Nedir bu üstü full adam sevdası...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Nedir bu üstü full adam sevdası...

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Benim 3 farklı sunucuda karakterlerim var. Eminönü Teşkilat Kuklacı. Geçenlerdede bir olaya şahit oldum adamın birisi sığınağa adam arıyor +1600 elektirk varmı sığınağa :S +1600 adam sığınakta ne halt yesin? Biraz mantıklı olun ya sığınak ilk grup bölgesidir takı verir ve herkes genellikle ilk sığınaktan takılar sonra miğrattan zırh sonra çemberlitaş mantığıyla gider. Geçen gün büyücümle duruyorum 1550 fizik hasarım var adamın biri şu şekilde bölgeye büyücü arıyor X e üstü full gelecek varmı. Adama dedimki bak kardeş sıfır kelvin ayakkabım var cehennem ayakkabım var kıyamet lazım işi ibliyorum geliyim ben dedim cevap şu yok biz ezikleri almıyoruz :D :D . Ne diyim ki oyun iyice insanlara kafayı yedirtmiş varsın almayın insanları gruba elbet reçete denilen bişe var.Stuarta adam ararlar üstü full taşkanat tank varmı stuarta gelecek üstü full adam kusura bakmada ne yapsın stuartta.yazık valla gördükçe gülüyorum ne diyebilirim o kadar ki büyük bir hırs söz konusu oyun la bu oyun zevkini çıkarın yanınızda her zaman +1800 adam olması sizin sağlam olmanızı veya adamlığınızı göstermez.Şimdi buraya gelipte belli seni gruba almıyolar diye böyle yazıyosun faso fiso diye mesaj atacaklar hiç cevap vermesin çemberlitaş ilk geldiğinde oyun da olmayıp aradan 4-5 ay geçtikten sonra başlayan bir çok insan var. insanları itemlerine göre değerlendirmeyin.
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Nedir bu üstü full adam sevdası...

Mesaj gönderen cemadrian »

demekki o adam sığınağı 30 dakikada bitirmek istiyor.ki olabilirde vakit nakittir.
ama şahsen ben ejdersizde alıyorum +700 büyü olsun yeter.. ama arada işte zaman farkı var.ki o +1600 arayan arkadaşda kendi açısından haklı bence..
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Yakında bu isteklere yeni eklemeler gelecek.
4 Yıllık üniversite mezunu (Tercihen mühendislik),
İngizlizce bilen
Grup çalışmasına yaktın
B Sınıfı ehliyet sahibi
Seyehat engeli olmayan
üstü full gözlüğü M2.5 mor tank aranıyor.
:) :D
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

