Oyunda Yeniyim Beni Bilgilendirirmisiniz?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Rasengan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Oyunda Yeniyim Beni Bilgilendirirmisiniz?

Mesaj gönderen Rasengan »

Merhaba Arkadaşlar.

Aranıza Yeni Katıldım.

Savaşçı Karakteri Açmış Bulunmaktayım.Tank Olucağım.Tank İçin Akçeyle Alınan İtemlerim Hazır.Ama Oyun İçi İtemlerin Piyasasını Bilmiyorum.İlk Başta Şunu Sormak İstiyorum Farabi Shen Kuo Silah Ne kadardır,Nerden Düşer.Ve Shen Kuo Efsununumu Parlatmalıyım.

Ve üstümü Farabi Solucan Diziceğim Fazla İtem Bilgim Yok Bana İtem Bilgisi verirseniz Sevinirim :).

Hangi İtemleri Nerden Alacağımı,Düşüreceğimi,Bana Kaç Mye Patlıyacağını Açıklıyabilirmisiniz.

Birde Madenler Hariç Alternatif Para Kasma Yöntemi Söyliyebilirmisiniz.

Şimdiden Teşekkür ediyorum...

İyi Forumlar.
ugur0907
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kyk

Re: Oyunda Yeniyim Beni Bilgilendirirmisiniz?

Mesaj gönderen ugur0907 »

AKÇEYLE NE İTEMİ ALINIYO Kİ BEN GİDELİ OYUN MU DEĞİŞTİ
******* UĞUR ******** lııALPERENııl , llııKÜRŞADııll , lııAYBÜKEııl

GÖKTE TANRI YERDE BİZ, ASİL KANLI TÜRKLERİZ....
Kullanıcı avatarı
adalet35
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen adalet35 »

hoş geldin
İşlemci Markası AMD
İşlemci Teknolojisi AMD Phenom™ II
işlemci Numarası X6 6100
İşlemci Hızı 3.4 GHz
Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
Ekran Kartı Markası NVIDIA GT220
İşletim Sistemi windows 7 ultimate 64 Bit Tr
Rasengan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Gerekli İtemleri Kısa Sürede Temin Ettim Bilgiler İçin Teşekkür Ederim.
Rasengan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Cevap Alındı Kilitliyebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Bilgetonyukuk yazdı:Merhaba arkadaşım,

Öncelikle aramıza hoşgeldin, umarım sunucumuzdan memnun kalırsın. Elimden geldiğince sana yardımcı olmak isterim,
Tank için akçeyle alınan itemlerden kastın sanırım Boz Ayı olsa gerek. Farabi Shen Kuo tabanca, kafa koparan, balyoz ve papağan reçeteleri mevcut bildiğim kadarıyla arz klanında. İsmen zikredecek olursak hatırımda kalanlar Farabi Shen Kuo Kafa koparan reçetesi üretimi İkvakti adlı arkadaşımızda mevcut, kafa koparan yerine başka bir silah istiyorsan eline klandan sorarak öğrenebilirsin, hatırımda kalmamış karakter nickleri. Farabi Shen Kuo Ceket üretimi Exxr - Mumyaxinsan adlı oyuncumuzda mevcut, onun haricinde bir kaç kişi de mevcut olması gerek, onu da sorabilirsin. Farabi Shen Kuo Pantolon reçetesi Mertkinq - KEMALİZM adlı oyuncumuzda mevcut bildiğim kadarıyla, Farabi Shen Kuo Eldiven reçetesi Deepxistanblue adlı oyuncumuzda mevcut, Farabi Shen Kuo Ayakkabı üretimi de Yokedicixtazz ile lodoslardan Kiliseimamı adlı oyuncumuzda mevcut.
Farabi Shen Kuo item üretimi sabittir, 4 Kızıl Zümrüt, 2 İridyum, 2 Şelit ister değerli olarak. Bunların haricinde Saf Krom, Zamk ve Turuncu safir ister az değerli olarak. Sunucumuzda Kızıl zümrüt şu anda 3-4 milyon, İridyum 3-4 milyon, Şelit 4-5 milyon arasında gitmektedir, rakamlar satıcısına göre bir iki milyon artabilir veya azalabilir, ben ortalama rakamları söylüyorum.
Ha yok ben üretimle uğraşamam dersen, Farabi Shen Kuo Silahları 30 - 35 - 40 milyon arasında, Ceketi 25 - 30 milyon arasında, Pantolonu 25 - 30, Eldiveni 20 - 25, Ayakkabıyı ise gene 25 - 30 arasında alabilirsin. Gene ortalama rakamları söylüyorum, satıcısına göre üç aşağı beş yukarı değişebilir elbette.
Ve tank oynamak, çemberlitaşta tercih edilen bir tank olmak istiyorsan, evvela Evocati'nin koruması kolye, ardından da Evocati'nin koruması gece zırhı düşürmelisin. Yukarda bahsettiğimiz gibi full farabi shen kuo seti, dediğimiz 2 şaheseri, Boz ayısı ve biraz da tecrübesi olan bir tank savaşçı elbette ki kolayca grup bulabilir.
Sana kişisel tavsiyem, eldiven üretme, stuarttan taşkanatını ilerde düşürürsün, imkanın varsa elindeki farabi shen kuo silahın Shen Kuo itemini parlat, oyun içerisinde daha az para harcamış olursun. ;)

Ve elbette ki m 2.5 element gözlük de gerekecektir sana, onu da sunucumuzda 15 20 milyon arasında bulabilirsin.

