Defalarca belirttim fakat GM'ler bana mynet müşteri hizmetlerini aramaktan başka birşey söylemediler.
Benim doğum tarihi bilgim değiştirilmiş,gizli sorum değiştirilmiş. Ben mynet müşteri hizmetlerine kanıt olarak ne sunabilirim ki? Şimdi arayacaktım ama bu soru aklımdan gitmiyor ki ne diyeceğim ben :ugeek:
Mynet Müşteri Hizmetleri
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Mynet Müşteri Hizmetleri
sen ara aklına bişeyler gelir... Yada mutfağa git soğuk bi su iç.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
Soğuk su içmekten bıktım. Hiçbir şekilde o karakteri almadan pes etmeyeceğim. Fakat daha önce görüşenlerden ne sordukları hakkında bilgi edinmek istiyorum.
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Kanıt olarak ne suna bilirim demişsiniz efendim şöyle birşey diyin Mynet Müşteri Hizmetlerine (Çalınma Tarihini biliyorsunuzdur hesbaınızın)Eğer biliyorsanız Problemi çözersiniz Evet şunu diyeceksiniz 00.00.0000 tarihinde benim Mynet Mail çalındı Doğum Tarihimi Gizli sorumu değiştirdiler. Bana geri verilmesini talep ediyorum sizden siyeceksiniz.(Kanıt nerde derseniz Kanıt ise 00.00.0000 tarihinde çalındığı bir kanıttır. Onlar zaten Anlarlar o tarihten sonra herşey değiştirilmiş Üyeliğin size ait olan bilgileride verin onlar gerekeni yapacaklardır .(Çalınmadan önceki Üyelik bilgilerine bide sizin verdiğiniz Tarihten sonraki üyelik bilgilerine bakıp Değerlendirmeye alıcaklardır.)AGAHBEYPESETMEZ yazdı:Defalarca belirttim fakat GM'ler bana mynet müşteri hizmetlerini aramaktan başka birşey söylemediler.
Benim doğum tarihi bilgim değiştirilmiş,gizli sorum değiştirilmiş. Ben mynet müşteri hizmetlerine kanıt olarak ne sunabilirim ki? Şimdi arayacaktım ama bu soru aklımdan gitmiyor ki ne diyeceğim ben :ugeek:
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
Ben bu hesabı 2 yıl önce çaldırmıştım. 2 yıl önce dersem makul mudur?
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
2 Yıl 3 Yıl farketmez sizin Mail adresiniz çalınmış..AGAHBEYPESETMEZ yazdı:
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
zodiak2009 yazdı:2 Yıl 3 Yıl farketmez sizin Mail adresiniz çalınmış..AGAHBEYPESETMEZ yazdı:
Kardeş sağolasın bana müthiş cesaret getirdin ve aradım
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
Sen benim dediklerimi Uygula Sonuç alırsın İnşallah.Müşteri Hizmetleri senden kanıt istemedi al sana kanıt
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
Mynet Müşteri Hizmetlerini Allah nasip kısmet ederse bugün arayacağım. İnşallah hesabı geri alırım tarih ile ilgili yıl ve hangi aylar içerisinde olabileceğini biliyorum.Doğum tarihi hakkındada 2-3 fikrim var çünkü zaman geçmiş üzerinden hatırlama zorluğu çekmem normal peki bu konuşma sonrasında bana yeni bir şifre verecekler mi yoksa daha sonra beni arayacaklar mı ?
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
Mynet Müşteri Hizmetleri'ni arıyorum. Santralden hangi seçeneklere girmeliyim ? Mynet e-mail için 1 diyor,tıklıyorum teknik servis diyor.Hangisini yapmalıyım bir yardımda bulunun lütfe :|