ikvnin neferleri hele buraya bakın
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
ikvnin neferleri hele buraya bakın
Çemberlitaş köpeği görmeden vurup öldürmeyi ayarlamayı yapan varmı varsa buraya nasıl yapıldığını yazarmı
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Re: ikvnin neferleri hele buraya bakın
Köpek sol tarafa doğru size iyice yaklaşıp Durduğunda 1 fizik atın fizik buz abanın sonra ben hep öyle yapıyorum ve sonuç alıyorum
:arrow:
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
[İçerik silinmiştir][Respirasyon]relaxefendy yazdı:Köpek sol tarafa doğru size iyice yaklaşıp Durduğunda 1 fizik atın fizik buz abanın sonra ben hep öyle yapıyorum ve sonuç alıyorum
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
bu bir taktik mi bilmem ama her seferinde bunu yapıyorum ve sonuç alıyorum. ayrıca yol savaşçısını köpekle kesmekte çok rahat birşey.Ofans oyalasın , ofans yoksa 1 büyü oyalasın.yol savaşçısını kesemeyen grup daha ileri gidemez zaten.
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
[İçerik silinmiştir][Respirasyon]relaxefendy yazdı:bu bir taktik mi bilmem ama her seferinde bunu yapıyorum ve sonuç alıyorum. ayrıca yol savaşçısını köpekle kesmekte çok rahat birşey.Ofans oyalasın , ofans yoksa 1 büyü oyalasın.yol savaşçısını kesemeyen grup daha ileri gidemez zaten.
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
[İçerik silinmiştir][Respirasyon]KarargahxParazit yazdı:[İçerik silinmiştir][Respirasyon]relaxefendy yazdı:bu bir taktik mi bilmem ama her seferinde bunu yapıyorum ve sonuç alıyorum. ayrıca yol savaşçısını köpekle kesmekte çok rahat birşey.Ofans oyalasın , ofans yoksa 1 büyü oyalasın.yol savaşçısını kesemeyen grup daha ileri gidemez zaten.
- KarargahxParazit
- Sahaf Yardımcısı
[İçerik silinmiştir][Respirasyon]KarargahxParazit yazdı:[İçerik silinmiştir][Respirasyon]KarargahxParazit yazdı:[İçerik silinmiştir][Respirasyon]relaxefendy yazdı:bu bir taktik mi bilmem ama her seferinde bunu yapıyorum ve sonuç alıyorum. ayrıca yol savaşçısını köpekle kesmekte çok rahat birşey.Ofans oyalasın , ofans yoksa 1 büyü oyalasın.yol savaşçısını kesemeyen grup daha ileri gidemez zaten.
Küfür içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız "14" gün kapatılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
adam sadece anlatmış ergen triplerine giriyosun yol kesemiyosun diye
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Köpek yol savaşçısının sol tarafına önüne geçicek yerden birşey yiyecek gafasını sağa sola döndürecek hareketsiz galacak sende vuracağan
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!