Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

merhaba forum açıldığından beri avatarlara ufak tefek eklemeler geldi ama asıl guzel avatarları gm ve forum yetkilileri kullanabiliyor :) bu avatarları neden biz kullanamıyoruz ?
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
ciglipap
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Re: Avatarlar

Mesaj gönderen ciglipap »

Neden nickimizin altında Game Master , Developer , Etkinlik Görevlisi , Avatar Tasarımcısı ,Forum Yetkilisi,Rehber Takımı Üyesi .. Yazmıyor ile bu sorduğun soru aynı hesap.. bırakta adamların bizden öncelikli resimleri veya avantajları olsun :)
.Sözüm meclisten dışarı a dostlar..Bugünlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum ..Hani dilim dilim doğrasalar beni ..Marmara Ege Karadeniz ve hatta Akdeniz cacık olur diyorum .

RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

Avatar Yükleme olsa Forumda bence daha güzel olur , Herkez istediği avatarı Kullanır.
Resim
Resim
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

berkan587 yazdı:Avatar Yükleme olsa Forumda bence daha güzel olur , Herkez istediği avatarı Kullanır.
Sanırım bunun açıklaması yönetim tarafından yapılmıştı. Avatar linklerinden bir açık kullanılabiliyordu bu sebepten dolayı sadece admin panelinden galeri'ye konulan resimler arasından seçim yapılabiliyor.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

berkan587 yazdı:Avatar Yükleme olsa Forumda bence daha güzel olur , Herkez istediği avatarı Kullanır.
Forum Güncelleştirildiği zaman kullanıcılara böyle bir yetki verildi.

Fakat aynı gün içerisinde birçok kişi tarafından "kötüye kullanım"dan dolayı, sadece belirli avatarları kullanabiliyoruz.

İyi forumlar.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön