İKV oyuncusu özellikleri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

İKV oyuncusu özellikleri

Mesaj gönderen Bahtsiz »

Evet arkadaşlar sizlere İKV oynayan oyuncuları tanıtıyım :) Güzel okuyun ve İKV oyuncuları hangi özellikleri sahip öğrenin ;)

1- Oyuncular tüm yeniliklere kapalıdır. Ama yenilik gelmeyince isyan eder.
2- Oyuncular her zaman kendi zevklerine göre oyun olmasını ister. Başka kişilerin zevkleriyle ilgilenmez.
3- Oyuncular paracı yönetim diye isyan eder ardından neden lag oluyor der.
4- Oyuncular hata yapar hesabı banlanır sonra %100 yönetim suçlu olur.
5- Oyuncular gelen yükseltmelere ve dükkan eşyalarına karşı çıkar ama hep karşı çıkanlar ilk alırlar :)
6- Oyuncular paraların ICF ' ye gittiğini savunur ki bu bir gerçek %65 i ICF ' ye gidiyor.

İşte İKV oyuncularının ilk 5 ana özelliği. Eklemek isteyenler ekleyebilir. Son madde özellik değil bir gerçektir..
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV oyuncusu özellikleri

Mesaj gönderen HeilHitler »

Bahtsiz yazdı: 5- Oyuncular gelen yükseltmelere ve dükkan eşyalarına karşı çıkar ama hep karşı çıkanlar ilk alırlar :)
Diğerlerine de bir bir katılmaktayım fakat bu daha çok önem arz ediyor en azından şu durum da.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Bahtsiz yazdı:Evet arkadaşlar sizlere İKV oynayan oyuncuları tanıtıyım :) Güzel okuyun ve İKV oyuncuları hangi özellikleri sahip öğrenin ;)

2- Oyuncular her zaman kendi zevklerine göre oyun olmasını ister. Başka kişilerin zevkleriyle ilgilenmez.
5- Oyuncular gelen yükseltmelere ve dükkan eşyalarına karşı çıkar ama hep karşı çıkanlar ilk alırlar :)
6- Oyuncular paraların ICF ' ye gittiğini savunur ki bu bir gerçek %65 i ICF ' ye gidiyor.

İşte İKV oyuncularının ilk 5 ana özelliği. Eklemek isteyenler ekleyebilir. Son madde özellik değil bir gerçektir..
7- Aslında hiç bir bilgisi olmadan kendinden emin biçimde oranlar verirler.

Nereden biliyorsun %65 inin ICF ye gittiğini.Sobee nin muhasebe departmanında görevli filan mısın?
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
isimsizisim
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen isimsizisim »

7- Aslında hepsi bu durumlardan şikayetçidir ama hava olsun diye burda ahkam keserler ;)
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Bahtsiz »

xFahrenheitx yazdı:
Bahtsiz yazdı:Evet arkadaşlar sizlere İKV oynayan oyuncuları tanıtıyım :) Güzel okuyun ve İKV oyuncuları hangi özellikleri sahip öğrenin ;)

7- Aslında hiç bir bilgisi olmadan kendinden emin biçimde oranlar verirler.

Nereden biliyorsun %65 inin ICF ye gittiğini.Sobee nin muhasebe departmanında görevli filan mısın?
Biraz gelişme durumlarına bakarsan bunun zor olmayacağını anlarsın ;)
Bahtsiz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Bahtsiz »

isimsizisim yazdı:7- Aslında hepsi bu durumlardan şikayetçidir ama hava olsun diye burda ahkam keserler ;)

Yorum ve konularıma göz gezdir. Hava atma niyetinde bulunmam hiç bir zaman ;) Başlamayı düşündüm tekrar oyuna fakat çoğu kişi başlama dedi oynamıyorum ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön