5 Önemli Not-Tarihçe/Hikaye

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lanetxxxi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

5 Önemli Not-Tarihçe/Hikaye

Mesaj gönderen Lanetxxxi »

Selamun Aleykum...

Can sıkıntısından butun tarihce ve hikayeleri okudum.
Okuduklarimdan 5 adet onemli not cikardim ve bunlari sizinle paylasmak istedim.

1-)Sarapci bir beyaz buyucu !
 "...O yıldızsız gecede, köşk sokağı gündüz gibi aydınlıktı. Sayıları oldukça azalmış olan beyaz büyücüler, olası tehditlerden haberdar olabilmek için, sokağı büyü ışığıyla doldurmuşlardı. Çok kudretlilerdi. Onlar arasında geçirdiğim yıllar süresince, bunu bu kadar idrak edememişim sanırım. Meğerse her şeyin daha kolay olacağına dair bir yanılgı, zihnimi esir etmiş, teslim olacaklarına dair inancım bu kör yanılgıdan ibaretmiş. Kuklacının talebeleri, sayıca az olmalarına rağmen, haftalardır direniyorlardı. Son direnişleri de elbette görkemli olacaktı.

Ben kimdim? Biz zamanlar onlardan biri. Azat'ın yaptıklarına takati kalmadığından, gizlice izini kaybettirmiş ve cemiyete katılmış. Herkesin öldü bildiği... Sersem! Bir önceki hafta bir köşe başında sıkıştırdılar beni. O gün ölsem, huzura kavuşacaktım, ama korktuğum başıma geldi, beni tanıdılar ve gitmeme izin verdiler. Ve yüzlerindeki o hayal kırıklığı ve hüzün beynime öyle bir kazındı ki. Evet belki onlar Azat'ın yaptırdığı kıyımın aleti olmuşlardı. Ama en azından hain değillerdi. Peki yine, kimdim ben?

Gecenin sonunda, zafer artık cemiyetin olacaktı, bu kesin. Bana ihtiyaç olduğunu düşünmüyordum artık. Bütün gece elimdeki bir şişe şaraptan güç alarak sokağa baktım ve baktım."

2-)Büyücülere yavaşlatma yetenegi mi geliyor ?

...Büyücü, peşlerindeki dehşeti yavaşlatmak için kullandığı büyünün etkisinin her geçen saniye azalmakta olduğunun farkındaydı...

...Büyücünün attığı yapışkan örümcek ağları vardı hala tüylerinde.

3-)Büyuculere isinlanma yetenegi mi geliyor?

...Büyücü yere oturup bağdaş kurdu.
"Ne yapıyorsun seni ahmak? Uyuklamanın sırası mı şimdi!", diye gürledi savaşçı, gözlerini kapamış öylece oturmakta olan büyücüyü görünce...

..."Kes sesini!", diye yapıştırdı cevabı büyücü ve usulca ekledi transa geçerken: "Zihnimi toparlamam lazım. Odaklanamıyorum. Bana zaman kazandır Kasap." 

...Savasci satırını tekrar havaya kaldırmaya başlamıştı ki, anlaşılmaz bir mırıldanma eşliğinde omzuna dokunan bir el hissetti. Gözleri karanlığa alışmaya çalışırken ikisi de yer değiştirme büyüsünün yarattığı boşluk nedeniyle bir an tekleyen ciğerlerini tekrar nefes almaya zorladılar. Karanlık, rutubetli bir yerdeydiler.

4-)Şifacilara bitki kullanma yetenegi mi geliyor ?

" ...bir şifacının dileğiyle canlanıp düşmanlarını sarmalayan zehirli sarmaşıkları"

5-) Sah kobranin ordaki yikinti nin ve 
Arz , lodos un dusmanliklarinin sebebi

...1986 yılında meteor bölgesinde maden çıkartmak amacıyla kazı yapan Arzın Çocukları keşif grubundan bir ekip, büyük bir mekanın girişi olduğu düşünülen bir yer keşfetti. Arzın çocukları bu yeni mekanı uzun bir süre gizli olarak araştırdı. Adem Bey önderliğindeki küçük keşif ekipleri bu büyük girişin toprak altında kalmış kısımlarını ortaya çıkartmak için aylarca kazma salladılar. Ardından giriş kısmı şaşırtıcı derecede sağlam kalmış büyük bir hole doğru açıldı. Burası prizmatik şekillerin hakim olduğu, değişik bir medeniyete ait olduğu izlenimini veren bir mekandı. Arzın Çocukları bu büyük holü araştırmaya başlarken, onları takibe almış bir Lodos ajanı, bu faaliyetleri Lodos Klanı'na bildirdi. Araştırma günlerinden birinde bölge Binbaşı Yavuz önderliğindeki Lodos Klanı mensupları tarafından basıldı. Bundan sonrası sadece söylentilerden ibaret. Her iki klan mensupları arasında her ne geçtiyse de, bunun şahidi kalmadı. Tek bilinen bu iki grubun arasında çatışma çıktığı (ki bunu orada araştırma yapan bağımsız teşkilat yetkililerinin incelemelerinden anlıyoruz), Binbaşı Yavuz ve Adem Bey dahil bütün herkesin öldüğü. Çatışma sebebinin muamması bir yana, en büyük gariplik , arada başka bazı silahlara dair izlerin de bulunduğu. Ne Lodos'ta, ne de Arzın çocuklarında bulunmayan bazı silahlar.

Tabii bu olaylar iki taraf arasında farklı yorumlandı. Güneşin öncüleri lideri Gediz bey, Binbaşı Yavuz'un kaybından dolayı çok öfkelenerek, Arzın Çocuklarını gizli işler çevirmek ve yaratıklarla birlik olmakla suçlarken, Arzın Çocukları lideri Handan Hanım ise, Lodos'un, Arz'ın keşif ekibine saldırdığını, o zamana kadar hiç bir olayın vuku bulmadığı o yerde bilinçli katliam yapmakla suçladı.

Teşkilat, olayların büyümesini engellemeye çalıştıysa da, artık bazı şeyler geri dönülemeyecek noktalara geldi. Şehrin içinde olmasa da Lodos ve Arz klanları arasında Meteor bölgesinde çatışmalar çıkmaya başladı.
Army Of Heavens Resmi Site
Resim
Resim
Resim
Since 2008 Şubat Teşkilat!

yusuFF=E
Yustanll=B

tancaN=E
QSHoCKQ=B

taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Re: 5 Önemli Not-Tarihçe/Hikaye

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Kardeşim bende arada okurum tarihçeyi oyuna olan nefretim yerine sevgi geçsin diye :D Ama bu tarihçe Çooook eski ;) yani bunlardan dolayı birşey gelicek zannetme ama belki gerçekten böyle planları var oyun 59 69 belki 79 olduğunda gelebilecek şeylerin hesabını şimdiden yapıyolar ;) Şarapçı bir beyaz büyücü hikayeden ve ben bir sonraki bölge de ondan görev alabiliriz diye düşünüyorum çt de olmadı ne yazikki. Büyücünün buz oku yeteneği zaten yavaşlatıyo hatta kritik gelirse durduruyo ;) ama örümcek ağları diyo hikayede umarım böyle garip bi özellik gelir :D
Işınlanma geleceğiini zannetmiyorum ruh taşlarıyla gelicek olan yeterli hatta fazla bile :D
Şifacı yeteneği tamamen zehir yeteneğidir ve hikaye olarak o zeir yeteneğinin kökeni anlatılmıştır ;)

Ama kimsenin dikkat etmediği en önemli madde 5. olan. O giriş ve gezgin şehir fln hepsi bağlantılı. Migrattaki kapı kapalı olduğuna göre o şehre sanırım ordan girilecek artık kaç yıl sonra güncelleme gelirse ;) ve bu hikayeden çıkan sonuç tüm insanları öldürenin aslında meran halkı olması ve buna rağmen klanların birbirine düşman olması ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Başka bir medeniyet diyor,

Meran Medeniyeti olabilir.Girişini yılanlar korumakta.Gayette bağlantılı olur.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

belkide şuan yeraltında olanlar gerçek meranlar değilde fake dir :D gerçek meranlar 59-69 da gelebilir
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön