Karakter Transferi !!
-
azrailmusa
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Karakter Transferi !!
Karakter transferi yaptım ve kaç gündür bekliyorum gerçekleşmedi. Sorun nedir yardımcı olabilecek var mı
- relaxefendy
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
Re: Karakter Transferi !!
Öncelikle akçen gitti mi ?
aktardığın hesapta 4 çar var mıydı ?
akçe hareketlerine bak aktarıldığı yazıyor mu .. :arrow:
aktardığın hesapta 4 çar var mıydı ?
akçe hareketlerine bak aktarıldığı yazıyor mu .. :arrow:
-
azrailmusa
- Acemi Savaşçı

Evet akçem gitti ve ürünlerimde kalan hak 0 bekleniyor 1 yazıyor daha önce yaptım ve ertesı gün gerçekleşti 2 çar var hesapta ve destekte cevap vermiyor
Hesabın mail ise hotmailden gelen mesajlara bakarak aktıvasyonu gerceklestırmen gerekir..azrailmusa yazdı:Evet akçem gitti ve ürünlerimde kalan hak 0 bekleniyor 1 yazıyor daha önce yaptım ve ertesı gün gerçekleşti 2 çar var hesapta ve destekte cevap vermiyor
-
azrailmusa
- Acemi Savaşçı

Hergün bakıyorum hotmaile hiçbir şekilde bana dönülmüyor destekte cevap vermiyor bu sorumsuzluğu anlamıyorum ben mevlana asa basacağım bunu bekliyorum
-
azrailmusa
- Acemi Savaşçı

Lütfen bir yönetici şu işe el atsın hem fiyatı yükseldi hem de gerçekleşmiyor ayıptır
- relaxefendy
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
azrailmusa yazdı:Evet akçem gitti ve ürünlerimde kalan hak 0 bekleniyor 1 yazıyor daha önce yaptım ve ertesı gün gerçekleşti 2 çar var hesapta ve destekte cevap vermiyor
bunda anlamıyacak ne var ya onaylaman bekleniyor. yada bir gün sonraki güncellemede gerçekleşeceği yazıyor .. bekleniyor 1 ise . :!:
iptal edip yeniden dene
aktarım hakkın gitmez zamanında mailine kod gelmesinde geçikme olmus göndermiş gibi varsayıyrodur yeniden dene.
iPTAL ettim denedim diyorsan gene iptal et dene kod maila dresine gelelne kadar.
Elbet usanıp gönderecektir göndermiyorsa demkki göndermelerde bir sıkıntı var yada mail hesabını başka bir hesaba yönlendirdin haberin yok. bir bu akçe 990 akçe olduktan sonramı yaptın belki bir kaç sıkıntı vardır düzeltemdiler herşey olablir.
İptal et tekrar dene tavsiyem
relaxefendy
Vatandaş kaç gündür beklyom diyor daa sanki sende dün aktarmıs gibi yapıyon 3 güncellme geçmiş biraz dikkat da
aktarım hakkın gitmez zamanında mailine kod gelmesinde geçikme olmus göndermiş gibi varsayıyrodur yeniden dene.
iPTAL ettim denedim diyorsan gene iptal et dene kod maila dresine gelelne kadar.
Elbet usanıp gönderecektir göndermiyorsa demkki göndermelerde bir sıkıntı var yada mail hesabını başka bir hesaba yönlendirdin haberin yok. bir bu akçe 990 akçe olduktan sonramı yaptın belki bir kaç sıkıntı vardır düzeltemdiler herşey olablir.
İptal et tekrar dene tavsiyem
relaxefendy
Vatandaş kaç gündür beklyom diyor daa sanki sende dün aktarmıs gibi yapıyon 3 güncellme geçmiş biraz dikkat da
A R Z L O D O S
-
azrailmusa
- Acemi Savaşçı

3 gündür yazıyor bekleniyor yazısı daha önce yaptığımda güncellemede geldi mail den falan hiç uğraşmadım
Lo iptal et yeniden aktar çokmu zor yaww o zaman bir eksiklik vardın simdi sistem değişmiştir alla alla.azrailmusa yazdı:3 gündür yazıyor bekleniyor yazısı daha önce yaptığımda güncellemede geldi mail den falan hiç uğraşmadım
A R Z L O D O S