PARA LAZIM
PARA LAZIM
Plus olmadan yeraltında cin keserek iyi para kasar mıyım maden çekme dısında öneriniz var mı
IsakaLL [49] ~Tank
Vuriyim mi sırtına,AEAIAIAEAIAEAIAEAIAAEAI ANNEEAAAEAE
- SaNCaKMevzuDeriN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: PARA LAZIM
Vakit kaybı cin kesmek desem yeridir..Isakall yazdı:Plus olmadan yeraltında cin keserek iyi para kasar mıyım maden çekme dısında öneriniz var mı
Belki item düşebilir Örn: Farabi Shen Yatağan değeri yüksek bir silahtır bu düşebilir ama plus yokkende epey bi uğraşman lazım tabi düşmeme ihtimalide var.
Maden en iyisidir arada sıkar 15 dk beklediğin madeni gelir teki çeker 1 ton söversin ama zevklidir o senmi çekçen omu çekçek heycan yaratır .
Zaten madenide üretim yaptıktan sonra çekmezsin oyunda iyi bir yere gelmen için muhakkak oyuna para yatırman lazım.
İyi geceler iyi forumlar.
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Teşekkürler.Valla herkes cin kes neymiş 10 m para kasarsın diyo da plus olmadan .... :mrgreen:
IsakaLL [49] ~Tank
Plus' lı 10mden fazla da kasarsın. maden + lokman biraz şans ve zaman. ama plus' sız durum umutsuz.
cinlerde para kasmak makul. Özellikle plus+ kasa(boombooş kasa) olursa acayip para kazanırsın. Ben yapıyordum işporta ile sürekli sürükle onayla yüzünden bıraktım sıkıcı bana göre değil 
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
- berberah
- İskele Babası

- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Maden beklemekten daha zevki ama gb atmaktan zevkli değil tabiki.Gokkan yazdı:cinlerde para kasmak makul. Özellikle plus+ kasa(boombooş kasa) olursa acayip para kazanırsın. Ben yapıyordum işporta ile sürekli sürükle onayla yüzünden bıraktım sıkıcı bana göre değil
Titxberber [(^)Ecel Getiren] [Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan] [Farabi Shen Gümüş Diş] [Bıçak Sırtı Kılıç]
-
kesici1195
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Anka
Cin kesmekle urasmamanı tavsiye ederim elmas madenlerinde takıL menekşe cıkar rahat para toplarsın ... 
Axkral [Ejder Asa(^)]
hızlı kesilmediklerinden pek tavsiye etmem. Ama cinlerde solucana kadar gidip ordan cincıra dönmek sana zaman kazandıracaktır. Urban ve aktar gibi degerlı zırhları bu yolla elde edebilirsin karar senin.xXESREFPASALIXx yazdı:Kardeş Gümüş kes para kas düşen itemlerı sat daha iyi![]()
:mrgreen:
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: mahşer
şarap iksiri 500 bine sat orda içeceğinexXESREFPASALIXx yazdı:Ben 30 DK da rahat bı 2 3m kasıyorum taktık aralıksız gümş kesıyorum içiyorum bı şarap + max 5000 bını geçiyor rahat rahat kesıyorum zaten şarap içmesemde plus ta var kasa da var düşnlrı kasaya atıyorum 30 40 dk sonra gidip sat paraKedy yazdı:hızlı kesilmediklerinden pek tavsiye etmem. Ama cinlerde solucana kadar gidip ordan cincıra dönmek sana zaman kazandıracaktır. Urban ve aktar gibi degerlı zırhları bu yolla elde edebilirsin karar senin.xXESREFPASALIXx yazdı:Kardeş Gümüş kes para kas düşen itemlerı sat daha iyi![]()
:mrgreen:
Yusuf
Sağlam bir tane büyücü karakter düz
parasına vs at hem eğlenmiş olursun hemde para kasmış olursun
Cinlerle felan zamanını boşa harcama :mrgreen: :mrgreen:

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]
[/spoiler]