savaşçı şaheser

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

savaşçı şaheser

Mesaj gönderen fuci »

ilk önce lütfen bunu savaşçı bölmüne taşımayın savaşçıalrda sadece ecel getiren ve latif var fakat tank olucak savaşçıalra özel şaheser yok bence savaşçılara özelde şaheser olmalı tank bir savaşçı eline şaheser almadan çemberli bile atabiliyor bence bu böyle olmamalı(taş kanat balta ve tabanca hariç)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: savaşçı şaheser

Mesaj gönderen berkan587 »

Güzel Fikir ama önceden olması gereken bişeydi,şuanda gelmesi saçma olur.Zamanında Şifacılarda büyü hasarı asit ve zehir hasarı veren silahlar istediler,malesef o zaman gelmedi.Savaşcıların çoğu zaten Farabi Shen Silah alıp parlatıyorlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
berkancetin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyametin Karabasanları

Mesaj gönderen berkancetin »

Al bir farabi shen silah parlat onu kullan bence.Hatta alma üret,daha ucuza geliyor :) 40 m'e satıyorlar,ben 33 m'e ürettim.
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Bence Gereksiz Bir Düşünce Neden Diye Sorarsanız Savaşçıların 2 Şah eser Üretme Şansı Varken Büyücülerin ve Şifacıların 1 Şaheser Üretebilme Hakkı Var Eğer Bir De Tank Şah Eser Gelirse 3 Olacak Ve Büyücü ile Şifacı Kardeşlerimize Haksızlık Olacak . Ecel Getiren Bence Tank Savaşçı İçin Gayet İyi Bir Silahtır. Eğer Bununla Yetinemiyorsa Farabi + Solucan veya Farabi + Plevne Bir Balyoz Üretmesi Yeterli Olacaktır. Savaşçı İçin Geniş Bir Kol Var Fakat Özellikle Büyücü İçin yok Güneş Asaya ++ Basan Çok Az Büyücü Var. Şifacı İbni Sina+Cevriye Mor Asaya ++ Basabilir Ama Büyücüde O da Yok.
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutabi »

anan
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen fuci »

haydegidelum yazdı:Bence Gereksiz Bir Düşünce Neden Diye Sorarsanız Savaşçıların 2 Şah eser Üretme Şansı Varken Büyücülerin ve Şifacıların 1 Şaheser Üretebilme Hakkı Var Eğer Bir De Tank Şah Eser Gelirse 3 Olacak Ve Büyücü ile Şifacı Kardeşlerimize Haksızlık Olacak . Ecel Getiren Bence Tank Savaşçı İçin Gayet İyi Bir Silahtır. Eğer Bununla Yetinemiyorsa Farabi + Solucan veya Farabi + Plevne Bir Balyoz Üretmesi Yeterli Olacaktır. Savaşçı İçin Geniş Bir Kol Var Fakat Özellikle Büyücü İçin yok Güneş Asaya ++ Basan Çok Az Büyücü Var. Şifacı İbni Sina+Cevriye Mor Asaya ++ Basabilir Ama Büyücüde O da Yok.
savaşçıalrın iki tane şaheseri var demişsin o zaman mesela latif kalksın yerine tank içni şaheser gelsin birde büyücülerin 1 şaheser üretme hakkı var demişsin ama çemberlide 4 tane şaheser silahı var onuda göz ardı etme
ResimResim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

savascının 1 tanemi var ?

bıçak sırtı kılıç
taş kanat balta
taş kanat tabanca
hidra nefesi çift bıcak

2 tane tank silahı var işte daha ne ?
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen fuci »

harkonen yazdı:savascının 1 tanemi var ?

bıçak sırtı kılıç
taş kanat balta
taş kanat tabanca
hidra nefesi çift bıcak

2 tane tank silahı var işte daha ne ?
peki çemberlitaş itemleri dşında varmı ben çemberli itemleri dışındakilerden bahsediyorum ben ejder üretip sığınağa giriyorum adam 5m verip farabi silah alıp giriyor
ResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön