Şifreniz Ne Kadar Güçlü ?
Şifreniz Ne Kadar Güçlü ?
Sevgili arkadaşlar son zamanlar da hızlanan karakter hırsızlığı olaylarına karşı ufak bir tedbir amacıyla bu konuyu açma gereksini mi duydum. Karakterinizi korumak için elbette bir çok yöntem var ancak bunların en başında gelen şifre bu işin en önemli kısmıdır.Evet sizde kendi şifrenizin ne kadar güçlü olduğunu öğrenmek istiyorsanız Password Strength Checker programı ile şifrenizin ne kadar güvenli olduğunu ölçebilirsiniz... :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Re: Şifreniz Ne Kadar Güçlü ?
Bence yazmayın keylogger olabilir ! Site TÜRK yapımı değil hiç denemeyin!
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Şifreyi Yazıp Enterlemiyorsun. Ben denedim güçlüYorukefe yazdı:Bence yazmayın keylogger olabilir ! Site TÜRK yapımı değil hiç denemeyin!
En son UltoR tarafından 31 May 2012 17:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Asıl Türk yapımıysa korkucaksın o sitedenYorukefe yazdı:Bence yazmayın keylogger olabilir ! Site TÜRK yapımı değil hiç denemeyin!

Jeova Sanctus Unus
Sonuç:
%100 Very Strong
İYİ SALLARIM:D
%100 Very Strong
İYİ SALLARIM:D
Öncelikle fikirlerine saygı duyuyorum ancak o siteye senin şifreni girdiğin zaman karakterinin çalınması imkansız bunun için üyelik isminde gereklidir ve diğer arkadaşın söylediği gibi şifreyi girdikten sonra herhangi bir onaylama işlemi yapmıyorsun yani sisteme bilgi göndermiyorsun yüzeysel olarak şifreni test ediyorsun. :ugeek:Yorukefe yazdı:Bence yazmayın keylogger olabilir ! Site TÜRK yapımı değil hiç denemeyin!
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- diRectoR
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nizam I Cedid
%78
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse

sSiHiRBaZz - Relapse