Günümüzdeki İkv

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Günümüzdeki İkv

Mesaj gönderen yunus1907 »

Burda Anlatmak İstedigim Tamamen Gerçekleri Yansıtmaktadır.

Hepiniz Elbet Metin2,Knıght Vb Oyunları Oynadıgınız.Sahsım olarak uzun zaman metin2 oynadım.

İkv ilk kuruldugundan beri'de oynarım,bir ara bırakmışlıgım var tekrar döndüm oyuna

Şimdi Bazı Arkadaşlar Yok Yeni Yerler Yok,Yok Yeni Lwl'ler Hala Gelmedi,Yok Yeni Bölgeler Gelmiyor VB Şeylere Konu Açarak Belirtiyolar.

Sunu Bilinki ben şuan tamamen yönetimin istifa etmesi istiyenlerden biriyim.Çünkü oyunu inanılmaz hale getirdiler,nedenmi tüm oyunlar'da gerçek parayla alınacak bazı eşyaların olması gayet normal ama bizim yönetim artık işi tamamen paraya vurdugu için sans artırıcı,hayvan güçlendirici,anlam veremezsem'de savascılarda ayıyı dükkana koyup para alarak kullanmamızı ıstedıler

Bazı Arkadaşlar kanatma yetenegi bir nevi ayı işlevini görüyor diyor,ama bende onlara ct ayı olmadan savascı girebilceklermi diye soruyorum ?

Geldik Lag Olayına İkv İlk başlarken beri bazı nedenler'den lag oluyor'du son calısmayla beraber tamamen kaldırıldıgı ıcın sevınmıstım ama taki dünki laga kadar,oyun resmen dondu kıpırdıyamadık...!

Gelelim Grup Bölgelerine Kim ne derse desin arkadaş yapanların ellerine saglık ..!o grafikler o yaratıcılık nefis halikular'de..!

COk iyi Düşünmüşler,bosslar seff bosslar falan müzikler grafikler alanlar gayet güzel ama sorarım sadece neden büyücülere endeksli grup bölgelerini kurdunuz?

Gelelim pot meselesine (iksir)iksir parayla satılan ilk oyun olarak tarihe geçmeleri lazım yemin ederim...Okadar İşi Para cevirdilerki Bari %oranlarla Lag Giderici Koysunlar Bizde Akçeyle Alıp Lagsız Oyun Oynıyalım...Ama herşey var buda olsun.

Büyücüleri Grup Bölgelerin'de endeksli yaptınız ejderi olan herkes bölgede,ama klan savaslarında savasc deparla büyücüyü yakaladıgı an 2 skile gidiyor ?

Oyuna Yeni Bölge Falan Getirmeyin Arkadaş,Ben sizin yeriniz'de olsam ,oyunu kapatırım belli süre grup bölgeleri ve bazı şeyleri degiştirim..Oyunu paraya döndürdünüz biz oyuncuların sabrı bir yere kadar bırakıp gideriz,artık kendiniz akçeleri alırsınız dime ama ...!

Gelicek Yeniliklerin Pek Birşey Degiştricegini Sanmıyorum Göz boyamak için Gelen yenilikler,Loncaya Bile Girmek Paralı Ne anlamışım ben bu işten arkadaş ?

Ha Bi Cemberli Taş Kutusu alana bedava falan plus filan'da önce Bayilere Kutu Gönderin...!

Yorum Acıktır Herşey,Eklemek İstediginizi Ekliyebilirsiniz Arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Re: Günümüzdeki İkv

Mesaj gönderen xPrince »

Aynen haklısın dostum, ya bi kere benim görüşüm bi şey var, ilerde bu oyun kolaylaşıcak bazı durumlardan tamammı, zaten şu an zorlaştıra zorlaştıra kar eden ne biliyim kazanan yönetim, bi kolaylık verdikleri zaman daha çok kazanıcak inanıyorum, yapılacak tek bi şey varsa, oyunu gerçekten boykot etmemiz lazım, fakat bunu ciddi ciddi yapmamız lazım, bırakmamız lazım ne biliyim hiçbi şey almamamız lazım, ve o zaman yönetim bizi kullanıyo gibi kolaylıklar getirmez, oyundan kazanmalarına değilde direk oynamamız üzerine uğraşırlar.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Ve bu yönetim kapitalisttir !
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

xPrince yazdı:Ve bu yönetim kapitalisttir !
kapitalizm kendi kendini tüketen bir canavardır.Gerçek dünyada uzun yaşadı ve şu an çöküş dönemini yaşiyor.
Ikvdekinin ömrü daha kısa oldu sanırım daha insancıl olmaya mahkum olacaklar demedi demeyin.
Resim

