Tekrardan 29 Seviye
- Xsadrazam
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ay Işığı Loncası
Tekrardan 29 Seviye
Arkadaşlar yapılmazda ben yine içimdekini söyliyeyim şöyle bir şey olsa güzel olmazmı yeni bir sunucu açılsın en fazla 29 seviye olsun yani oyun ilk günlerine geri dönsün ve karakter aktarımı en fazla 29 seviye olsun ve en fazla 29 eşyalarla aktarılabilsin .. sizce nasıl olur yorumlanızı bekliyorum :?:
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Re: Tekrardan 29 Seviye
29 lv degilde bence 39 lv olursa çok iyi olur alman ok ucu set ve kütük yaranı özledimm :twisted: :twisted:
>>>E F E <<<
- Xsadrazam
- Cin Avcısı

Siz çemberli itemlerinizle güzel güzel oynayın ben farklı bir sunucu açılsın dedim beğenmiyorsan beğenmesonilahi yazdı:Nedense cember itemlerini dizemeyenler söylüyor bu hayalleri
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
sonilahi yazdı:Nedense cember itemlerini dizemeyenler söylüyor bu hayalleri
Sen üstünü ful dizdiğin halde, Kütük yaranla adam doğramanın zevkini şuan alabiliyosan ne mutlu sana :idea:

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- Xsadrazam
- Cin Avcısı

Katılıyorum sana kardeşimKRaLeX yazdı:sonilahi yazdı:Nedense cember itemlerini dizemeyenler söylüyor bu hayalleri
Sen üstünü ful dizdiğin halde, Kütük yaranla adam doğramanın zevkini şuan alabiliyosan ne mutlu sana :idea:
Eminönü
----------
Xsadrazam
----------
Xsadrazam
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Madem öyle neden sürekli yeni level diye baskı uyguladınız ?Xsadrazam yazdı:Katılıyorum sana kardeşimKRaLeX yazdı:sonilahi yazdı:Nedense cember itemlerini dizemeyenler söylüyor bu hayalleri
Yaptığın öneri olmuyacak bişe ama yinede olursa neler olacığını yazayım;
-İlk olarak oyunun 29 seviye sunucusunun olduğunu duyanlar o sunucuya yüklenecek(8 sunucunun hepsi gelir),plusu olmayanlar giremeyecek ve çok feci lag olacak.(Şahsen öyle bişe olsa bende en az 1 ay o sunucudan ayrılmam)
-Ayrıcadan böyle bir uygulama hiç bir online oyunda şimdiye kadar olmadı ve olmazda.Bir oyun Gelişir yeni yerler gelir fakat gelişen bir oyundaki yerler silinip gerileyemez.
-İlk olarak oyunun 29 seviye sunucusunun olduğunu duyanlar o sunucuya yüklenecek(8 sunucunun hepsi gelir),plusu olmayanlar giremeyecek ve çok feci lag olacak.(Şahsen öyle bişe olsa bende en az 1 ay o sunucudan ayrılmam)
-Ayrıcadan böyle bir uygulama hiç bir online oyunda şimdiye kadar olmadı ve olmazda.Bir oyun Gelişir yeni yerler gelir fakat gelişen bir oyundaki yerler silinip gerileyemez.

- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
+1berkan587 yazdı:Yaptığın öneri olmuyacak bişe ama yinede olursa neler olacığını yazayım;