Merhaba,
Oyunda Şifacı sınıfını yaklaşık 1.5 yıldır oynuyorum.Fakat çok büyük yanlışlıklar var.Çoğu arkadaşımız 1 yıl sığınak-migrat itemlerini dizdi uğraştı.Fakat Şifacı açıp 1 haftada 49 yapıp,hiç bir şey üretmeden Çemberlitaşta tüm bölge atıp 3-4 Parça item düşürüp konuşanlar oluyor.Artık çoğu şifacı Sığınak-Migrat atmayıp direk Çemberlitaşa giriyor.Suç bence yönetimde, üstü full Şifacı ile üstü İbni-sina olan şifacı arasında Küçüçük bir fark var,o da iksirle kapatılıyor.Bence Üstü full şifacı ile diğerleri arasında biraz fark olması lazım.Üstü full Azat bir kişinin hasarı parlatmayla beraber 850 diyelim,Üstü full büyücü 1880 hasarı oluyor ve arasında büyük fark oluyor .Fakat bu olay şifacıda aynı değil.Yeni gelen Eklenti ile beraber buna bir el atılması gerektiğini düşünüyorum.
1200 Büyü şifası olan Bastığı Düz şifa 4500-5500 arası Kritik 7000-9500 arası
2680 Büyü şifası olan Bastığı Düz şifa 5000-6500 Arası Kritik 7000-10000
850 Hasar Elektrik Düz vuruş(Direnç kırma ile) 6000 Kritik 8000
1880 Hasar Elektrik Düz vuruş(Direnç kırma ile)9000 Kritik 13000
Bide büyücülerde çift skil olduğundan 800 elektriği olan bir kişinin buzu düşük oluyor,fakat 1880 Elektriği olan kişinin buzuda 700 lerde oluyor.2 yeteneklede yüksek hasar veriyor.
Grup Bölgeleri
Re: Grup Bölgeleri
bencede gayet haklısın 760 şifa ile 5 k can basarken 1100 ile 6 k cna basıyorum ne anladım item düzmekten

- avss123
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Pardonn
okadar saçma yapmışlarki elime ashab yerine ibni asa alıyorum gene aynı can basıyorum
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Bende aslında onu demek istiyorum.Bilge Cevriye Mor Asa parlatılmış ile Ejder arasında ne kadar fark var.Kudret hasar vs.Fakat Ashab ile İbni cevriye parlatılmış asa arasında Tek fark Kudret Rej.Gaffardan Herhangi bir asa düşürsen Kudret Rej veriyor zaten.Fakat Ejdersiz olan bir büyücü Gaffar atamıyorken,İbni cevo asalı bir kişi atabiliyor.Çünkü çok büyük bir fark yok.Buda karakter arası dengesizliğin apaçık bir farkı.avss123 yazdı:okadar saçma yapmışlarki elime ashab yerine ibni asa alıyorum gene aynı can basıyorum
Ben Aylardır Şifacı Kasıyorum.1800 Küsür Büyü Şifam Var Centten Pant Ve Fundi Kolye Eksiğim Var 1800 Büyü Şifa İle Ancak Yol Savaşçısına Alınıyorum.Elimde İbni Cevriye Asa Var.Sunucusuna,Çevresine Göre Değişiyor.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
1200 Şifa Büyüsü Olan Bir Çarım Var Ve Klan Savaşlarının , Grup Bölgelerinin Nerdeyse Vazgeçilmezziyim.Önemli Olan Şifa Büyüsü Fln Değil Önemli Olan İşi Bilmektir.
Saygılar
Saygılar
İşte bu yüzden seviyorum şifacı oynamayı :mrgreen:
Direk grup bölgeleri ayaklarının altında
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
nihahahahahahaxxusxx yazdı:İşte bu yüzden seviyorum şifacı oynamayı :mrgreen:
zaaaa iks Deee
asdasdasdasda
qweqeqeqweqwe
lşkwerö omwfşqr561r56r32pamlşwjkr lwkenmfksdugnfq
:roll:
Şifacı Gülüşü
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
1200 şifan var vazgeçilmezsin sorması ayıptır vazgeçilmezsin hiç mi item düşmedi nasıl 1200 oluyor ?
burdaki tek olay çemberliye girmen değil elinde ashabı olan adam 5 k can basıyor senin elinde ibni sa var sende 4.5k can bsaıyorsun yani çok az bir fark var sorun burdaSeF4 yazdı:Ben Aylardır Şifacı Kasıyorum.1800 Küsür Büyü Şifam Var Centten Pant Ve Fundi Kolye Eksiğim Var 1800 Büyü Şifa İle Ancak Yol Savaşçısına Alınıyorum.Elimde İbni Cevriye Asa Var.Sunucusuna,Çevresine Göre Değişiyor.