LEPRECHAUN
Mrdz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mrdz »

Değerli Dostlarım;

Geçmiş dönemlerde oyunla ilgilenilmediği ve hiç bir gelişmenin olmadığı haberleri kulaktan kulağa fısıldanıyor, oyuncu arkadaşlarımızla bu kargaşada sonuç ne olacak diye üzüntü ve merakla bekliyorduk. Sobee çok kararlı adımlarla girilen çıkmazdan tutup güzel oyunumuzu bizlerle daha ileriye gidecek şekilde buluşturmuştu.

Ayrıcalık belirli fedakarlıklarla sağlanan bir olaydır. Bir araba satın alırken bile ayrıcalıklı olması için bir bedel ödenir ki bu aracı yapan şirket daha güzel ve etkili, kullanılabilirliği yüksek araçlar geliştirerek bizlere sunabilmelidir. Her ne kadar oyun olarak görsek bile, çok ciddi maliyeti olan bir şirket ve bu şirkette çalışan büyük ekibin bir şekilde gelişim yada olağan şekliyle sürdürebilmelidir.

Yukarıda yazdığınız oyunların birçoğunu ve yönetim yapısını yakından tanıyan birisi olarak derim ki;

Çeşitli premium ve ayrıcalık tanıyan yabancı menşeili oyunlarımızda en küçük bir durum için para talebi olmaktadır ve bu talep İKV'nin taleplerinden misli ile daha fazlasıdır. Küçük bir örnek verecek olursak, yukarıda bahsettiğiniz oyunlardan bir tanesinde aylık Plus ücreti 71 TL iken, mevcut İKV listemizde 1180 AKÇE (25 TL- 2750 Akçe alınıyor). Aradaki farkı siz düşünün.

Bu nedenle herhangi tahriklere kapılmaksızın, beğenerek ve severek oynadığımız bu güzel oyunu orantılarıyla birlikte ve dürüstçe gözden geçirmeli, yönetimle bu kadar iç içe olan bir ekipte, gelişmiş ve gelişmekte olan oyuncu memnuniyeti politikası ve şikayet sistemiyle, daha temiz bir İstanbul için hep birlikte el ele devam etmeliyiz.

Sürekli bu ve benzeri konuların gündeme geleceği bilincinde olarak, görüşlerinize saygı duyar, daha dikkatli analizleriniz fevri düşüncelerizi bir kenara bırakarak oyunun tadını çıkartmanız dileklerimle.

İyi oyunlar dilerim.

Ömer DÜZ
Kuklacı Sunucusu - Mrdz
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Ömer DÜZ
turkol
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen turkol »

kutu konusunda çok haklısın bayilerde kutu yok 1 kutu alıcam kaç gündür bekliorm forumada yazdım cvp gelmedi
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xxusxx »

Mrdz yazdı:Değerli Dostlarım;

Geçmiş dönemlerde oyunla ilgilenilmediği ve hiç bir gelişmenin olmadığı haberleri kulaktan kulağa fısıldanıyor, oyuncu arkadaşlarımızla bu kargaşada sonuç ne olacak diye üzüntü ve merakla bekliyorduk. Sobee çok kararlı adımlarla girilen çıkmazdan tutup güzel oyunumuzu bizlerle daha ileriye gidecek şekilde buluşturmuştu.

Ayrıcalık belirli fedakarlıklarla sağlanan bir olaydır. Bir araba satın alırken bile ayrıcalıklı olması için bir bedel ödenir ki bu aracı yapan şirket daha güzel ve etkili, kullanılabilirliği yüksek araçlar geliştirerek bizlere sunabilmelidir. Her ne kadar oyun olarak görsek bile, çok ciddi maliyeti olan bir şirket ve bu şirkette çalışan büyük ekibin bir şekilde gelişim yada olağan şekliyle sürdürebilmelidir.