cemadrian yazdı:demekki o adam sığınağı 30 dakikada bitirmek istiyor.ki olabilirde vakit nakittir.
ama şahsen ben ejdersizde alıyorum +700 büyü olsun yeter.. ama arada işte zaman farkı var.ki o +1600 arayan arkadaşda kendi açısından haklı bence..
Anlatmak istediğim o değil ben diyorumki 1550 hasarım var ben geliyim yok olmaz neden kardeş biliyorum daha önce defalarca kestim şans işte düşmedi. yok sen eziksin nerden biliyosun item yok. bütün muhabbetler hep böyle geçiyor daha benim gibi nice arkadaş var şu şekilde İKV de bu şekilde oyuncu kaybediyor zaten. İnanınki örnek veriyorum oyunda diğelim 5 saat mi kaldım 5 saatin 2 saati grup bölgesinde 3 saati de grup arayarak geçiyor. Lonca sistemini hiç söylemiyorum o çok ayrı bir konu insanlar iyice hırslandı artık en çok lp bende olsun mantığı mı dersin lonca dışındakileri kaale almama mı dersin. Adam ararlar bölgeden cevap veririz daha önce kestim tecrübem var düşen itemleri gösteriyorum ama bana kıyamet lazım kardeş gelebilirim hasar iksiri kudret iksiri kritik iksiri ne halt ararsan var. yok almam ben seni niye eziksin hey allahım ne diyim ki plusımda bitmiş zaten bidaha da gidip kutu alan ne olsun. bi kişi den nolacak demeyin insanlarda da koyun sürüsü mantığı vardır birisi bişe yapar diğerleri arkasından gider umarım benim gibi kutu almayan insan sayısı aşırı derecede artar.
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cloutier yazdı:Yakında bu isteklere yeni eklemeler gelecek.
4 Yıllık üniversite mezunu (Tercihen mühendislik),
İngizlizce bilen
Grup çalışmasına yaktın
B Sınıfı ehliyet sahibi
Seyehat engeli olmayan
üstü full gözlüğü M2.5 mor tank aranıyor.
:) :D
Beklenir olur yani Ma gözlüğü olan büyücü aranıyor yazısı bile gördüm. zaten içerdeki büyücüler tek hedef yaptığı sürece ma ya ne gerek var ama anlayış o değil ne kadar çok item o kadar çok adamlık mantığı çok ilerlemiş.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Öylelerini kendi haline bırakacaksın. Uğraşmaya değmez anlatamazsın düşündüğünü anlamazlar.
Eşya değil çevre önemli bu oyunda.
Takısız zırhsız ejderle gaffara gidiyoruz veya 950 iyileştirmeli zırhsız asasız şifa ile gaffar kesiyoruz.

Ama kimse kimseyi idare etmek zorunda da değil bunu da göz ardı etmemek lazım. İsteyen istediği grupla girebilir.
Sen de üstünü dizdiğinde aynı şeyleri yapmaman dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cloutier yazdı:Öylelerini kendi haline bırakacaksın. Uğraşmaya değmez anlatamazsın düşündüğünü anlamazlar.
Eşya değil çevre önemli bu oyunda.
Takısız zırhsız ejderle gaffara gidiyoruz veya 950 iyileştirmeli zırhsız asasız şifa ile gaffar kesiyoruz.

Ama kimse kimseyi idare etmek zorunda da değil bunu da göz ardı etmemek lazım. İsteyen istediği grupla girebilir.
Sen de üstünü dizdiğinde aynı şeyleri yapmaman dileğiyle.

Haklısın kardeş isteyen istediğiyle girebilir ben sadece bu mantığa sahip insanlara olan tepkimi göstermek istedim.İnsanları itemleriyle değerlendirelere olan tepkimi gösterdim.Zaten bıraktım gibi bişe oyunu özellikle son güncellemelerden sonra uzun saatler oyunda kalmak gerekiyor.Açıkcası gereğide yok.
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Ben sana sonuna kadar hak veriyorum. Böyle isteyenlerin gözü dönmüş. Eşyası olmayan, adam yerine konulmuyor artık oyunda.
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Hepimiz zaman zaman oyundan sıkılıp bunalıyoruz. Benim de bunaldığım zamanlar oldu ara verdim birkaç hafta.
Ama sonrasında bi bakmışım oyundayım kaldığım yerden devam ediyorum.
Böyle canın sıkıldığı zaman başka uğraşlar bul kendine işkence etme. Biraz ara ver eninde sonunda döneceksin :)
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Cloutier yazdı:Hepimiz zaman zaman oyundan sıkılıp bunalıyoruz. Benim de bunaldığım zamanlar oldu ara verdim birkaç hafta.
Ama sonrasında bi bakmışım oyundayım kaldığım yerden devam ediyorum.
Böyle canın sıkıldığı zaman başka uğraşlar bul kendine işkence etme. Biraz ara ver eninde sonunda döneceksin :)

Her fikre saygım var haklısın teşkilat sunucusu açıldığı günden beri oynuyorum her sene yaz tatiline doğru içimizde hep oyun oynama isteği vardı. Bu sene mezun olduk lise bitti oyunun en sıkıcı dönemini görüyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön