Büyücü Ws leri hakkında ***

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Asinefer32
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inception

Büyücü Ws leri hakkında ***

Mesaj gönderen Asinefer32 »

şu ana kadar 3 sunucuda bulundum ama en cok vaktımı sancak ve tılsımda gecırdım teşkılatta cok az bulundum eskıden ...
:arrow: Sancakta büyü ws si tesla haric tüm yetenekler serbesttır (teslada eger karsı taraf zıhın atarsa küre sebebıyle oturamıyo zaman kaybı olmasın adaletlı olsun dıye iptal ) bence en mantılklı ws türü büyücü de

:arrow: Tılsımda ıse adamlar 39 ws sı atıyolar konsla basla kutup zıhın tesla yoq dıger yetenekler serbest...(bu ne kadar adaletlı bılmem adam dızer ustunu kıyamet vs 3 sıkılde yatrır bence buyucu ıtem deıl akıl ıster taktır sıze kalmıs ....

dıger sunucularda nasıl ıslıyo bu ws ısı ...

:arrow: Bence büyücü de her yetenegı kullanmalısın ws de ... sızınde yorumlarınızı beklıyorum ıı forumlar .
Resim
Resim
Resim
Resim
EfeMehmet Karademir
Kullanıcı avatarı
osman5050
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Büyücü Ws leri hakkında ***

Mesaj gönderen osman5050 »

Kuklacıda istediğini kullan :D
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Büyücü Ws leri hakkında ***

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Bence en mantıklısı ikiside birbirine vuramayacak kadar uzaklığa geçip meditasyon açıp birbirlerine doğru koşarak başlamaları ister direk büyü atar ister rakibinin ilk büyüsünü bozar ister rakibi tam menzile girecekken konsantrasyon açar.
Ama bütün yeteneklerin serbest olması+iksir içilmesininde serbest olması lazım hangi oyunda görülmüş vs de iksir içince laf yapmak.

“Büyücü” sayfasına dön