Yeşil'i tek grupla kesmenin yöntemini söyleyeyim size isterseniz.
Kesebilir misiniz yoksa kesemez misiniz bilemiyorum ama:
Biz bunu Sancak'ta bir grup yaptık 15 dakikada enerjisi % 70 oldu.Anlatıyorum;
1)Grupta 1 şifacı bile olsa yeter ama zor olur.
2)Savaşçılardan biri Yeşil Hidra'ya saldıracak ve peşine taktığı gibi mekanda tur atacak. Diğer 3 savaşçı diğer savaşçının peşinde koşan Hidra'nın yolunu kesecek. Hidra kime yönelirse o koşmaya başlayacak. Böylece Yeşil yere ateş tüküremeyecek ve şifacıları daha tasarruflu kullanabileceksiniz.
3)Zor gibi görünüyor, evet vakit alıyor ama çok zevkli "Yağ Satarım Bal Satarım" oyunu gibi bişey.
4)Ölmemeye dikkat edin öldükçe enerjisi artıyor.
Sizin kesip kesmediğinizi bilmiyorum ama hâlâ kesemeyenler varsa bu taktiği kullanabilir.
%70'ten sonra ne olduğunu merak ediyorsanız savaşçılardan biri kaçarken çok ileri gitti ve Yeşil Hidra'nın enerjisi %100 oldu.
complex yazdı:Yeşil'i tek grupla kesmenin yöntemini söyleyeyim size isterseniz.
Kesebilir misiniz yoksa kesemez misiniz bilemiyorum ama:
Biz bunu Sancak'ta bir grup yaptık 15 dakikada enerjisi % 70 oldu.Anlatıyorum;
1)Grupta 1 şifacı bile olsa yeter ama zor olur.
2)Savaşçılardan biri Yeşil Hidra'ya saldıracak ve peşine taktığı gibi mekanda tur atacak. Diğer 3 savaşçı diğer savaşçının peşinde koşan Hidra'nın yolunu kesecek. Hidra kime yönelirse o koşmaya başlayacak. Böylece Yeşil yere ateş tüküremeyecek ve şifacıları daha tasarruflu kullanabileceksiniz.
3)Zor gibi görünüyor, evet vakit alıyor ama çok zevkli "Yağ Satarım Bal Satarım" oyunu gibi bişey.
4)Ölmemeye dikkat edin öldükçe enerjisi artıyor.
Sizin kesip kesmediğinizi bilmiyorum ama hâlâ kesemeyenler varsa bu taktiği kullanabilir.
%70'ten sonra ne olduğunu merak ediyorsanız savaşçılardan biri kaçarken çok ileri gitti ve Yeşil Hidra'nın enerjisi %100 oldu.
YAV GÜLÜM O SENİN DEDİĞİN GAZOZ AĞACI ODA ASFATTA YETİŞİYOR ONUNDA MEVSİMİ DEĞİL ŞİMDİ DDDDDDD
What Makes You Different andBeauruful is Your Speciality SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Meran sunucusunda 30'dan fazla kesildi Kadim.İmkansız diye bişey yoktur Sadece iyi bi Organize İle Bu İş Olur.Biz 6 Kişi ile Kadimin canını 50 ye İndirdik. İyi Forumlar...
Evet. Yapılmayacak diye hiç bir Görev Yok... meranda 30 Kişi diyorsunuz.. Zorla kesmişsiniz.. Ama biz 10 Kişi 35' e kadar indi Ne Gariptir TÜm şifacılarımız düştü xD veya Yorgunluga YeniLdiler.
KesiLir...
O Şimdi ASKER..! 9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
Evet. Yapılmayacak diye hiç bir Görev Yok... meranda 30 Kişi diyorsunuz.. Zorla kesmişsiniz.. Ama biz 10 Kişi 35' e kadar indi Ne Gariptir TÜm şifacılarımız düştü xD veya Yorgunluga YeniLdiler.
KesiLir...
yok abi 30 kişi dememiş 30 kere demiş ama çoğu sunucuda en az 20 kişi gidiyorlar biz her gittiğimizde birsürü kudret iksiri lazım.o malzemeleri toplayana kadar canımız çıkao:D