Türkiye Cumhuriyeti Loncası olarak bir etkinlik düzenlemek istedik ve bunun için yola koyulduk amaç nekadar arkadaşımız varsa Büyük şef yaratıkları keserek görevlerini yapmaktı.
Dişi Örümcek , Solucan , Yeşil Hidra ve Kadim Hidra .
Onlar bugun loncamızın Gazabına uğryacaklardır.
En fazla işkenceyi Solucanın çekmesi biraz haksızlık gibi oldu sanırım.
Neden mi ?
Hadi hep beraber bakalım neden solucan eziyet çekmiş :?:
Tüm bölge ve klana kesimler duyrulmuş ve herkesin toplanması için meran köprü toplanma yeri seçilmiştir.
Belirli bir zaman süresi konulduktan sonra gelen arkadaşlarla yola koyulmaya başladık …
İlk önce gazabımıza Dişi örümcek uğradı.
Dişi Örümcek nasibini bizlerden aldıktan sonraSolucan'adoğru yola koyulduk …
Solucan kesimi tam anlamı ile 5 kere kesildi Eziyet çekmesinin sebebi bu 5 kere ölüp dirildi.
Sıra Yeşil Hidra’da !
Yeşil hidra 2 kere kesilmiştir. Keşif görevi olan arkadaşlar için.
Gelelim Final Aşamasına Kadim Hidra’nın hüzünlü sonu
Kadim hidra 2 kez kesilmiştir.
Etkinliğimize katılan tüm arkadaşların görevini elimizden geldiğince yapmaya çalıştık.
Bu konunun açılmasının sebebi hala eskisi gibi yardım sever bir kitle olduğunu vurgulamaktı.
Mutlu Son !
Etkinliğimize Katılan Tüm Arkadaşlara Teşekkürler.
Salıcakla Kalın..
Türkiye Cumhuriyeti Loncası Etkinlik takımı :
SOUNDOFSİLENCE: Başkan
Tuncaa: Başkan Yardımcısı
DeiMoS: Baş Büyücü
ıIıxZiNDaNxıIı:Baş büyücü
OoSaKaRYaLıoO: Baş Büyücü
CaNHaVLi: Nefer
Turkyıldız: Nefer
Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere sağlıcakla kalın[/center]
ozchanates yazdı:Herşey güzel ama grupta hırsız olamsa daha güzel olcaktı (Cruelxlegend )
Merhaba
Türkiye Cumhuriyeti loncası olarak verdiğimiz zamanda meran köprüye gelen herkesin görevlerini yaptık kimin ne oldugunu bilemeyiz. Amacımız eskisi gibi yardımseverlik ortamını tekrar kazandırmaktır.
ozchanates yazdı:Herşey güzel ama grupta hırsız olamsa daha güzel olcaktı (Cruelxlegend )
Merhaba,
Türkiye Cumhuriyeti loncası olarak verdiğimiz zamanda meran köprüye gelen herkesin görevlerini yaptık kimin ne oldugunu bilemeyiz. Amacımız görevi olanlara yardım etmek ve hala eskisi gibi yardım sever bir kitle olduğunu vurgulamaktı.
İyi Oyunlar..
Merhaba
Türkiye Cumhuriyeti loncası olarak verdiğimiz zamanda meran köprüye gelen herkesin görevlerini yaptık kimin ne oldugunu bilemeyiz. Amacımız eskisi gibi yardımseverlik ortamını tekrar kazandırmaktır.