Tılsım dan Anka ya

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Tılsım dan Anka ya

Mesaj gönderen Doylaion »

Selamlar , Tılsım da SiYaHKıRMıZı (Önceki Adım YiğitlerDOYLAİON) olarak tanınmıştım ve Tılsımın Artık Sıkıcılığı bir yana ortamın olmadığınıda şu son aylarda anlamış oldum.Dostluk , arkadaşlık bahane paran varsa arkadaşlık dostluk şahane :) neyse Dün İtibariyle Büyücümü Eski Sunucuma Taşımış Bulunmaktayım.

Yeni Adım EsKiŞEHiRLİ Olarak değişmiştir.

Herkese İyi Oyunlar , Bol Şanslar .

MimxSanctuary & Mimxglory
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Re: Tılsım dan Anka ya

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Doylaion yazdı:Selamlar , Tılsım da SiYaHKıRMıZı (Önceki Adım YiğitlerDOYLAİON) olarak tanınmıştım ve Tılsımın Artık Sıkıcılığı bir yana ortamın olmadığınıda şu son aylarda anlamış oldum.Dostluk , arkadaşlık bahane paran varsa arkadaşlık dostluk şahane :) neyse Dün İtibariyle Büyücümü Eski Sunucuma Taşımış Bulunmaktayım.

Yeni Adım EsKiŞEHiRLİ Olarak değişmiştir.

Herkese İyi Oyunlar , Bol Şanslar .

MimxSanctuary & Mimxglory

EskıŞehırlı Guzel kardesımm egerkı sen muhabbetı Kurmadıysannnn zaten ortada Muhabbet olmazz... ben ve benım gıbı cogu ınsanlar OYUNA muhabbet ıcın gırıyorlar egerkı sende muhabbet etsen ortama Karısrdın:D:D
yanı Sunucu degıstırmen hıc bıseye fayda saglamaz ve tekrar tılsıma donmen an meselesı olurrrr ...
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Efelerefesi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Lonca: cCc ÜLKÜCÜLER cCc

Mesaj gönderen Efelerefesi »

Tılsm Gerçekten çekilmez bir hal aldı.Anka Sunucusu iyi bir tercih Ali Kardeşim Bende Anka Sunucusundayım görüşmek dileğiyle , alperen bey de anka ya gitmiş sanırım senle doğrumu ?

Oktay
OKTAY
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Daha Önce SiYaHKıRMıZı Büyücü Çarımı Aktarmıştım.Dün İtibariyle MimxSancTuARy İsimli Savaşçımı Anka Sunucusuna Aktarmış Bulunmaktayım.Bilginize

SiYaHKıRMıZı > EsKiŞeHiRLi

MimxSancTuARy > ÇiFTeLeRLi
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Efelerefesi yazdı:Tılsm Gerçekten çekilmez bir hal aldı.Anka Sunucusu iyi bir tercih Ali Kardeşim Bende Anka Sunucusundayım görüşmek dileğiyle , alperen bey de anka ya gitmiş sanırım senle doğrumu ?

Oktay

Oktay tılsımdan gündogumum gundogumu Closed SonKaderci Yiğitlerxalperen Müptezel Onemıllıon Gibi Tılsımdan Birçok oyuncu ankaya geçti
Resim

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön