İKV Çemberli taş kutu çatalca bayi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: mLsff..(
İKV Çemberli taş kutu çatalca bayi
Evet beyler çatalcada ki bayiye gittim.Adamlar bana o ne ? dediler.Adres tam zaten o adreste 2 tane bayi var 2 sinede baktım.Böyle saçmalık olmaz.Bu kutuyu sadece E pinlerini alabiliyormuyuz internetten ? Sadece kod lzm Kutu ya gerek yok.
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Re: İKV Çemberli taş kutu çatalca bayi
HeLpMeDeiL yazdı: Evet beyler çatalcada ki bayiye gittim.Adamlar bana o ne ? dediler.Adres tam zaten o adreste 2 tane bayi var 2 sinede baktım.Böyle saçmalık olmaz.Bu kutuyu sadece E pinlerini alabiliyormuyuz internetten ? Sadece kod lzm Kutu ya gerek yok.
üyelikal dan ara önceden uyarim e pinleri bazen geç verebiliyorlar adamları arayıp sövme
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

-
- Salgın Koruyucusu
Üyelik aldan direk E pin mi veriyorlar ? Yoksa Kargo ile mi E-pin istiyorm ben sadece Kargo fln uğraşamam.IMMORTAL55 yazdı:HeLpMeDeiL yazdı: Evet beyler çatalcada ki bayiye gittim.Adamlar bana o ne ? dediler.Adres tam zaten o adreste 2 tane bayi var 2 sinede baktım.Böyle saçmalık olmaz.Bu kutuyu sadece E pinlerini alabiliyormuyuz internetten ? Sadece kod lzm Kutu ya gerek yok.
üyelikal dan ara önceden uyarim e pinleri bazen geç verebiliyorlar adamları arayıp sövme
Kutu aramaktan bıktım zaten.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
HeLpMeDeiL yazdı:Üyelik aldan direk E pin mi veriyorlar ? Yoksa Kargo ile mi E-pin istiyorm ben sadece Kargo fln uğraşamam.IMMORTAL55 yazdı:HeLpMeDeiL yazdı: Evet beyler çatalcada ki bayiye gittim.Adamlar bana o ne ? dediler.Adres tam zaten o adreste 2 tane bayi var 2 sinede baktım.Böyle saçmalık olmaz.Bu kutuyu sadece E pinlerini alabiliyormuyuz internetten ? Sadece kod lzm Kutu ya gerek yok.
üyelik alda 29 tl lik kutudan alırsan sadece e-pin 32 tl lik kutudan alırsan kargo isteğe bağlı yani sabah alıyosun kutuyu havaleni ypaıyosun akşam 20.30 gibi veiryolar epini
-
- Salgın Koruyucusu
Tel den alınıyormu ? 29 TL yeReaLMADRID yazdı:HeLpMeDeiL yazdı:Üyelik aldan direk E pin mi veriyorlar ? Yoksa Kargo ile mi E-pin istiyorm ben sadece Kargo fln uğraşamam.IMMORTAL55 yazdı:HeLpMeDeiL yazdı: Evet beyler çatalcada ki bayiye gittim.Adamlar bana o ne ? dediler.Adres tam zaten o adreste 2 tane bayi var 2 sinede baktım.Böyle saçmalık olmaz.Bu kutuyu sadece E pinlerini alabiliyormuyuz internetten ? Sadece kod lzm Kutu ya gerek yok.
üyelik alda 29 tl lik kutudan alırsan sadece e-pin 32 tl lik kutudan alırsan kargo isteğe bağlı yani sabah alıyosun kutuyu havaleni ypaıyosun akşam 20.30 gibi veiryolar epini