Bu oyuna başladıgımda üniversite 1.sınıfa başlamıştım.Üniversite hayatıma bu oyunla başladım.İlk önceleri sancakta değildim Beyazköşkten buraya gelmiştim.Beyazköşkte güçlü olmak nedir item nasıl dizilir nasıl vs edilir herşeyi öğrenmiştim.Sancağa geldiğimde 35 lvl iken aynı anda 39 lvl kesen sayılı savaşçılardan biriydim.Bir hızarım vardı sunucuda tek bende olan hızar bir arkadaşım tarafından hediye edilmişti.Gel zaman git zaman sağlam oldum sağlam oldum çok sağlam oldum..Artık kesinlikle kesen yoktu diyebilirim.Eski arkadaşlarda biraz tanırlar.Artık oyunu alaya alıyor yardım ediyor sohbet ediyordum.Oyundayken,oyun hayatım boyunca kimseye ne yalnışım nede bir kötü söz etmişliğim vardır.Gel zaman git zaman yaklaşık bu oyuna 4 yılımı verdim belkide daha fazlası bilmiyorum şuan tam tarihini..Birgün Lodoslarla savaşırken,bir Lodos beni 4 kişi ile kesmişti Bu kesen Lodos bir kızdı.. Özelinden pm atıp hehe seni kesicem karşıma çıkma diye espiri yapmıştım oda gel kes kesebiliyorsan diyip konuyu kapatmıştı..Bunu yakaladım ve kestim..İşte konumuz tam bu olaydan sonra başlıyor.Reina adlı karakterin sahibi olan Melike ile tanıştık arkadaş olduk sevgili olduk.Tam 3 yıldır birlikteyiz yalnış anlaşılmalar tartışmalar yüzünden ayrılıklar yaşadık tabiki ama artık diyebilirim ki evliliğe gidiyoruz Allah nasip ettiyse..3yıl boynca çok görüştük sayısını bilmiyorum ailemle tanıştı öle.. Bu oyun bana belki birşey kazandırmadı.Zamanımı aldı,okulumu uzattı,ailemle aramı kötü yaptı...Ama hayatımın Tek anlamı,nefesim,aydınlıgım,yol ışığımı kazandırdı..Şimdi bu oyunu bıraktım..Hayatımız boyunca bu oyunu unutmayacağız.Teşekkürler Mevlüt abi bu oyunu bize verdiğin için,Teşekkürler Mevlüt abi Kader dediğimiz şeye vesile oldugun için..İkv seni hiç unutmayacağım..
Allah mesut etsin kardeş bilirim seni eskilerdensin . Titxdelikurt ve yandaşları ile çok uğraştığınızıada biliyorum hatta o dönemler vs atmıştınız dünkü gibi atıyorum o dönemleri 39 levelleri :geek:
Dağlar ne günlerdi ama. Eskilerden Joker desem başka bir şey demesem anlarsın sen zaten. Seninle çok iyi zamanlarımız oldu arzken komutanda lodoslara oyunu dar ettiğimiz günler vs.. Reina'da (melike) beni iyi tanır. Selam söyle yengeme. Oyunda başlatmış olduğunuz macerayı bir ömür boyu sürdürecek olmanıza çok sevindim. Bunu başarmak gerçekten büyük bir şey. Bizlerde bıraktık oyunu ama iyide olsa kötüde olsa bize çok şey kazandırdı/kaybettirdi. Siz kazananlardan olmuşsunuz ve hep öyle kalmanız dileği ile