalgar yazdı:Merhaba savaşçı ve şifacı 2 karakterim vardı önce şifacım daha sonra savaşçı hesabımdaki tüm görevler silinmiş ( not : kimse şifremi bilmiyor ) tekrar alamıyorum örneğin : gaffarı öldürün görevi gibi görevleri gbm anı vermiyor
uzun zamandır böyle desteğe yazdım ama :Sveym2 yazdı:görevi veren kişiden tekrar al banada oluyo bazen x te çok sorun olmuştu görevi alıyodum oyundan atıyodu siliniyodu guncellemeden sonra duzelir buyuk ihtimalleScalgar yazdı:Merhaba savaşçı ve şifacı 2 karakterim vardı önce şifacım daha sonra savaşçı hesabımdaki tüm görevler silinmiş ( not : kimse şifremi bilmiyor ) tekrar alamıyorum örneğin : gaffarı öldürün görevi gibi görevleri gbm anı vermiyor
Nothing
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
1 hafta önce bu sorunu bende yaşadım ve desteğe mail attım gelen cevap.Öneriniz için teşekkürler.Öneri havuzunda topluyoruz vs vs. Oyuncu sorun yaşıyor gelen desteğe bak teşekkür ederiz.Hiç boşa uğraşma kardeş yazdığına ve şu oyuna verdiğin emeğe yazık günah.Tek tek baştan alacaksın görevleri..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
lanet olsun o kadar tekrar uğraşıcaznabuforum yazdı:1 hafta önce bu sorunu bende yaşadım ve desteğe mail attım gelen cevap.Öneriniz için teşekkürler.Öneri havuzunda topluyoruz vs vs. Oyuncu sorun yaşıyor gelen desteğe bak teşekkür ederiz.Hiç boşa uğraşma kardeş yazdığına ve şu oyuna verdiğin emeğe yazık günah.Tek tek baştan alacaksın görevleri..
Nothing
Oyundan Alt + F4 kombinasyonu yerine ESC tuşu >> oyundan çık butonunu kullanarak çıkıyorum ve hiç bir sorun ile karşılaşmıyorum. Taktik var huzu var
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Destekle alakası yok Çoğu arkadaşımız Alt+F4 Yaptığı için nadiren olsada görevleri silinir. ESC ile çıkmanızı öneririm. Eğer Kelle Avcısı Görevin Gittiyse Yani Gaffarı Öldürme Görevi Stuart Efendi'nin labaratuvar olmayan sağda oda var. Orda Zelal adlı NPC var hemen yanında teşkilat hattı var görevi tekrar alabilirsin.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
bana recai pisligi telekomikasyon robotunu vermyio ya 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
ben henüz çemberlitaş a giremiyorum heyecan yapmaya gerek yok
Nothing