Yukarıda yazdığınız oyunların birçoğunu ve yönetim yapısını yakından tanıyan birisi olarak derim ki;

Çeşitli premium ve ayrıcalık tanıyan yabancı menşeili oyunlarımızda en küçük bir durum için para talebi olmaktadır ve bu talep İKV'nin taleplerinden misli ile daha fazlasıdır. Küçük bir örnek verecek olursak, yukarıda bahsettiğiniz oyunlardan bir tanesinde aylık Plus ücreti 71 TL iken, mevcut İKV listemizde 1180 AKÇE (25 TL- 2750 Akçe alınıyor). Aradaki farkı siz düşünün.

Bu nedenle herhangi tahriklere kapılmaksızın, beğenerek ve severek oynadığımız bu güzel oyunu orantılarıyla birlikte ve dürüstçe gözden geçirmeli, yönetimle bu kadar iç içe olan bir ekipte, gelişmiş ve gelişmekte olan oyuncu memnuniyeti politikası ve şikayet sistemiyle, daha temiz bir İstanbul için hep birlikte el ele devam etmeliyiz.

Sürekli bu ve benzeri konuların gündeme geleceği bilincinde olarak, görüşlerinize saygı duyar, daha dikkatli analizleriniz fevri düşüncelerizi bir kenara bırakarak oyunun tadını çıkartmanız dileklerimle.

İyi oyunlar dilerim.

Ömer DÜZ
Kuklacı Sunucusu - Mrdz
Yukarıda hangi oyundan bahsediyorlar ben onu tam anlamadımda şöyle başka online oyunlara bakarsan ve geri ikvye gelirsin ikvye oyun demezsin ama ikv oyuncusu bu zamana kadar oyununa sahip çıktı fiyat farkı falan yazmışsın da bunun hiç bir önemi yok ama adam gibi hizmet verilsin sorun bu değil sorun ikv oyuncusunun hep geçiştirilmesi yarım yamalak kısılmış eklentilerle günü kurtarmaya çalışmalarıdır sorun yıllarca süre gelen hataları görmezden gelip türlü oyunlar oyuncuların cebine akrebi salmalarıdır artı olarak bunları yapan senin yakın olduğun yönetime bir söyle de bırakıp gitsinler artık belli bu işi beceremiyorlar çünkü gün gelecek kurtaracak günleri kalmayacak
Celikbey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Celikbey »

Mrdz yazdı:Değerli Dostlarım;

İyi oyunlar dilerim.

Ömer DÜZ
Kuklacı Sunucusu - Mrdz
SEVGİLİ MDRZ OYUNUN ESKİLERİNDEN OLMAKLA BERABER HALEN DEVAM EDİYORMUSUN BİLMİYORUM AMA YÖNETİMDE DE GÖREV ALDIN, BAŞKA ONLİNE OYUNLARDADA GÖREV ALMIŞSIN HANGİ OYUN İKV KADAR YAVAŞ İLERLEMEKTEDİR, İKV 6-7 YILLIK BİR OYUN HALEN GELİŞEMEMEKTE BU KADAR ISRARCI VE ONA RAĞMEN DE OYUNCULARI BİR O KADAR DA SAHİPLENİCİ , SORARIM SANA SENİN GİBİ BİR SORUN YOKMUŞ GİBİ DAVRANMAK MI OYUNA KATKIDA BULUNUR BİR İNSAN, YOKSA OYUNDAN MEMNUN OLMAYAN VE DAHA DA GELİŞEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNEREK BUNU DİLE GETİRENLERMİ DAHA KATKIDA BULUNUR? SAHİPLENİP SORUNLARI DİLE GETİRENLERE PROVAKATÖR DEMEN DE OYUNU DEİL DE YÖNETİMİ SAHİPLENİCİ BİR YAPININ GÖSTERGESİDİR. SOBEE NEDEN İKV YE SAHİP ÇIKMAMAKTADIR AKLIM ALMAZ EN ÇOK GELİR SAĞLAYAN KAZANÇ KAPISINA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPMAKTADIR VE OYUNCULARIN YÖNETİCİ YANDAŞLARI VE KARŞITLARI OLARAK İKİYE BÖLÜNMELERİNE NEDEN GÖZ YUMAR..

