Oyuncuların yüzde 100 ü 29 lewel yıllarını çok özlemiştir..tabi artık geri gelmez o yıllar oyunu gm ler bozdu..Eskilerden dönenler tekrar bırakıyor..Dönmek isteyenler oyunun paraya dönüşmesi yüzünden dönmüyor.Oyun ne hale geldi böyle ya lütfen gm ler daha bilinçli davranalım herşey para değil ya.Biz birçok online oyun gördük ama İKv deki ortamı görmedik..İkv yi çoğu kişi berbat buluyor ama eskileri ve oynayanlar çok iyi bilir birçok online oyundan ayrılmıştır..Lütfen ama lütfen eski günlere dönmek adına diyorum gm ler sizler oyuncu sayısını azaltıyorsunuz böyle yaparak...
29 lwl zamanlarınad başka bir dünyadaydık sanki..2 yıldır oynamıyorum ikv yi ve biliyorum ki oyuncu sayısı yüzde 60 azaldı bırakanlar çok oldu..Metin2,cabal,knight gibi oyunları oynadım ama buradaki ortamı anlatamam..
Oyun Nerelere Geldi Çok Üzüldüm..!
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: Oyun Nerelere Geldi Çok Üzüldüm..!
Katılmıyorum
Oyunu bırakmamın nedeni herkesin aynı item ve karakterlere sahip olmasıdır . Bildigimiz gibi ikv nin belli bir geçmişi olmadıgından geçmişi bilinmediginden dogru düzgün bir forumu dahi olmadıgından . Oyunun bedava olmasından dolayı iki tane kendini bilmezin item yapıp kendini bişi sanmasından bırakıldı bu oyun . Metin 2 de ikv den kat ve kat üstün bir ortam vardır isteyene itina ile gösterilir . Oyun para oldu demişsin ben biliyorumki ikv den sırf bu saydıgım sebeblerden ötürü emeklerinin karşılıksız kalmamasını istemedikleri için diger oyunculardan farklı olabilmek emeklerinin karşılıgını alabilmek için metine giden bir sürü arkadaş vardırki kuklacıdan giden bazılarıyla farklı sunucularda olsak bile görüşüyoruz . Metin veya diger saydıgın oyunlarda ikv deki ortam olamaz çünkü oralar burdan misli misli pahalı
oralardaki ortam olamaz çünkü 5 senelik bir oyuncuyla 2 aylık oyuncu asla ama asla aynı kefeye konmaz konulamaz sistem belli . Senin dedigin o dönüpte gidenler para vermemeyi beleşçiligi ögrenmiş oyuncular . Ne zamanki ikv de statüyü kendim dagıtırım ne zamanki diger oyunculardan güçlü olmak için hem oyun içi para hemde gerçek para harcarım o zaman dönerim . Ben bankaya gidip 100 tl yatırmaya razıyım lakin karşılıgını alcaksam . Ama ikv de daha öyle birşey görmedim takip ettigim kadarıyla çok ucuz dolayısıyla gene herkeste var . Nerde kaldı farklılık
Geçen gün açık beta bir oyuna gittim 40 45 kişi var sunucuda ama oyunun nesne marketi herşeyden önce oyuna dahil edilmiş ki 1 senelik oyuncuyla 1 günlük oyuncu aynı olmasın diye
Ayrıca şu anda piyasada nesne marketi olmayan bir oyunda yok . Ben ikv ye girmedigim halde ucuz diye hesabıma plus yüklerdim yaw 3 4 ay öncesine kadar
Konu uzar gider
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
kötürüya oyun ilk açıldığında oyundaydın bilirim seni..bana cevap hakkı doğdu.Sadece tek bi söz sölim:Ortam parayla eşdeğer değildir.Ortam bambaşka bi şey bu oyunun yapısıyla ilgili birşey.
