Merhaba arkadaslar ben Rrzqar yeniden bir başlangıç yapmak istedim.Uzun zaman önce bir haksızlıktan dolayı bir dostun beni suçlamasından dolayı oyunu bırakmıştım.Yeni bir başlangıç için herşeyi geride bıraktım oyunda eski dostlarımıda görsem pm atmıorum nedeni iyi düşünüldüğünde şöle ortaya çıkıyor.Pm attığımda ''merhaba beni hatırlamışsındır beraber eski anılarımız vardı belki bilirsin'' dediğimde aldığım cevap ''......''boş pm gelmiyor anlıycanız.Oyunda ne olmuş anlıyamadım kime pm atsam bir umursamamazlık hissediorum bir kusurummu oldu yoksa bir hatadamı bulundum bilmiyorum pm lerime neden kimse cevap vermior bilmiorum eski günleri özlüorum fakat oyun'lar her zaman gelişir gelişmez diğe bir kural yoktur.Tamam itemlerim İbni sina.Ashab yok.Tamam bişi demiyorum iteminde değilim item fiyatını bile sorsam cevap alamıyorum.Sığınaklara gideyim diyorum yine alan yok ya ashab istiyolar yada silah yükseltilmiş yani + olmasını istiyolar eskiden böyle değildi.Fakat geçmişide geride bıraktık geçmiş geçmiştir geri gelmez gelecekte ne olacağıda belli değil bi kusurum olduysa bilmek isterim.İstediğiniz yorumu yazabilirsiniz.Zaten yakın zamanda nickimi'de değiştirmeyi düşünüyorum.Neyse uzun lafın kısası İtemi olan İtemi olmayan'ı eziyor oyunun bu kadar düştüğünü düşünmezdim fakat ne olursa olsun ben yine madenimi toplarım.Lafı uzatmıyorum Allaha emanet.
İteminiz bol olsun.İyi eğlenceler.İyi oyunlar.
Rrzqar geri dönüş.
Re: Rrzqar geri dönüş.
CryMyEyes yazdı:Merhaba arkadaslar ben Rrzqar yeniden bir başlangıç yapmak istedim.Uzun zaman önce bir haksızlıktan dolayı bir dostun beni suçlamasından dolayı oyunu bırakmıştım.Yeni bir başlangıç için herşeyi geride bıraktım oyunda eski dostlarımıda görsem pm atmıorum nedeni iyi düşünüldüğünde şöle ortaya çıkıyor.Pm attığımda ''merhaba beni hatırlamışsındır beraber eski anılarımız vardı belki bilirsin'' dediğimde aldığım cevap ''......''boş pm gelmiyor anlıycanız.Oyunda ne olmuş anlıyamadım kime pm atsam bir umursamamazlık hissediorum bir kusurummu oldu yoksa bir hatadamı bulundum bilmiyorum pm lerime neden kimse cevap vermior bilmiorum eski günleri özlüorum fakat oyun'lar her zaman gelişir gelişmez diğe bir kural yoktur.Tamam itemlerim İbni sina.Ashab yok.Tamam bişi demiyorum iteminde değilim item fiyatını bile sorsam cevap alamıyorum.Sığınaklara gideyim diyorum yine alan yok ya ashab istiyolar yada silah yükseltilmiş yani + olmasını istiyolar eskiden böyle değildi.Fakat geçmişide geride bıraktık geçmiş geçmiştir geri gelmez gelecekte ne olacağıda belli değil bi kusurum olduysa bilmek isterim.İstediğiniz yorumu yazabilirsiniz.Zaten yakın zamanda nickimi'de değiştirmeyi düşünüyorum.Neyse uzun lafın kısası İtemi olan İtemi olmayan'ı eziyor oyunun bu kadar düştüğünü düşünmezdim fakat ne olursa olsun ben yine madenimi toplarım.Lafı uzatmıyorum Allaha emanet.
İteminiz bol olsun.İyi eğlenceler.İyi oyunlar.
Oyunun o zamnalar ki hali ile alakası yok
- CryMyEyes
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Zaten o zaman ki hali ile kıyaslıyorum ben ozamanlar oyun da bukadar item yoktu çemberlitaş'a girip itemini düzen veya özel item yapan'lar herkez değil bazıların'dan bahsediyorum hiçbiri bizi takmıyor item soruyorum cevap yok geçen çemberlitaş'a nasıl gidilir diye sordum ona bile cevap alamadım kardeşim.
İçimden ağlamak geliyor :evil:CryMyEyes yazdı:Zaten o zaman ki hali ile kıyaslıyorum ben ozamanlar oyun da bukadar item yoktu çemberlitaş'a girip itemini düzen veya özel item yapan'lar herkez değil bazıların'dan bahsediyorum hiçbiri bizi takmıyor item soruyorum cevap yok geçen çemberlitaş'a nasıl gidilir diye sordum ona bile cevap alamadım kardeşim.
- CryMyEyes
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
ağla kardeşim