Öncelikle Merhaba Arkadaşlar .
Bir kaç gündür denememe rağmen ikv´nin sitesinden şifremi isteyemiyorum.Şifremi unuttum kısmında sobeeyi seçip mail adresimi yazıyorum ancak üstünden günler geçmesine rağmen hala "Günlük şifre isteme limitine ulaştınız" hatasını alıyorum.Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
Teşekkürler.
Günlük Limit Doldu Hatası
Re: Günlük Limit Doldu Hatası
100 küsür gösterim ancak bir tek bile cevap yok :S . Bu konuda bilgisi olan kimse yok mu :?
Bir5isi sana fena kafayı takmış.xZeuSx yazdı:100 küsür gösterim ancak bir tek bile cevap yok :S . Bu konuda bilgisi olan kimse yok mu :?
En iyisi Sabah güncellemesini bekle hemen ardından şifreni iste art niyetli arkdaşın uyuya kalmış olsun.
Benim adresimi bilmiyor felan hikaye bu arada telefon olduğu belli.
Ama burdada ilk gelen şifreyi bilmen gerekirdin GARİP GARİP GARİP yani şifreyi biliyon ordan devam et.
Mail adresine sıfırlama gelmesi lazım şifre gelmez.
A R Z L O D O S
Mail adresinin şifresini bilmiyorsan. Destekle iletişime geç.
Sıfırlama linki gelmiyorsa sparm kutusuna bak ordaki en son linki tıkla sıfırla.
Benim bildiğim kadarı ile.
Telfon numarasına şifre gelir.
Mail adreslerine sıfırlama linki gönderilir Ve ben buraya kadar okudum.
Sıfırlama linki gelmiyorsa sparm kutusuna bak ordaki en son linki tıkla sıfırla.
Benim bildiğim kadarı ile.
Telfon numarasına şifre gelir.
Mail adreslerine sıfırlama linki gönderilir Ve ben buraya kadar okudum.
A R Z L O D O S
Bak şimdi yine denedim ama olmuyor her defasinde şifre limitine ulaştınız hatası veriyor.Eposta şifresini biliyorum o konuda problem yok :S
Merhaba,
Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için İKV Destek İletişim Formuna başvurmanız gerekmektedir.
İletişim için : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bildirim Tipi : Üyelik
Lütfen başvurunuzu yapın ve yaşadığınız sorunu buradada dile getirin.
İyi forumlar.
Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için İKV Destek İletişim Formuna başvurmanız gerekmektedir.
İletişim için : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Bildirim Tipi : Üyelik
Lütfen başvurunuzu yapın ve yaşadığınız sorunu buradada dile getirin.
İyi forumlar.
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
O Gösterimlerin yarısı senin açıp kapaman olabilir.ayrıca genel etkileşime açmışsın konuyu herhalde o kadar kişi bakacaz . en gereksiz konu bile 300 den aşağı aşağı inmez. neyse günlük limiti kullanıyorsundur yada başka çarın şifresini bilen kullanıyodur.böyle bir durum yoksada arkadaki kopyala yapıştır cevapcı arkadaşın dediği gibi destek e bildir.
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY