Arkadaşlar bilmiyorum size ne kadar mantıklı gelir ama önceden çok uzun bir süre oynadığım bir online oyunda ulaşım için atlar kullanılıyordu neden ikv'de kullanılmasın
İkv'ye Ulaşım hayvanı gelsin =)
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
İkv'ye Ulaşım hayvanı gelsin =)
Öncelikle Herkese Merhaba
Arkadaşlar bilmiyorum size ne kadar mantıklı gelir ama önceden çok uzun bir süre oynadığım bir online oyunda ulaşım için atlar kullanılıyordu neden ikv'de kullanılmasın
...Benım fikrim 29-39-49 3 çeşit at olsun
ister tek kullanımlık ister tek satın alımlık lütfen görüşlerinizi paylaşın ...
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Re: İkv'ye Ulaşım hayvanı gelsin =)
İstersen oyunun adını Metin 3 Diye değiştirelim ?
Oyunun Haritası Zaten Ufak.Merana Giderken Atı Feda Edip Kendimiz Geçelim Bombalardan Falan İstersen.Atlar Çok Gereksiz Kalır.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Oyun haritasına bakacak olursak hepsini toplasan ancak diğer oyunların 2 tane haritası genişliğinde ve ayrıca oyunun genel evrenine de uyumlu olmaz.
Ve ayrıca oyunun adını metin 3 yapalım diye bıdıbıdı eden genç arkadaşlarım bu düşünceden kurtulun bu bakış açısı oyunu geliştirmiyor
sizin yüzünüzden tasarımcılar farklı olsun diye iyice bunaldı yapılan yenilikler bu tarz oyunlarla tamamen alakasız olmaya başladı.Yani şöyle bir oyunlarda ıkv yi karsilastirirsak.O olmaz bu olmaz eee...
Ve ayrıca oyunun adını metin 3 yapalım diye bıdıbıdı eden genç arkadaşlarım bu düşünceden kurtulun bu bakış açısı oyunu geliştirmiyor
sizin yüzünüzden tasarımcılar farklı olsun diye iyice bunaldı yapılan yenilikler bu tarz oyunlarla tamamen alakasız olmaya başladı.Yani şöyle bir oyunlarda ıkv yi karsilastirirsak.O olmaz bu olmaz eee...

LEPRECHAUN
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Eyalet Askerleri
MagicxOzzy yazdı:İstersen oyunun adını Metin 3 Diye değiştirelim ?
Ot yiyen kaplanlar, geviş getiren köpekler....
ata yada başka bir hayvana gerek yok.bu tür sorunlar topkapı sarayı eklentisinden sonra lonca üyleri için çözülmüş olacak.lonca üyesi olmayanlar anlaşılan aynı şekilde devam edecek.(ne yapalım oyun paralı :? )
bir değişiklik oldumu bilmiyorum ama lonca üyesi olmayanlar için geçiş ücreti alınsa onlarda bu eklentiden faydalansa sorun kalmaz herhalde.
bir değişiklik oldumu bilmiyorum ama lonca üyesi olmayanlar için geçiş ücreti alınsa onlarda bu eklentiden faydalansa sorun kalmaz herhalde.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
-
- FareAdam Düşmanı
Çok haklısın.kargasa yazdı:ata yada başka bir hayvana gerek yok.bu tür sorunlar topkapı sarayı eklentisinden sonra lonca üyleri için çözülmüş olacak.lonca üyesi olmayanlar anlaşılan aynı şekilde devam edecek.(ne yapalım oyun paralı :? )
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Meteordan yeraltına inerken veya Eminönünden meteora inerken atı nasıl indireceksin veya böyle bir şey olursa yönetim o atı nasıl indirir bu merak konusu.
Şifacı ve büyücülerdeki asa atın neresine girer bu da bir merak konusu.
Bu atlar ile nasıl savaşılır bu apayrı bir merak konusu. Bu örnekleri daha da çoğaltabiliriz.
Kısaca özet geçmek gerekirse bu atlar, develer, pireler bir merak konusu.
Şifacı ve büyücülerdeki asa atın neresine girer bu da bir merak konusu.
Bu atlar ile nasıl savaşılır bu apayrı bir merak konusu. Bu örnekleri daha da çoğaltabiliriz.
Kısaca özet geçmek gerekirse bu atlar, develer, pireler bir merak konusu.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
-
- Salgın Koruyucusu
LEPRECHAUN yazdı:Oyun haritasına bakacak olursak hepsini toplasan ancak diğer oyunların 2 tane haritası genişliğinde ve ayrıca oyunun genel evrenine de uyumlu olmaz.
Sana sonuna kadar katılıyorum acaba karşılaştırma yapmaktan kaçınan arkadaşlar için söylüyorum eğer elindeki ürünü geliştirmek ve yüceltmek istiyorsan rakiplerinden iyi ve güzel olmalı ve online oyun piyasası bunu sürekli yapıyor.Belki uçuk fikirli olabilirm ama bana kalsa oyunu sıkıcı moddan kurtarmak için emınonundeki tramvayları haraket ettirme filan tamam belki biraz uçuk bir fikir ama neden olmasın amaç farklılık yaratmak değilmi.
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Oyunumuz oyuncularin heryere yuruyecegi sekilde dizayn edilmistir
Yoneticilerimiizin agzindan
Yoneticilerimiizin agzindan
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011