GEÇMİŞE BAKALIMMI OYUNCU İSYANLARINDAN DOLAYI GM ABURA GİTMEDİMİ O DÖNEMLERDE OYUN MYNETTE İDİ VE ÖDENEK SIKINTISI ÇEKİYORDU VE SADECE PLUS GELİRİ OLAN BİR OYUN DU, MEŞHUR LONCADAKİ İSYANCILARDAN BAZILARI YÖNETİME GİRMEDİMİ ARDINDAN AMA ONLARINDA AYAKLARI KAYDI SONRASINDA ETME BULMA DÜNYASI :) NEYSE KONUMUZ BU DEİL , GELİRİ YOKKEN İKV NİN ZORLUKLAR İÇERİSİNDE 49 LW GELDİ , 49 LV DÖNEMİNDE YİNE SADECE PLUS SATIŞI VARDI , ŞİMDİ SORARIM SANA SOBEE TÜRK TELEKOM İLE ANLAŞTI YÜKLÜ ÖDENEKLER ALDI ARDINDAN İKV İÇİN DÜKKAN KURULDU YÜZBİNLERCE TL LİK ALIMLAR OLDU DÜKKANDAN HALEN DE OLMAKTADIR BU DEDİKLERİME İTİRAZIN VAR İSE SOBEENİN BİLANÇO VE GELİR TABLOLARINI BERABERCE İNCELEYELİM , ORDAN İKV İLE İLGİLİ GELİR VE HARCAMALARA BAKALIM NEDEN İSYAN EDİLDİĞİNİ ANLARIZ,GELİRİ GİDERİNDEN KAT VE KAT YÜKSEK BİR OYUN NEDEN GELİŞTİRİLMEZ KAÇ YILDIR BİZLER 49 LW OYNUYORUZ SEN DAHA İYİ BİLİRSİN İKİ GRAFİK YAPARAK ENGEREK YILANI BEKÇİ YILANA DÖNÜŞTÜREREK DAHA NE KADAR GİDER SİZCE,

DAHA DİKKATLİ ANALİZ YAPARAK YÖNETİMİ SAVUNACAĞIM DİYE ZATEN İSYANLARDA OLAN OYUNCULARI HERŞEY TOZPEMBE GİBİ YAKLAŞIMLARLA PROVOKE ETMEMENİ DİLERİM..
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

LEPRECHAUN yazdı:
xPrince yazdı:Ve bu yönetim kapitalisttir !
kapitalizm kendi kendini tüketen bir canavardır.Gerçek dünyada uzun yaşadı ve şu an çöküş dönemini yaşiyor.
Ikvdekinin ömrü daha kısa oldu sanırım daha insancıl olmaya mahkum olacaklar demedi demeyin.
üzgünüm ama kapitalizm ölmeyen bir sistem
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Aleykümselam Selam alandan da verenden de Allah razı olsun.

Sevgili Arkadaşlarım, İstanbul Kıyamet Vaktine gönül vermiş insanlar...Rüyalar hani rüyalar vardır ya pembe rüyalar bazen gerçek mi değil mi anlamayız büyüsüne kapılırız...İçimizde hala bu büyüye kapılmış arkadaşlarım var.Ben diyorum ki bu oyun dünya standartlarında yarışsın yerinde saymasın primitif kalmasın.Gururla işte Türk oyunu adına yakışır gibi...İstanbul ...Orhan velinin İstanbul'unu gözlerimiz kapalı dinleyebileceğimiz kadar güzel bir İstanbul oyunu istiyorum.Benim hayallerim var bu oyuna dair yüzlerce harita yüz binlerce oyuncu bitmeyen bitmeyen tükenmeyen bir macera.

