Selamlar , Tılsım da SiYaHKıRMıZı (Önceki Adım YiğitlerDOYLAİON) olarak tanınmıştım ve Tılsımın Artık Sıkıcılığı bir yana ortamın olmadığınıda şu son aylarda anlamış oldum.Dostluk , arkadaşlık bahane paran varsa arkadaşlık dostluk şahane neyse Dün İtibariyle Büyücümü Eski Sunucuma Taşımış Bulunmaktayım.
Doylaion yazdı:Selamlar , Tılsım da SiYaHKıRMıZı (Önceki Adım YiğitlerDOYLAİON) olarak tanınmıştım ve Tılsımın Artık Sıkıcılığı bir yana ortamın olmadığınıda şu son aylarda anlamış oldum.Dostluk , arkadaşlık bahane paran varsa arkadaşlık dostluk şahane neyse Dün İtibariyle Büyücümü Eski Sunucuma Taşımış Bulunmaktayım.
Yeni Adım EsKiŞEHiRLİ Olarak değişmiştir.
Herkese İyi Oyunlar , Bol Şanslar .
MimxSanctuary & Mimxglory
EskıŞehırlı Guzel kardesımm egerkı sen muhabbetı Kurmadıysannnn zaten ortada Muhabbet olmazz... ben ve benım gıbı cogu ınsanlar OYUNA muhabbet ıcın gırıyorlar egerkı sende muhabbet etsen ortama Karısrdın:D:D
yanı Sunucu degıstırmen hıc bıseye fayda saglamaz ve tekrar tılsıma donmen an meselesı olurrrr ...
Tılsm Gerçekten çekilmez bir hal aldı.Anka Sunucusu iyi bir tercih Ali Kardeşim Bende Anka Sunucusundayım görüşmek dileğiyle , alperen bey de anka ya gitmiş sanırım senle doğrumu ?
Efelerefesi yazdı:Tılsm Gerçekten çekilmez bir hal aldı.Anka Sunucusu iyi bir tercih Ali Kardeşim Bende Anka Sunucusundayım görüşmek dileğiyle , alperen bey de anka ya gitmiş sanırım senle doğrumu ?
Oktay
Oktay tılsımdan gündogumum gundogumu Closed SonKaderci Yiğitlerxalperen Müptezel Onemıllıon Gibi Tılsımdan Birçok oyuncu ankaya geçti