arkadaşlar artık yeni sunucu açma zamanı gelmedi mi?
oyuna baslayacagım çok onceden bırakmısıtm fakat bakıyorum da sunucularda ipini koparan uçmuş onlara yetişmenin imkanı yok. hem yeni çekişme ortamlarının doğması adına hem de oyuna yeni baslaycakları teşvik etmek amacıyla yeni bir sunucunun açılmasının zamanı bence geldi karşı çıkanlarınız olabilir deste verenleriniz olabilir ama ben fikrimi belirttim ve ayrıca yönetici arkadaşlardan böyle bir çalışma var mı açılacak mı açılmayacak mı gibi bilgi almak istiyorum boşuna beklemeyelim saygılar..
yeni sunucu
yeni sunucu

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
Re: yeni sunucu
Burda cevap beklemen yalnış her nekadar halen tam anlamıyla çalışmasalarda destek ekibiyle iletişime geçmelisin.Ayrıca yeni sunucu demek yeniden yaşanacak bir bukadar daha sorun demek.
Ayrıca bende oyunu uzun bir müddet bıraktım ve geri döndüğümde kendi emeklerimle şimdi olduğum yerdeyim ve yinede önümde kat etmem gereken bir hayli yol var keyif almaya bak derim.
Ayrıca bende oyunu uzun bir müddet bıraktım ve geri döndüğümde kendi emeklerimle şimdi olduğum yerdeyim ve yinede önümde kat etmem gereken bir hayli yol var keyif almaya bak derim.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Splendor (49) [(^)Ecel getiren]
Kuralda Biziz Yasada...

Kuralda Biziz Yasada...

geçen yaz 1 aylık sarraf şans artırıcı aldım ejder üretmek için 2 ay boyunca maden çektim ejder üretemedim ve bıraktım oyunda belki bir değişiklik olmuştur umuduyla geri döndüm fakat değişen bir şey yok sanırım hala ejdersizleri guruplara almıyorlar hala oyun paraya bağlı galiba başka bir oyun bulacağız anlasılan bu yaz kolay gelsin..

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
Bu konuda yakınman gayet normal , evet ejdersizleri hala gruba almayanlar var ama biz onlardan nefret eden ve bilhassa gruba her seferinde en az 2 ejdersiz alanlarımızda henüz ölmedik
yeri geldiğinde zamana önemvermeden tüm grubu güneş asalı kurduğumuzda olmadı değil.
Çünki insan yermek için değil , oyun oynamak için oynuyoruz.
Çünki insan yermek için değil , oyun oynamak için oynuyoruz.
MyLittLeMagic (49) [(^)Ejder asa]Düşprensesi (49)Riseofnations (44)
Kuralda Biziz Yasada...

Kuralda Biziz Yasada...

mevcut sunucular lag içinde çırpınıyordu yakın bir zamana kadar şimdi nasıl bilmiyorum
1 aylık sarraf ve plusla ejder basabileceğin sunucu var sanırım : anka
o yüzden yeni sunucu talebi çok mantıklı gelmedi
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kardeşim neyin hesabını yapıyonuz siz şahsen kendim Meran sunucusundayım sayı olarak surekli tehna bir server hele lodos klanında nerdeyse adam kalmadı dıyebılırız..umarım yeterlıdır senın ıcın
o zaman arkadaşlar oyuna yeniden başlamak için hangi sunucuyu önerirsiniz.
yardımlaşmanın çok olduğu oyunun kalabalık olduğu (daha fazla eğlenme açısından) grup bölgelerine alınma kolaylığı ve loncalara girme kolaylığı bakımından ( oyuna baslayınca bir loncaya gireceğim) hangi sunucuyu önerirsiniz bana ANKA sunucusu hariç
yardımlaşmanın çok olduğu oyunun kalabalık olduğu (daha fazla eğlenme açısından) grup bölgelerine alınma kolaylığı ve loncalara girme kolaylığı bakımından ( oyuna baslayınca bir loncaya gireceğim) hangi sunucuyu önerirsiniz bana ANKA sunucusu hariç

***EMİNÖNÜ***
Merteins
Merstein
Godfather
Xbyred yazdı:o zaman arkadaşlar oyuna yeniden başlamak için hangi sunucuyu önerirsiniz.
Kalabalık Sunucu İstiyorsan , Grup Bulmak istiyorsan Eminönü derim.Fakat Eminönüne Gelirse Maden çekmen biraz zorlaşır.Çoğu kişi maden çekiyor.

Hala lagla çıpınıyor sunucular ve bu durum birçok kişiyi daha oyunu bıraktırma faslına getiriyor...Tekadam yazdı:mevcut sunucular lag içinde çırpınıyordu yakın bir zamana kadar şimdi nasıl bilmiyorum
JasoNStathaMII
BEDİRHAN
JasoNStathaM
BEDİRHAN
JasoNStathaM
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
en son duyurudan sonra bir iki defa gece sunucular kapandı. onun dışında ne lag oldu ne de başka bişey. bence senin bağlantında bişeyler olabilir :lol:compas01 yazdı:Hala lagla çıpınıyor sunucular ve bu durum birçok kişiyi daha oyunu bıraktırma faslına getiriyor...Tekadam yazdı:mevcut sunucular lag içinde çırpınıyordu yakın bir zamana kadar şimdi nasıl bilmiyorum