YÖNETİM Bİ BAK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

YÖNETİM Bİ BAK

Mesaj gönderen SedaT03 »

Adam klandan sabahtan beri gir çık yapıyor bilmmemxanası bilmemexbacısı die yaw bari klandan olmasın şu şey item yanıtamıyoruzz TILSIMa bi ayak at. ANA avrat sövüyorlar mileet birbirine çoluk çocuk pynuyo bayan oynuyor günde 1 defa gir şuraya bee
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
midye
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: YÖNETİM Bİ BAK

Mesaj gönderen midye »

Merhaba,

Bu tür olayların önüne geçebilmek için '' viewforum.php '' kullanınız.
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

SedaT03 yazdı:Adam klandan sabahtan beri gir çık yapıyor bilmmemxanası bilmemexbacısı die yaw bari klandan olmasın şu şey item yanıtamıyoruzz TILSIMa bi ayak at. ANA avrat sövüyorlar mileet birbirine çoluk çocuk pynuyo bayan oynuyor günde 1 defa gir şuraya bee

Merhaba,

Bu tarz bildirimleri Destek Formu aracılığıyla ilgili ekibe iletebilirsiniz.

İKV Destek adresine giderek bildirim tipini Oyuncu Hata Kullanım olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına şikayette bulunduğunuz olayı kısaca özetleyebilirsiniz.Ayrıca İsterseniz klan kanalını filtreleyebilirsiniz.
Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
cemadrian
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen cemadrian »

@FETİHNESLİ
Demek istiyorsun ki adam klan kanalını filtrelesin yani kapatsın.Adamın küfürlü açtığı çar veya ettiği küfürler yanına kar kalsın.Mecbur mu klan kanalını kapatmaya ? öyle yapacağına düzenli her sunucuya hergün 1 kaç kez bir gm girse daha iyi değil mi .verdiğin öneri küfürbazın ekmeğine yağ süren nitelikten..
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

Yönetci sende küfür edenlerle yanyanasın
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Yöneticinin demek istediği şu .

Küfür var ama ailenize yansımamış. Aynı şike olayında ki gibi :D Bende arkadaşlara katılıyorum eskisi gibi sunucuda sürekli online olan gm ler olması gerekir. Herkesin zamanı olmayabilir bunu devriye usulü yapabilirsiniz. Nasıl olsa gönüllü olarak yaptığınızı söylüyorsunuz o zaman cebinizden para çıkmayacağı için gerekli elemanı da destek ekibinde bulundurabilirsiniz. Her zaman diyorum destek ekibi sisteminin değişmesinden yanayım. Oyuncunun arz ve taleplerini karşılayacak nitelikte hizmet sağlayamıyorlar.

Keyifli forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön