Bugün İKV kutu satan bayileri tekrar aradım ve biz artık ikv kutu getirmeyi düşünmüyoruz dediler. Fakat sizin gibi birçok kişi bizi aradı dedi. Artık bizim bayiliğimizde İKV kutu yok denildi ben bu İKV kutuyu koca KAYSERİ'de bulamayacakmıyım arkadaş.
ÜYELİK AL öneriliyor. Fakat onuda ben istemiyorum. KAYSERİ'de bayilik olan yer hiç yokmu acil.
İKV KUTU SATIM NOKTALARI KONUYA BAKIN ACİL
Re: İKV KUTU SATIM NOKTALARI KONUYA BAKIN ACİL
Bu sorun bir çok illerde yaşanıyor fakat yönetim yine kulak ardı ediyor malesef bence kutu yerine git karnını doyu en güzeli buSeven yazdı:Bugün İKV kutu satan bayileri tekrar aradım ve biz artık ikv kutu getirmeyi düşünmüyoruz dediler. Fakat sizin gibi birçok kişi bizi aradı dedi. Artık bizim bayiliğimizde İKV kutu yok denildi ben bu İKV kutuyu koca KAYSERİ'de bulamayacakmıyım arkadaş.
ÜYELİK AL öneriliyor. Fakat onuda ben istemiyorum. KAYSERİ'de bayilik olan yer hiç yokmu acil.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Re: İKV KUTU SATIM NOKTALARI KONUYA BAKIN ACİL
KEMALIZMX yazdı:Bu sorun bir çok illerde yaşanıyor fakat yönetim yine kulak ardı ediyor malesef bence kutu yerine git karnını doyu en güzeli buSeven yazdı:Bugün İKV kutu satan bayileri tekrar aradım ve biz artık ikv kutu getirmeyi düşünmüyoruz dediler. Fakat sizin gibi birçok kişi bizi aradı dedi. Artık bizim bayiliğimizde İKV kutu yok denildi ben bu İKV kutuyu koca KAYSERİ'de bulamayacakmıyım arkadaş.
karnımız zaten hergün doyuyor