İKV KUTU SATIM NOKTALARI KONUYA BAKIN ACİL

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İKV KUTU SATIM NOKTALARI KONUYA BAKIN ACİL

Mesaj gönderen Seven »

Bugün İKV kutu satan bayileri tekrar aradım ve biz artık ikv kutu getirmeyi düşünmüyoruz dediler. Fakat sizin gibi birçok kişi bizi aradı dedi. Artık bizim bayiliğimizde İKV kutu yok denildi ben bu İKV kutuyu koca KAYSERİ'de bulamayacakmıyım arkadaş.

ÜYELİK AL öneriliyor. Fakat onuda ben istemiyorum. KAYSERİ'de bayilik olan yer hiç yokmu acil.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: İKV KUTU SATIM NOKTALARI KONUYA BAKIN ACİL

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Seven yazdı:Bugün İKV kutu satan bayileri tekrar aradım ve biz artık ikv kutu getirmeyi düşünmüyoruz dediler. Fakat sizin gibi birçok kişi bizi aradı dedi. Artık bizim bayiliğimizde İKV kutu yok denildi ben bu İKV kutuyu koca KAYSERİ'de bulamayacakmıyım arkadaş.

ÜYELİK AL öneriliyor. Fakat onuda ben istemiyorum. KAYSERİ'de bayilik olan yer hiç yokmu acil.
Bu sorun bir çok illerde yaşanıyor fakat yönetim yine kulak ardı ediyor malesef bence kutu yerine git karnını doyu en güzeli bu
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İKV KUTU SATIM NOKTALARI KONUYA BAKIN ACİL

Mesaj gönderen Seven »

KEMALIZMX yazdı:
Seven yazdı:Bugün İKV kutu satan bayileri tekrar aradım ve biz artık ikv kutu getirmeyi düşünmüyoruz dediler. Fakat sizin gibi birçok kişi bizi aradı dedi. Artık bizim bayiliğimizde İKV kutu yok denildi ben bu İKV kutuyu koca KAYSERİ'de bulamayacakmıyım arkadaş.

Bu sorun bir çok illerde yaşanıyor fakat yönetim yine kulak ardı ediyor malesef bence kutu yerine git karnını doyu en güzeli bu

karnımız zaten hergün doyuyor :D ama ben ikv kutu istiyorum şu topkapı bi gelse heralde kutuları dağıtırlar diye düşünüyorum :?: ama kayseri esnafı almayı düşünmüyor onlardan şüpeliyim :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön