Oyunun Rezilleri...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Oyunun Rezilleri...

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Resimdede görüldüğü gibi bunların insanlığından şüphe etmek gerekir...

Resim

Resim
Firavun
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Oyunun Rezilleri...

Mesaj gönderen Firavun »

Kardeş eğer para almaları suçsa oyunda abaan ulaş para wermeden benim zincir büyücüsü görewimi yap...Betaxlord..oq.. ;)
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Para almak suç deil insanlık ayıbı yapılan bir yardımı menfaat gözeterek yapmak böyle insanlar var mı Tıldımda yav bu oyunda herkes ama herkes birilerinden yardım almıştır illa ki ama bu yardım edenler menfeat gözetmek için yapmıyorlardı birileri onllara birşeyleri öğretmişti bir çok konuda yardım etmişti şimdi onlar başkalarına yardım ediyordu bu hep böyleydi şimi aramızda menfaat düşkünleri iyice çoğalmış insanlığı yardımlaşmaya iyice unutmuşlar bu isimler aklımda olsunada bir gün benden yardım isterlerse vericeğim güzel bir cevap olsun ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Beste
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beste »

kurtreis yazdı:Para almak suç deil insanlık ayıbı yapılan bir yardımı menfaat gözeterek yapmak böyle insanlar var mı Tıldımda yav bu oyunda herkes ama herkes birilerinden yardım almıştır illa ki ama bu yardım edenler menfeat gözetmek için yapmıyorlardı birileri onllara birşeyleri öğretmişti bir çok konuda yardım etmişti şimdi onlar başkalarına yardım ediyordu bu hep böyleydi şimi aramızda menfaat düşkünleri iyice çoğalmış insanlığı yardımlaşmaya iyice unutmuşlar bu isimler aklımda olsunada bir gün benden yardım isterlerse vericeğim güzel bir cevap olsun ...
Aynen
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah

Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Resim
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Firavun yazdı:Kardeş eğer para almaları suçsa oyunda abaan ulaş para wermeden benim zincir büyücüsü görewimi yap...Betaxlord..oq.. ;)

O görevler kolay bi savaşçı için kitabede koalydır ama tılsıma tek gidicegini sanmıyorum gidipde phiyi kesebilecegini sanmıyorum daha doğrusu labiye yeni girmiş biri.Böyle paralı yardım etmeyi düşünoysan ona ayrdım denmez paralı bi şekilde çalışmak istiyosan oyundada kimseden yardım beklemiyceksin...
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön