Şimdi arkadaş ben olmadık yerde olmadık zamanda sorun yaşyorum ve destek adı üstünde destek istiyorum ama gelen mesaj dalga geçer gibi öneri diyor.Tüm görevleri tekrar almak ile uğraşmak olmadık yerde 1 saat.Destek ten anladıklarınız bu ise eyv ama söylenecek başka birşey yok..Yanıt :
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.
İyi günler.
Görevlerin silinmesi !
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Görevlerin silinmesi !
Kısaca özetlenecek olursa dün gece meran a görev yapmak için gittim.Görev penceresinde 4 ya da 5 görev vardı.Ben ise hem gong hemde lanetli meran görevini yapıyordum aynı anda fakat tam iflis e çıktığım noktada 183 hatası ile oyundan düştüm ve tekrar oyuna girdiğimde görev penceresinde hiçbir görev kalmamıştı. Şimdi dediğiniz gibi bu tarz sorunlarda desteğe mail atıyorum ancak destek alacağım yerde köstek olunuyor. Gelen mesajı iletiyorum.
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- senikimLeraLdi
- İskele Babası

Re: Görevlerin silinmesi !
adam görev listesindeki görevini durduk yere kaybetmiş.. desteğin yazdığı mesaja bak bu tür öneriler öneri havuzunda toplanıyor .. kopyala yapıştır cevaplarınızın Bir '' FAİL '' durumu galiba bu.. okumadan cevapladıkları burdan belli oluyor..
yapamıyorsanızz..
bırakın o İŞİ :!:
yapamıyorsanızz..
bırakın o İŞİ :!:
Seni Kimler Aldı Kimler Öpüyor Seni Dudağında Dilinde Ellerin İzi Var.
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı

Yine çıkıpta aklı başında 1 kişi cevap vermemiş her zamanki gibi. Klasik ikv,her şey oyuncular için..
Gong görevini tamamlamadan düşersen yine daha yüksek bir gonga gidin mesajı kalır görev penceresinde.
Lanetli meran için ise telefonla konuşmalısın.
Gong görevini bitirdiysen tekrar arzuhalci ile konuşup Elektromanyetiksprektrum görevini alabilmen lazım.
Gong görevini bitirdiysen tekrar arzuhalci ile konuşup Elektromanyetiksprektrum görevini alabilmen lazım.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
Aslında insanları da suçlamamak lazım.Sonuçta onlar bu işte gönüllü çalışıyorlar adı üstünde gönüllü.Bu gönüllü arkadaşlarında kendi özel hayatları var hatta bir çoğunun işi var başka işlerde ( ki bunlar 1. işleri ve para kazandıkları işler) çalışıyorlar.Hal böyle olunca bu sayısı çok fazla gibi görünen ve aslında herkesin arada sırada uğrayıp eritmeye çalıştığı bir destek sistemi ortaya çıkıyor.Onlarda kendi kafalarına göre her şeye cevap veremiyorlar.Ellerine tutuşturulan bazı kalıp cevapları kullanmak zorunda bırakılıyorlar.Tabi bu cevap biraz saçma olmuş ancak bazen böyle sorunlar ortaya çıkıyor.Her zaman söylediğim ve bir çok kişinin de söylediği gibi bu tip sorunların tek bir çözümü olabilir.Oda artık 5 yaşını doldurmuş olan İKV nin bu gönüllülüğü esas alan Destek sistemini ortadan kaldırıp yola profesyonel bir ekiple devam etmesidir.Ancak o zaman bu tip problemler tamamen çözüme kavuşabilir ve bizde sürekli aynı durumdan mağdur olmayız.
CHIVALROUS
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı

Valla diyoruz artık yıl olmuş 2012 millet uzaya çıkmış bizimkiler hala gönüllü olarak hacı be bi el atsana desteğe olayında 
görevler illaki yapılır düşmekte problem değil fakat görevler listesinde görev yok
Kaputu açtın bari aküyü çalma olayı yani 
hacı ben ne diyorum sen ne anlamışsınCloutier yazdı:Gong görevini tamamlamadan düşersen yine daha yüksek bir gonga gidin mesajı kalır görev penceresinde.