Gündem KAdim Hidra

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: MoonWalker

Gündem KAdim Hidra

Mesaj gönderen aqrepuur »

öncelilkle her bir seferde desteğini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim.evet kadim hidrayı az buz deil tam 8 kere kesdik zaten önceden 7 kere kesilmişdi biz cıtayı biras daha yükselttik emeği gecen herkese burdan teşekkürler.bazıları kacdı gitti bazuları ikinci carına girdi evet buna mani olamadık belki ama sonuna kadar orda herkesin görevivi olmuş olması beni bir hayli sevindirdi.

Bir önemli nokda ise orada önceki kesimlerde de desteğini esirgemeyen insanların görevinin olmasıdır.kacmayacaz dedik kacmadıkda herkesin görevi olana kadar ayni azimle ve istekle calışdık ve birlikde başardık bu ben sen o kesdi olayı değildir bunu biz sunucu olarak kesdik birlikde el ele kesdik tam 8 kere.(o kadar yoğunduk o kadar motiveydik ki resim dahi alamadık)

Kacanlarda aklımda not almışım ama yazmayacağım insan insanın hatasını örtünce insandır onlarıda allaha havale ediorum.nice nice bu şekilde 8 lere 9 lara hatta 10 lara inşallah sözümüzde durarak lafımızı yemeyerek.

iyi eğlenceler...
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
Kullanıcı avatarı
SetheriaL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Gündem KAdim Hidra

Mesaj gönderen SetheriaL »

Başarılarınızın devamını dilerim.İyi eğlenceler...
Kullanıcı avatarı
Cazgir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Cazgir »

Evet güzel bir akşamdı :) Turanxakrepugur goldsavaş tutadidi livane heretixx pastel sunaygzl kosavalı ve ismini sayamadıgım diger arkadaşların görevini yapması beni çok mutlu etti çok ugraştılar hak ettiklerini aldılar.İlk defa 8 kez üst üste kesildi umarım devamıda gelir. Emegi geçen herkese teşekkürler. :!:
Kullanıcı avatarı
mesgenccom
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen mesgenccom »

Evet biraz yorucu da olsa güzel bir akşamdı burada ugurun emeği bir hayli fazla katılan herkese teşekkürler...

Mesgenccom x Keyfalann x Keyfalannn
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın

"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."

AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
Kullanıcı avatarı
Goldsifa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Goldsifa »

AYNEN UGUR KARDESIMIN DEDIGI GIBI BUTUN EMEGI GECENLERE COK TESEKKUR EDIYORUZ.DEMEKKI ISTEDIKTEN SONRA OLUYORMUS SANCAK BIRLIK DUZEN SAGLANINCA.UGURUM GECE SENIN EMEGIN BIRAZ DAHA FAZLA BIRAZ DAHA YORUCU EVET HERKESIN EMEGI VAR YORULDU AMA SENDE SUPERDIN KARDESIM.BIRDE BU KACMADAN KALANLARA TESEKKUR EDIYORUM TABI KACIPTA BASKA CHARLARA GIRIP O CHARLARINDA GOREVLERINI YAPANLARDA VAR BEN BIRSEY DEMIYORUM ALLAH'A HAVALELER.BIZDE BILIRDIK ILK KESILDIGINDE BASKA CHARLA GELIP KESMEYI AMA BIZ OKADAR SEREF YOKSUNU OLAMADIK DUSMEDIK BU DURUMLARA BELKI SUAN BEN BUNLAR GIBI YAPSAM COKTAN ELIMDE ASHABIM VARDI CHARIM CALINDI HIC OLMASSA ONU AKTARAMAZDI.AMA BIZ NE YAPTIK MILLETIN HAKKINI YEMEYELIM DEDIK AMA BIZIM HAKKIMIZI YIYEN BIR TON INSAN OLDU HAKKIM GECENLERE HAKKIM HELALDIR AMA BENIM HAKKIM OLUPTA HAKKIMI YIYENLERE ISE HAKKIM HARAMDIR BUNU BILESINIZ.
DUN GECE COK GUZELDI HERSEY YOLUNDA GITTI VE COK ORGANIZE CALISTIK SUPER BIR IS YAPTIK BU DA DEMEKKI ASLINDA ISTEYINCE HERSEY OLABILIYORMUS.YINEDE YENI URETIM YAPAN ARKADASLARA HAYIRLI OLSUN EN KOTU GUNLERIMIZ BOYLE OLSUN HERKESE SONSUZ TESEKKURLER..

SUNU UNUTMAYIN DOSTLARIM SIZ OLMASANIZ BENDE OLMAZDIM..
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
Kullanıcı avatarı
LAZOGLU
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen LAZOGLU »

GUNLERIN GETIRDIGI KADIM HIRSI SONUNDA BUYUK BIR ZAFERLE SONUCLANDI. DUZENLI BIR SISTEM, DENGELI BIR PLAN VE SISTEMLI BIR SALDIRI ANLAYISI ILE HIC ZORLANMADAN ZAFERE ZAFER KATTIK. HERKEZIN USTUNDE BUYUK BIR BASKI VE HIRS VARDI TABIKI. BUNU EN AZ DERECEYE INDIRIP SADECE ISIMIZE ODAKLANMANIN SEVINCI BIZI DAHA DA COK MUTLU EDIYOR. DUZENLI VE PROGRAMLI BIR SEKILDE ZOR DENILEN GOREVI COK EGLENCELI VE KAHKAHALARLA BASARIYA DONUSTURMENIN VERDIGI SEVINC ICINDEYIZ. EMEGI GECEN BUTUN ARKADASLARA COK COK TSK EDERIM. BU BIR AZMIN ZAFERIDIR BU BIR BIRLIKTELIGIN ZAFERIDIR. VE INANIYORUM KI DAHA NICE ZAFERLERE BU SEKILDE ULASACAGIZ. TEKRARDAN HERKEZE COK TSK EDER SAYGI VE SEVGILERIMLE BIRLIKTE HAYIRLI SABAHLAR DILERIM...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

o akşam herkes harikaydı ama beim yerimde başkası olsa kafayı yerdi sanırım dakka başı pm gelior o arada yaratığı üstümde tutmaya calışıorum bir yandan uyarı yapıyorum menzil yap gibi dşer yandan pmler gelior küsen oluyor darılan oluyor yazamıyorum die gercekden deişik bi akşamdı gece yattığımda pestilim cıkmışdu ama şahane bi akşam,şahane bi iş yapmışdık gercekden müthişdi
gorias
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen gorias »

Bir olay bir kere gerçekleşirse kazadır, iki kere gerçekleşirse tesadüftür, üç kere gerçekleşirse istikrardır (bir filmden alıntıdır snra fırcalamayın beni hrsız die :D :D ) ama dün ben bi yerden sonra saymayı bıraktım benim görev saat 1 gibi oldu bitti emegi gecen tüm arkadaşlara ve bu organizasyonda başı ceken Turanxakrepuğur arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim. Herkese iyi oyunlar.

Contrax
Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Herkes için calışdık emeğimize karşılık dönüp bir saol diyen herkese teşekkürler
Kullanıcı avatarı
aqrepuur
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Resim

Resim

Başlagıcda bir avuc insandık orda sonradan bir ordu olduk...

“Genel Sohbet” sayfasına dön