Sürç-i lisanımız olduysa affolunsun, umarım bir nebze de olsa yardımcı olabilmişimdir. Takıldığın bir nokta olursa imzamdaki nicklerden bana oyun içerisinde ulaşabilirsin, keyifli forumlar. :)
tılsımın muhtarı :)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Bilgetonyukuk yazdı:Merhaba arkadaşım,

Öncelikle aramıza hoşgeldin, umarım sunucumuzdan memnun kalırsın. Elimden geldiğince sana yardımcı olmak isterim,
Tank için akçeyle alınan itemlerden kastın sanırım Boz Ayı olsa gerek. Farabi Shen Kuo tabanca, kafa koparan, balyoz ve papağan reçeteleri mevcut bildiğim kadarıyla arz klanında. İsmen zikredecek olursak hatırımda kalanlar Farabi Shen Kuo Kafa koparan reçetesi üretimi İkvakti adlı arkadaşımızda mevcut, kafa koparan yerine başka bir silah istiyorsan eline klandan sorarak öğrenebilirsin, hatırımda kalmamış karakter nickleri. Farabi Shen Kuo Ceket üretimi Exxr - Mumyaxinsan adlı oyuncumuzda mevcut, onun haricinde bir kaç kişi de mevcut olması gerek, onu da sorabilirsin. Farabi Shen Kuo Pantolon reçetesi Mertkinq - KEMALİZM adlı oyuncumuzda mevcut bildiğim kadarıyla, Farabi Shen Kuo Eldiven reçetesi Deepxistanblue adlı oyuncumuzda mevcut, Farabi Shen Kuo Ayakkabı üretimi de Yokedicixtazz ile lodoslardan Kiliseimamı adlı oyuncumuzda mevcut.
Farabi Shen Kuo item üretimi sabittir, 4 Kızıl Zümrüt, 2 İridyum, 2 Şelit ister değerli olarak. Bunların haricinde Saf Krom, Zamk ve Turuncu safir ister az değerli olarak. Sunucumuzda Kızıl zümrüt şu anda 3-4 milyon, İridyum 3-4 milyon, Şelit 4-5 milyon arasında gitmektedir, rakamlar satıcısına göre bir iki milyon artabilir veya azalabilir, ben ortalama rakamları söylüyorum.
Ha yok ben üretimle uğraşamam dersen, Farabi Shen Kuo Silahları 30 - 35 - 40 milyon arasında, Ceketi 25 - 30 milyon arasında, Pantolonu 25 - 30, Eldiveni 20 - 25, Ayakkabıyı ise gene 25 - 30 arasında alabilirsin. Gene ortalama rakamları söylüyorum, satıcısına göre üç aşağı beş yukarı değişebilir elbette.
Ve tank oynamak, çemberlitaşta tercih edilen bir tank olmak istiyorsan, evvela Evocati'nin koruması kolye, ardından da Evocati'nin koruması gece zırhı düşürmelisin. Yukarda bahsettiğimiz gibi full farabi shen kuo seti, dediğimiz 2 şaheseri, Boz ayısı ve biraz da tecrübesi olan bir tank savaşçı elbette ki kolayca grup bulabilir.
Sana kişisel tavsiyem, eldiven üretme, stuarttan taşkanatını ilerde düşürürsün, imkanın varsa elindeki farabi shen kuo silahın Shen Kuo itemini parlat, oyun içerisinde daha az para harcamış olursun. ;)

Ve elbette ki m 2.5 element gözlük de gerekecektir sana, onu da sunucumuzda 15 20 milyon arasında bulabilirsin.

Sürç-i lisanımız olduysa affolunsun, umarım bir nebze de olsa yardımcı olabilmişimdir. Takıldığın bir nokta olursa imzamdaki nicklerden bana oyun içerisinde ulaşabilirsin, keyifli forumlar. :)
Arkadaş Öyle Bir Anlattın Ki İnsanın Sunucu Değiştirmek İsteğini Arttırıyor. :mrgreen:
REHBER Böyle Anlatamaz. Muhtar Resmen Adam..
Üstad Büyüksün.
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

Bilgetonyukuk yazdı:Nefsimizi kabartmayın, yıllardır buralardayız bildiğimizi söyledik, her oyuncunun yapması gereken bir şey bu, ayrı bir meziyet değil benim nezdimde.. ;)
Adamsın kardeşim harbiden herkes sen gibi zor ya valla helal olsun seviliyorsun...DDD
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ

“Genel Sohbet” sayfasına dön