Tüm Meran Halkına Selamlar ;
Malum eskiler beni tanır, sevenimiz de var hayranımız da tabii sevmeyenimiz de çok , malum ikv bir savaş dünyası.
Oyunu bırakalı çok oldu, merak ettiğim ve ulaşmak istediğim kişi arkadaşım ŞAVA.
Hala oynar mı, buralar damı. Bi görüşelim.
Saygılarımla,
Kurtadmin
ŞAVA OYUNDA MI.............?
Re: ŞAVA OYUNDA MI.............?
Arkadaşlar Şava hakkında bi malumata sahip birileri varsa buraya bilgi yazarsa sevinirim.
Sözüm eski oyunculara Şava'yı tanımayan zaten eski oyuncu değildir
Onun da seveni de çok sevmeyeni de...
Biz Meran'da zenginden aldık fakire verdik. Tamamen meranın gariban halkı için çalıştık. Bu yüzden sevenimiz çok. Tabii çarlarını patlattığımız zengin, havalı meran züppeleri sevmez. Yani çok ta TINNN.
Selametle Kalın.
Kurtadmin
Sözüm eski oyunculara Şava'yı tanımayan zaten eski oyuncu değildir
Biz Meran'da zenginden aldık fakire verdik. Tamamen meranın gariban halkı için çalıştık. Bu yüzden sevenimiz çok. Tabii çarlarını patlattığımız zengin, havalı meran züppeleri sevmez. Yani çok ta TINNN.
Selametle Kalın.
Kurtadmin
- senikimLeraLdi
- İskele Babası
as yeğenim.. ŞAVA yani ersen in Ketçap diye çarı vardı 3 4 ay önce girdi sonra görmedim birdaha..LOdvert mustafa da 2 3 ay önce girdi çarını aktardığını söyledi.. yoklar yani
Seni Kimler Aldı Kimler Öpüyor Seni Dudağında Dilinde Ellerin İzi Var.
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
Eyvallah dostum bilgi için tşkl. Allah'a emanet ol. Bizleri tanıdığına göre sen de eskisin. Eskinin tadı bi başkadır. Ben tadında bıraktım oyunu. Selametle Kal....
Kurtadmin
Kurtadmin
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
oo kurt
Ben Tskxsubay
şava oyunu bıraktı .. kuzeni eminönüne geçti ondan ulaşabilirsin..
bu arada ben zengin züppesi değilim fakat bende sevmem seni :mrgreen: hatta bi kaşık suda boğacak kadar da nefret ederim bana zararınız dokunmadı ama zamanında bnm yaptğım şeyleri ŞKB yaptı olarak gösterdi içinizden biri o yüzden :mrgreen:
Neyse Hadi Eyw.
şava oyunu bıraktı .. kuzeni eminönüne geçti ondan ulaşabilirsin..
bu arada ben zengin züppesi değilim fakat bende sevmem seni :mrgreen: hatta bi kaşık suda boğacak kadar da nefret ederim bana zararınız dokunmadı ama zamanında bnm yaptğım şeyleri ŞKB yaptı olarak gösterdi içinizden biri o yüzden :mrgreen:
Neyse Hadi Eyw.
Eyvallah Tskxsubay arkadaş. Bilgi için tşk. Eskiden yaşanılanlar eskide kaldı. Geçmiş ne olursa olsun güzeldi. Evet çok can yaktı bizim ekip ama arkadaşımıza, dostumuza ve bize bulaşmayana zarar vermedik. hatta kolladık.
Selametle kal, iyi oyunlar.
Kurtadmin
Selametle kal, iyi oyunlar.
Kurtadmin
-
- Cin Avcısı
vay anasını ya ekibe bak mustafa ve ersen :mrgreen: ikisınınde sakin olun sövcem :mrgreen: mustafa olum yaşıosan şuraya yazı yaz yüzüne karşı söveyim
sonra deme ceza baba arkadan sövdü diye arkadan sövmem ama başka taktiklerim var panpa
Ceza .....
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
ben bulmaya çalışırım facesini fln .. sen oradan ulaşırsın ..
kurt admin msni ni buldum şavanın özelden atarım
kurt admin msni ni buldum şavanın özelden atarım
Tşkl TskXSubay kardeş, saolasın. Oyun da Bol Şans
Msn kullanılmaz durumda hocam sanırım iptal ulaşamayacağım ben bu Şava ya