Anka'da Alt Sınıfa Düşmek.

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
update012
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Anka'da Alt Sınıfa Düşmek.

Mesaj gönderen update012 »

Merhaba,
Bu yazıyı 2 senedir Anka'da oynamış biri olarak taze taze yazmak istedim. Öncelikle söyleyeyim Anka'dan gayet memnunum(?) . Buradaki insanların hepsi 4 4'lük. Ama bu sunucuda olmanın en büyük zorluğu alt(ezik) sınıfa düşmek. Gerçekten çok zor ve çoğu konusu bana mantıksız geliyor. Eskiden her şey beraber yapılırdı. Mesela çemberlitaş gelmeden önce sığınak ve migratı ele alalım. Eksik adam olursa ilk gelen alınır girilir güzel güzel kenan kesilirdi (tabi sığınak migrata artık adam olsa yeter diyolar işi bilmeleri haricinde asıl konumuz çemberlitaş) (tabi bir de dipnot: 2 senedir elimde ejder(^) asa var ve ne sığınak ne migrat eşyalarımı tamamlayamadım elimdeki tek kayda değer şey Alternator Yüzük. Migratı hiç saymıyorum koca bir 0. ) Artık yeni kişiler bir sarmış sunucuyu öyle böyle değil. "Gaffara büyü aranıyor" diye yazıyolar. Mesaj atayım diyorum şansımızı denemekte fayda var tabi. Konuşma aynen şöyle:
"Büyücüyüm de gelebilir miyim?"
"Fizikselin kaç?"
"800 küsür."
"Ooo kardeş sen iyice uçmuşsun"
"Olmaz"
"Kolay gelsin"
".."
Bir de tabi 800 lü fizikselimiz var ya, cevap verilmeye bile değmeziz. tabi +1650 fiziksel aranması da ayrı bir mesele. Bugün üşenmedim maksimum fizikseli hesapladım , 1880 mi neydi. Samimiyetimle söylüyorum: "Madem adamın itemleri tamamlanmış, niye gelsin o zaman gaffara?????" 1-2 tane de üstünü dizememiş adam alsanız, 15 dakikanızı alsak, belki 1-2 iksirinizi(karşılayabilmek çok da zor değil zaten günde kaç çemberli atıldığını sayamıyorum) çalsak çok mu olur?? Vallahi yazıktır bize, günde 12 saate yakın oyunda kalıyorum ve hiçbir gelişme örneği yok kendimde, napayım sabaha kadar kıyamet eşya malzemelerinin başında mı sabahlayayım bu mudur yani oyun? Biraz anlayış lütfen.
ANKA:

Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Kullanıcı avatarı
devil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Anka'da Alt Sınıfa Düşmek.

Mesaj gönderen devil »

Merhaba,
Seninle zannedersem Gb yapmıştık(?)
Dün akşam full ÇT bölge attık bir büyünün kaos görevi bile yapılmamıştı(!) Ayrıca Skybe da yoktu ne yapması gerektiğinide bilmiyordu :o ama ne yapıldı bölge tamamlandı...
Ankada ki dayanışma yı biliyorsun zannetme ki bitti hala devam ediyor (!)
Son olarak çevreni tekrar Update et diyecem( :!: ). Oyun içerisinde herhangi bir konuda yardımcı olmamız gereken bir durum olursa tüm AnkaPlus sana destek olacaktır.

Saygılarımla,
ŞeytanınDayısı
Kullanıcı avatarı
Qxxbuz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Qxxbuz »

Anka yinede iyidir birde diğer serverları düşün ;)
          Farabi  -  Alibey
update012
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

devil yazdı:Merhaba,
Seninle zannedersem Gb yapmıştık(?)
Dün akşam full ÇT bölge attık bir büyünün kaos görevi bile yapılmamıştı(!) Ayrıca Skybe da yoktu ne yapması gerektiğinide bilmiyordu :o ama ne yapıldı bölge tamamlandı...
Ankada ki dayanışma yı biliyorsun zannetme ki bitti hala devam ediyor (!)
Son olarak çevreni tekrar Update et diyecem( :!: ). Oyun içerisinde herhangi bir konuda yardımcı olmamız gereken bir durum olursa tüm AnkaPlus sana destek olacaktır.

Saygılarımla,
Teşekkür ederim. Zaten Anka Plus olmasa ben tamamiyle göçmüştüm galiba. Emre abi(hele ki en büyük yardımcım Emre abi oluyor gb lere çağırıyor), Cenk abi, Gülsüm abla, Akın abi, Tarık abi nin olduğu gruplara giriyorum zaten hep. Onun dışındakilere zaten kabul edilmişliğim bile yok. Onlar olmasa ne yapardım bilmiyorum, galiba sunucu değiştirirdim yani. Onlarla gb ye girmemde hiçbir sıkıntı yok gayet mutluyum onlarla girmekten ama işte asıl meselem onlar olmayınca... Dün mesela şifacımın ibni sina cevriye asası yoktu motorine adam toplayayım dedim 1 şifacı 3 büyücü buldum, son 2 büyücü kalmıştı. 30 saniyede bir "Motorine son 2 büyücü" diyip durdum ama takan olmadı. Birisi çıktı gaffara 1 tank 3 büyü 1 şifa dedi. 2 dakika sonra "gaffara 1 tank 1 şifa" dedi yani bu işler çok dokunuyor bana.

