Oyun Sonamı yaklaştı
Oyun Sonamı yaklaştı
Arkadaşlar sunucuların çoğunda görüyorum ki oyuncu azalması var bu 1,5 yıldır devam eden bir şey yaz tatili geldi oyunun dolması lazımken bana dahada boşalıyormuş gibi geliyor ben zaten oyuna pek girmiyorum artık oyunun hatalarından bıkıp oyunu bırakan kişilerden biriyim oyuna ne zaman girsem lag sorunu vb. hatalar oyun şu aralar sizcede çok sıkıcı değil mi ?
.....
Re: Oyun Sonamı yaklaştı
Bu konuyu işleyen birçok forum yazısı açılır oldu.Oyuncuların gb deki eksiklerini tamamlayıp oyuna seyrek girmesi sürecinin başlamış olması kaçınılmaz bir süreç.Bu sürece nasıl girdiğimiz üzerine izlenimleri kuvvetli olan oyuncuların normal karşılaması yanında birçok kişi tatil sürecinin bile bunu önleyememesini hayretle karşılamaktadır.Oysa böyle olması okadar normalki.Gb ler birer tüketim yerleridir.Örnek olarak bir büyücü alter kolye-yüzük,nucleus kolye,kıyamet ateşi kolye ve motordanda maraton ayağı çıkarmış olsa sığınağa sizce girmek istermi ? Diğer bölgelerdende alacağını almış olsa aynı ruh haline bürünür.Burada önemli olan oyunun diğer bölümleri cazip bırakılmışmı,eklentilerle yenilikler oralara getirilmişmi ? Asıl önemli olan işte oyuncuları oyunda tutacak olan budur.Bugün merana kimse kasmaya gitmez çünki orda kasmaya gitmek adeta bir işkencedir.Ölsen binbir eziyet seni bekler tekrar gelmen için.Diyelim ölmedin çantan, kasan bir satte dolar satacak işporta yok ölmen gerekir.Bölgelerdeki bossların eşya vermesi üretimi öldürmüştür alternatif üretim yapma seçeneğini sunmak yönetimin aklına gelmez.Farklı reçeteler yaratıklardan düşürüp farklı itemler oluşturmak hem madenciliği hem ticareti hemde üretimi canlandırırdı bunu akıl etmek çokmu zor.Değişik iksir reçeteleri en azından shen-karakürk iksiri yaratıklardan düşürtmeyi akıl etseydiniz bugün oyun daha canlı olmazmıydı.Oyunun eminönü meteor sivriada ve yeraltı bölümüne hangi eklentide ne yenilik getirdiniz.Heryerde yabani otlar yükseldi, heryer viran kaldı.Bugün oyunun gb kısmı bir tüketim bölümüdür tüketen oyuna ara verir.Bu oyunun bu sürece gireceğini bilmek için kahin olmakta gerekmiyor.Yukarıda yapılması gerekenler tek tek bu forum sayfalarında dile getirildi.Kendi aklını beğenenler buyursun burdan yaksın.erbayyy yazdı:Arkadaşlar sunucuların çoğunda görüyorum ki oyuncu azalması var bu 1,5 yıldır devam eden bir şey yaz tatili geldi oyunun dolması lazımken bana dahada boşalıyormuş gibi geliyor ben zaten oyuna pek girmiyorum artık oyunun hatalarından bıkıp oyunu bırakan kişilerden biriyim oyuna ne zaman girsem lag sorunu vb. hatalar oyun şu aralar sizcede çok sıkıcı değil mi ?
esekherif
Ben oyun hatalarından değilde grup bölgeleri yüzünden bırakıyorum sığınak ve miğrat geldiği günden beri ışık hanım zırh , centurion zırh , funditores kolye, centurion kolye, oksidant kolye ve ışık hanım yüzükten başka hiç bir şey çıkmadı daha çemberlitaş a giremiyorum
Nothing
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
oyun adaletli değil şansa bağlı olmayan bi oyun arıyorum varmı bilen ? (metin2-knight gibi saçma salak oyunlar önermeyin
)
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
bu oyunun para kasmak için en önemli yardımcılarından biri işportaya item satmak ama onu yapmak bile çok büyük eziyet yukardaki arkadaşımızın dediği gibi meranda çanta kassan bir süre sonra dolan çantanı boşaltman lazım onun için malesef ölüp boşaltman gerekiyorki buda çok sıkıcı bir iş
İki kere grup bölgesi geldi ilk geldiğinde güzel karşılandı ama sonradan sonraya bi usanma geldi yeni bölge istendiği halde lonca bölgesi geldi ne kadar saçma bir yer :evil: :evil:
İki kere grup bölgesi geldi ilk geldiğinde güzel karşılandı ama sonradan sonraya bi usanma geldi yeni bölge istendiği halde lonca bölgesi geldi ne kadar saçma bir yer :evil: :evil:
.....
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Eşşekherif çok güzel açıklamış bence. Birileri dikkate alır belki. :ugeek:
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
IIxDyNaCxII yazdı:Eşşekherif çok güzel açıklamış bence. Birileri dikkate alır belki. :ugeek:
Rumuzum esekherif ama elin öyle gitmiş can sağolsun.Aslında eşekherif diye yazmaya çalıştım sanırım ş yazılmıyor.Rumuzumdan şikayetçi değilim aslında bu oyuna çok zaman ayırdığımı düşündüğüm bir esnada kendime kızgınlığımdan bu rumuzu koydum onuda söyleyeyim
Yazımın yöneticiler tarafından dikkate alınıp alınmaması beni çokta ilgilendirmiyor artık.Bunları yazmasam kendimi rahat hissetmiyecem ondan yazdım zaten.Şu yaklaşım şekilleri varya hani oyun hakkındaki düşüncelerinizi destek ekibine yazın forumdan dile getirilenleri dikkate almıyoruz yaklaşımı.Sakat bir yaklaşımdır.Bu oyuna ne zamanki forum tartışmaları yön vermeye başlar işte ozaman herkesin rahat edeceği bir ikv ortaya çıkmış olur.Destek ekibine niye izlenimlerimi aktarayımki yanına çok sevdiklerini almışın zaten bu fikirleri onlar versin işleri ne ? Veremiyorlarsa bir itici güç oluşturamıyorlarsa ozaman seçim yaparkenki kriterini gözden geçireceksin.Orası ailecek piknik yapılan yer değilse tabiki.
esekherif
Eşekherif aynı zamanda Game of Thrones dizisini çeviren kişinin de rumuzu
Eşekherif yazılarını beğenerek okuyorum içimdekileri biliyorsun sanki teşekkürler böyle yazdığın için.
Eşekherif yazılarını beğenerek okuyorum içimdekileri biliyorsun sanki teşekkürler böyle yazdığın için.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
oyuna gelmesini istediğim lonca kasası tüm sorunları kökten çözecektir.desteğede mail atmıştım inşallah dikkata alırlar ki pek sanmıyorum 
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
Eyw güzel kardeşim içten düşüncelerin için sağol.Game of thrones dizini bende seyrediyorum muhtemelen ordan aklıma kazınmıştır.Wizards yazdı:Eşekherif aynı zamanda Game of Thrones dizisini çeviren kişinin de rumuzu![]()
esekherif