15 aydır aranızda yoktum arkdaşlar vatani görevimi yapmak üzre askerliğe başladım ve bitirmeme son 2 gün
yani bitti diyelim ne zmndan oyna girmiyordum son zamanlarda girmeye başladım çok şey değiştiğini gördüm yenilikler oldu güzel şeyler etkinliklere felan yöneticiler GM ler gitti yenileri geldi bişeyler oldu işte
Kırklareli / BABAESKİDE askerliğimi bitirecem bu askerlik sayesinde çok yer gezdim ve çok insan tanıdım ama insanın kendi Memeleketi gibisi yok diyorlarya harbidende öyle parisede gitsem illede DİYARBAKIR neyse konuyu uzatmadan
arkadaşlar burdan giderken 2 günlüğüne İSTANULA uğrayacam 17 şubat çarşamba günü çıkıyorum ertesi günü görmek istedğim arkdaşları esenlerde bekliyorum
ulaşamadığım arkdaşlar olduğu için formdan yazsam daha iyi olur diye düşündüm gelen arkdaşlar baş göz üstüne görmek istediğim bir kaç kişi var onlarıda görüp memlekete tekrar geri dönecem
OYUNA DA GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BENİMLE BİRLİKTE GELENLER OLURSA TABİ GÖLGE HARAMİLERİ BU OYUNDA İLK VARDI VE DAİMA OLACAK ARKDAŞLAR
BULUŞMA YERİ VE TARİHİ ===18 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ, ESENLER 4 YOL, ANAFEN DERSHANESİ ALTI, BEREKET KAFE OLACAK SAAT ÖĞLE SIRALARINDA OLACAK YANİ BEN ORDA OLACAM SAAT 13:00 YADA 14:00 gibi
SEVGİ VE SAYGILARIMLA İYİ OYUNLAR BOL KEYİFLER
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
VALLA CANE HAFTA SONU UĞRAŞMAYA ÇALIŞTIM AMA KISMET OLMADI BİLİYORUM PAZAR GÜNÜ FALAN OLSAYDI DAHA İYİ OLURDUDA BEN YİNEDE YAZAYIM DEDİM FAZLA DURMAYACAM İSTANBULDA AMA İLERDE UZUN OLARAK GELİP KALACAM SİZLERİDE TEK TEK ZİYARET EDECEM ZATEN
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
Umutum Cané Keke Kirwe Seni SEviyorum :mrgreen: Tez Gel diyarbakır'a Keke'lerini Bekletme
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?