Ben oyuna girince acaba ne yapacağımın derdinde olmadığım bir oyun istiyorum.Ben oyunda kalifiyeli insanlardan oluşan argonun moda olmadığı yiğitlik sayılmadığı bir oyun istiyorum.Ben hizmet istiyorum hakkı gözeten yönetim istiyorum.Haksızlık karşısında susmayan yönetici istiyorum.Yönetici yöneticinin değil oyuncunun hakkını gözetmesini istiyorum.

Haksızlık karşısında üstüne laf söylemekten çekinmeyen yönetici istiyorum.

Sırf birilerini korumak için...Ekip arkadaşım diye göz yuman üç kafadarları istemiyorum.

Ben ne nutuklar attım bu forumda ne içindi bir umut için.

Türk oyuncusu oyuna para vermez o halde bunu mecburi yapacağız oynamak isteyen alacak alamayan oynamasın.Ben gecen sayfanın birisinde bir arkadaş yazmış sırf akçe alabilmek için soğuk hava deposunda tavukçuda çalışıyorum diyor.

Bu ne demektir. :cry:

Bu ne kadar ağır bir şey siz biraz kendi yerinize koymayı denediniz mi o genci.

Benim oldu 5. senem.Bu oyunla gençliğimin en güzel yıllarını geçirdim, idealimiz vardı ikvmiz gelişecekti.Ben hiç şaheser nedir falan hiç onun derdine düşmedim biliyormusunuz.

Bizim Tılsımdayken bir gurubumuz vardı Aksu Crazyman Sahinx Elimizde efsunsuz kafa koparanlarla Eminönü'nde oyuna yeni başlamış kişi arardık alır kasar sırf ikv ye oyuncu kazandırmak için.Dedim ya idealimiz vardı.

Ve sonraa bir sene geçti neyse iyi kötü bölgeler geldi biz bir gayret çalışmaya devam.ikinci sene geçti devam sonra bir baktık ikv ye bir haller oluyor.

Benim rüyam bu değildi ikv için rüyam bu değildi.

Burda İkv yi eleştirebilecek birisi varsa o da benim bu hakkı kendimde görüyorum. Üniversitede kimsenin ne dediğine bakma dan bu oyunu tanıttım düşünebiliyor musunuz.Ve şimdi ben gittim bir rus oyunu oynuyorum bunu bana mecbur ettiler.

Ben bir gün boyunca ikv ye giremedim sebebi neydi .Her girdiğimde Sahinx de ki çardan düştüm.Ben bu oyunda bir kere bile susturma cezası almadım sucum neydi.

Ben 5 ay boyunca Ölüm oyununa giremedim sebebi neydi.Girdiğimde düşürüldüm neden ?

Ve bana tavır yapıyorsunuz.Haklısın falan diye.(O kendisini biliyor)

Evet ben haklıyım sonuna kadar haklıyım.

O gün hani orada bu çocuk haklı demeden susan siz değil miydiniz.Ve sonra o kişiler kimdi bilmiyorum
Peşimi bırakmadınız.

Siz her şeyi iyi bilirsiniz.Ve iyide boyarsınız,kapatırsınız.

Ben hala iyi niyetliyim oyunu bıraktığım halde geldim öneri yazıyorum eleştiriyorum.Kötü niyetli değilim öyle olsam bir kaç sosyal mühendisliğe bakar.

Siz Türkiye'de oyun sektörüne giden paranın ne kadar olduğunu bilseniz dudağınız uçuklar.

Türkiye'de serveri olan bir çok oyunu oynadım hatta hepsini.Hatta bir kaçında testlere girdim ve her oyunda mutlaka geçmişte ikv oynamış kişiler var işin en acı yönlerinden biride ikv ye efsun ismi verilmiş kişilerin dahi ikv de oynamaması.Bu adam su an ki oynadığı oyunun forumunda o oyuna harcadığı miktarın faturalarını koymuş.5000 tl bir oyun için neden bu parayı ikv değilde o oyun aldı.

Artık kafamızı kumdan çıkarmanın vakti geldi.Mutlaka bu yazdıklarımı geliştirme ekibinden kişiler okuyordur eminim.

Bu da son eleştiri yazımdı.Dost acı söyler.Bir koltukta iki karpuz taşınmaz.

Ah atalarımız.

Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön