Re: Avatarlar
Neden nickimizin altında Game Master , Developer , Etkinlik Görevlisi , Avatar Tasarımcısı ,Forum Yetkilisi,Rehber Takımı Üyesi .. Yazmıyor ile bu sorduğun soru aynı hesap.. bırakta adamların bizden öncelikli resimleri veya avantajları olsun
.Sözüm meclisten dışarı a dostlar..Bugünlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum ..Hani dilim dilim doğrasalar beni ..Marmara Ege Karadeniz ve hatta Akdeniz cacık olur diyorum .
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Sanırım bunun açıklaması yönetim tarafından yapılmıştı. Avatar linklerinden bir açık kullanılabiliyordu bu sebepten dolayı sadece admin panelinden galeri'ye konulan resimler arasından seçim yapılabiliyor.berkan587 yazdı:Avatar Yükleme olsa Forumda bence daha güzel olur , Herkez istediği avatarı Kullanır.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- BeSGiDeRiM
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Forum Güncelleştirildiği zaman kullanıcılara böyle bir yetki verildi.berkan587 yazdı:Avatar Yükleme olsa Forumda bence daha güzel olur , Herkez istediği avatarı Kullanır.
Fakat aynı gün içerisinde birçok kişi tarafından "kötüye kullanım"dan dolayı, sadece belirli avatarları kullanabiliyoruz.
İyi forumlar.