Qxxbuz yazdı:Anka yinede iyidir birde diğer serverları düşün ;)

Diğer sunucular grup bölgesi açısından daha şanslı ama. Gene de tabii ki Anka'cıyım yani bu kadar düzgün insanı başka yerde yakalayamam. Diğer sunucuların kötülükleri iyiliklerinden beter yani. Mesela günde ben 8-12 saat arası online oluyorum. Eğer başka sunucuda çarım olsaydı atardım birkaç tane grup bölgesi. Ama çoluk çocuk toplandığı için hiçbir şey anlaşılmıyor. Burada az ve öz oluyor, ben de biraz azlığından şikayetçiyim. Girilince 45 dakikada bitiyor bölgeler.
ANKA:

Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Ben Kenan'a sırf zevk için gitmek istiyordum. 40 dk. zamanım kalmış bunu böyle değerlendireyim falan dedim. Bu arada 1000+ buzum, 850+ elektrik hasarım var. (^) Ejder Asa'm da var tabi ki. Kolay grup bulurum dedim.

Adamın biri büyücü arıyor Kenan'a son ejderli büyücü diye. Her neyse ben pm attım.

+ Ejderin var mı?
- var. dedim.
+ Buzun kaç?
- 1100 (~),
+ Elektriğin?
- 858 (~) adamın verdiği cevap bu.
+ Yok kardeşim biz 1400+ Buz ve en az 800 elektrikli adam arıyoruz.

Adamın 1400 buzu olsa zaten Kenan da ne işi var. Eskiden ejderli büyücü arıyorlardı. Hadi onu anlıyorum. Bölgeyi bir 15-20 dk. erken bitirmek istiyorlar. Ama bu 1400+ buz sevdası nedir?

Kısacası üzülme. Önerim oynadığın 12 saatin 8-9 saati maden çekmen. Maden ile Çemberlitaş eşyaları üretilebiliyor. Reçeteler zaten fazla para tutmaz diye düşünüyorum. Hem bu 12 saatini boşuna harcamamış olursun. Hem Çemberlitaş eşyalarını üretirsin.

Bu arada oyuna 12 saat ayırmak yanlış bana kalırsa. 12 saat gerçekten gözlerine yazık.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
update012
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Maden de bir yere kadar artık. Şifacıma mevlana asa üretmek istiyorum onu da çemberlitaşta aktifleştirme amacıyla. 8 ganodermam hazır. Hidrojen? Gaffar. Girememek böyle de etkiliyor tabi. Hidrojenin el yakması dolayısıyla kıyamıyorum madenlerime de.
ANKA:

Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

Bence ankada en önemli faktör maden çekmek kişi sayısı az bölgeye giren oyuncu az boş zamanda maden çekerek büyücü kullanıyorsun en önemlisi kıyamet zırh 300 hasar veriyor daha sonra ayakkabıyı üretebilirsin çünkü ankada çok az kişi gbmx atıyor bak şimdi en kötü ihtimalle zırhla ayakkabıyı ürettin ejder asanın yükseltmeside varmış 300 zırh + 150 ayakkabı + 93 kolye + 93 yüzük + 93 gözlük + 93 pantolon + 93 ceket + 93 eldiven eder sana 1456 bu hasarla gaffara 4 üncü büyü rahatlıkla olursun ya d.k cı olursun ya bb ci girdiğin gaffar veya gbmx grubunda hata yapmazsan iyi oynıyabildiğini gösterirsen eksik adam oldukça seni alırlar bu arada madenlerine kıy mezara mı götürcen :)
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
devil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen devil »

re merhaba,
Aslında konuya tekrar müdahil olmak istemiyordum, ancak yazılanları görünce gene kendimi tutamıyorum....
Burası Anka arkadaş ben epeydir Ankada oynuyorum hiç bir gb bölgesine girerken bana kimse güç dengemi sormadı(!)
650 elektrikle kenan ve junon kestim.
900 şifayla gaffar görevini yaptım.
GB ye girerken dışardan aldığımız hiç kimseye sormadık sormayızda (!)
Bu güç dengesini soranlar kimdir(?) kimlerdir(?) teşhir edilmeli o zaman teşhir et yaptığı davranışdan utansın...
Kaç yıldır burada oynuyorum yukarıda bahsettiğin davranışların bir tanesine şahid olmadım.
tek savunabileceğim girmek istediğin grubun bir amacı vardır sürekli tekrar yapıp amacına kısa zamanda (!) ulaşmaktır. Amaç zamanla orantılı olunca yukarıda bahsettiğin durumlar olabilir. Ancak bununda aksettirilme uslübu Anka lı bir oyuncaya uygun olmalıdır. Çünkü Ankada oyuncular birbirlerine devamlı ihtiyaç halindedir. Anlayışın ve özverinin tek nedenide yaş ortalaması olduğu kanaatindeyim.
Neyse konuyu bağlamak istiyorum Saygı =1850+ ise sorun yoktur(.)

Saygılarımla,
ŞeytanınDayısı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Ozan olum bana hiç çemberliye beni de alın demedin ki desen neden sokmayalım seni :P
update012
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

7/24 hazırdayım Furkan :)
ANKA:

Update(49)
Nowayout(49)