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan parası geldi ortam bozuldu . Dost dosta kin besler oldu . Bunu yaparken dokunulmaz bölge yapmak eskisi gibi insanların bir noktada buluşmasını saglıycak bir bölge alan yapılması söylenmesine ragmen yapılmadı . Zaten bu olaydan sonra insanlar bir araya bir daha getirilemez oldu . Dostu dosta kırdıranlar utansın o zaman
kötürüya
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
YINEMI SEN!!!baddxdream yazdı:Klan parası geldi ortam bozuldu . Dost dosta kin besler oldu . Bunu yaparken dokunulmaz bölge yapmak eskisi gibi insanların bir noktada buluşmasını saglıycak bir bölge alan yapılması söylenmesine ragmen yapılmadı . Zaten bu olaydan sonra insanlar bir araya bir daha getirilemez oldu . Dostu dosta kırdıranlar utansın o zaman![]()
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
o eski forumdaki mesajların dahil olmak üzere bütün mesajları okuyorum ve uzun süredir takip ediyorum seni.Yazdıkların çok doğru, inan anlıyorum seni fakat hitap şeklini değiştirmelisin be kardeşim.Çok doğru konuşuyorsun bu oyunda doğru,adam gibi gibi konuşan nadir kişilerdensin.Hiç bir şekilde yalakalık yok ne düşünüyorsan osun Ernesto ve sen ikinizde böylesiniz.Ben sizin şikayet ettiğiniz konuyu çok iyi anlıyorum çokta hak veriyorum.Ama inan boş konuşuyorsunuz ne derseniz diyin gene; oyuncular kulağını kapıycak,yönetim bir yaparken bir yeri yıkıcak. Herkes aynı itemle dolaşıcak,ekran kartı en iyi olan kişi vs leri alıcak,şansı olan bir haftada itemini dizicek,çarlar robot olucak.Biz nedersek diyelim değişmiycek bu sistem.Ben artık uğraşmıyorum bile.Yeni oyunlar buldum kendime kat kat daha zevkli.Her şeyi düşünülmüş eksiği olmayan.Artık hiç kötülemiyorum bile ikv'yi çünkü sıkıldım artık.Oyunun her yerinde bir açığın olması,adeletsizliğin olması,hilenin olması(kp kasma) hile olayını gm lerin bile kullanması daha saymakla biteremiyceğimiz bir sürü açık.Gene boş konuştum da neyse. iyi geceler.baddxdream yazdı:KatılmıyorumOyunu bırakmamın nedeni herkesin aynı item ve karakterlere sahip olmasıdır . Bildigimiz gibi ikv nin belli bir geçmişi olmadıgından geçmişi bilinmediginden dogru düzgün bir forumu dahi olmadıgından . Oyunun bedava olmasından dolayı iki tane kendini bilmezin item yapıp kendini bişi sanmasından bırakıldı bu oyun . Metin 2 de ikv den kat ve kat üstün bir ortam vardır isteyene itina ile gösterilir . Oyun para oldu demişsin ben biliyorumki ikv den sırf bu saydıgım sebeblerden ötürü emeklerinin karşılıksız kalmamasını istemedikleri için diger oyunculardan farklı olabilmek emeklerinin karşılıgını alabilmek için metine giden bir sürü arkadaş vardırki kuklacıdan giden bazılarıyla farklı sunucularda olsak bile görüşüyoruz . Metin veya diger saydıgın oyunlarda ikv deki ortam olamaz çünkü oralar burdan misli misli pahalı
oralardaki ortam olamaz çünkü 5 senelik bir oyuncuyla 2 aylık oyuncu asla ama asla aynı kefeye konmaz konulamaz sistem belli . Senin dedigin o dönüpte gidenler para vermemeyi beleşçiligi ögrenmiş oyuncular . Ne zamanki ikv de statüyü kendim dagıtırım ne zamanki diger oyunculardan güçlü olmak için hem oyun içi para hemde gerçek para harcarım o zaman dönerim . Ben bankaya gidip 100 tl yatırmaya razıyım lakin karşılıgını alcaksam . Ama ikv de daha öyle birşey görmedim takip ettigim kadarıyla çok ucuz dolayısıyla gene herkeste var . Nerde kaldı farklılık
Geçen gün açık beta bir oyuna gittim 40 45 kişi var sunucuda ama oyunun nesne marketi herşeyden önce oyuna dahil edilmiş ki 1 senelik oyuncuyla 1 günlük oyuncu aynı olmasın diye
Ayrıca şu anda piyasada nesne marketi olmayan bir oyunda yok . Ben ikv ye girmedigim halde ucuz diye hesabıma plus yüklerdim yaw 3 4 ay öncesine kadar
Konu uzar gider
ve unutmadan artık o eski, benimmiş gibi sahiplendiğim ikv yok artık.ne ortam kaldı oyunda nede o eski zevk veren klan savaşları.Para için batırdınız oyunu be yazık oldu.
Bayram..
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
59 level geldiğinde öyle bi gelmeliki herkez oyuna dönsün 
Her oyunun güzel bi dönemi vardı ikv nin geçti ama yeni leweller oyunu olumlu yönde geliştirecekse sırf o değerli insanlar için oynarım oyun için değil..zaten oyunu oynama amacım sohbet,arkadaşlık,dostluktu..EyeOfTiger di karakterimin adı.
Kimsenin amacı oyun değildi kiwinamp2 yazdı:Her oyunun güzel bi dönemi vardı ikv nin geçti ama yeni leweller oyunu olumlu yönde geliştirecekse sırf o değerli insanlar için oynarım oyun için değil..zaten oyunu oynama amacım sohbet,arkadaşlık,dostluktu..EyeOfTiger di karakterimin adı.