Arkadaşlar Benım Ejder Asam Yok Sacma Buluyorum Kıyamet Asa Üretmek Daha Ucuza Gelır Dıye Düşünüyorum Ama
Kıyamet Asa İle Sığınaklara Alırlarmı Bılmıyorum Sızce Alırlarmı. Şimdi Kıyamet Pant.-Eldiven-Ayakkabı Uretebılırım Ucuza Gelıyormus 20 M e Eldıven Tutarmış Banada Az Geldı .. Kıyamet Pant. AYak. Eld. Mı Üretıyım Yoksa. Sıvır Kelvın Pant.Ayak.Eldmı Dızıyım ??
ÇEMBERLİ TAŞ İTEM- EJDER ASA
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
ÇEMBERLİ TAŞ İTEM- EJDER ASA
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
- xCENTERx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Re: ÇEMBERLİ TAŞ İTEM- EJDER ASA
Kıyamet Asa ve türevi itemler saçma geliyor. Sadece ejder asa bas ve kademe kademe büyücünü diz (sığınaklar>migrat>çemberlitaş). İtem üretmenin saçma bir yanı ise, bir sonraki bölgede fiziksel item işlemezse ne yapacaksın? Sadece ejder asa ve biraz çevre yeterde artar. Ha birde zaman 
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.

Yusuf
- rainbow19
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kanuni
sacmamı artk yukselt bkalm gidionmu qitmyomuxCENTERx yazdı:Kıyamet Asa ve türevi itemler saçma geliyor. Sadece ejder asa bas ve kademe kademe büyücünü diz (sığınaklar>migrat>çemberlitaş). İtem üretmenin saçma bir yanı ise, bir sonraki bölgede fiziksel item işlemezse ne yapacaksın? Sadece ejder asa ve biraz çevre yeterde artar. Ha birde zaman
- berkx98c
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Jandarma
ne Eldeviien ayakkapı vs... 20m en az 70m tutar
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gölge Haramileri
xCENTERx yazdı:Kıyamet Asa ve türevi itemler saçma geliyor. Sadece ejder asa bas ve kademe kademe büyücünü diz (sığınaklar>migrat>çemberlitaş). İtem üretmenin saçma bir yanı ise, bir sonraki bölgede fiziksel item işlemezse ne yapacaksın? Sadece ejder asa ve biraz çevre yeterde artar. Ha birde zaman
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- w0LkaN516
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rise Of Silence
Arkadaşa aynen katılıyorum.Ejder asa bas ve yükselt eyer biraz sabırlıysan üstünü yavaş yavaş dizersin. Sığınaklar/Migrat/Çemberlitaş Şeklinde Bol şanslar .)xCENTERx yazdı:Kıyamet Asa ve türevi itemler saçma geliyor. Sadece ejder asa bas ve kademe kademe büyücünü diz (sığınaklar>migrat>çemberlitaş). İtem üretmenin saçma bir yanı ise, bir sonraki bölgede fiziksel item işlemezse ne yapacaksın? Sadece ejder asa ve biraz çevre yeterde artar. Ha birde zaman
Xjokermanx
- Lecz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Maniac Team
Büyücüde kıyamet üretmek banada saçma geliyor ejder asa bas parlat sığınak miğrat herşeyini al çt girersin zaten rahat bi şekilde zamanla düşer itemler büyücü bu konuda çok şanslı bir sınıf bana kalırsa her gruba girebilir elinde parlak ejder asa sığınak miğrat fullediğin sürece.
- physX
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Kıyamet mi üretirsin ejder mi üretirsin orası bilinmez ama mantıklı düşünmek gerekirse yükseltilmiş bir kıyamet asa'nın sadece büyü hasarı hepsi değeri ejder asa'nın 1,5 katı gibi bir değere denk geliyor gerisini sen düşünebilirsin sanırım.
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Dönüşüm
Biraz daha sabredip Kıyamet Asa üret derim. Ejder Asa üretirsen bir süre sonra harcadığın meran ve kadimlere üzüleceksin.

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Bana göre Sıfır Kelvin Asa daha iyidir ama Kıyamet Asa üretmeni öneriyorum. Kıyamet Asanı ürettikten sonra zaten rahatlıkla sığınak ve miğratta grup bulabileceksin. Sığınak ve Miğratta Nucleus itemlerini tamamladıktan sonra asanı yükselt. Eğer Çemberlitaşta grup bulamıyorsan; Kıyamet Zırh üretmelisin. Yine grup bulamazsan Kıyamet Pantolon üretmeni öneririm. Sonra Rahatlıkla grup bulabilirsin. :arrow:
Lecz adlı arkadaşım. Hiç büyücü oynamadın galiba ? Şuan Elimde yükseltilmiş Ejder Asa'm Nucleus itemlerim tam ve Kıyamet ayakkabım ve sıfır kelvin eldivenim var. Ama ben arkadaşlar sayesinde çok zor gaffar atabiliyorum. Arkadaşlarım olmadığı için hiç grup bulamıyorum. Bu yüzden ÇT rahatlıkla girebilmek için KIYAMET ASA ŞART !
Lecz adlı arkadaşım. Hiç büyücü oynamadın galiba ? Şuan Elimde yükseltilmiş Ejder Asa'm Nucleus itemlerim tam ve Kıyamet ayakkabım ve sıfır kelvin eldivenim var. Ama ben arkadaşlar sayesinde çok zor gaffar atabiliyorum. Arkadaşlarım olmadığı için hiç grup bulamıyorum. Bu yüzden ÇT rahatlıkla girebilmek için KIYAMET ASA ŞART !