Şifacı Ustaları.

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
ExecuteBABYII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Şifacı Ustaları.

Mesaj gönderen ExecuteBABYII »

Selamun Aleyküm Arkadaşlar.
Ben bir şifacı açtım şuan 10 lvl ama kasamıyorum çok zor ve uzun sürüyor bir yaratık kesmek.Bir fikri olan varmı ? 30 lvlden sonra ne yapacağım bilmiyorum çok zor kasılıyor.Şifa kasmanın methodlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi ?.

İyi forumlar.
Stay alive until the last breath.

-FaLLeN- & RTPN-
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacı Ustaları.

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,

Konu gerekli bölüme taşınmıştır,konuya buradan devam edelim ;)

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

ExecuteBABYII yazdı:Selamun Aleyküm Arkadaşlar.
Ben bir şifacı açtım şuan 10 lvl ama kasamıyorum çok zor ve uzun sürüyor bir yaratık kesmek.Bir fikri olan varmı ? 30 lvlden sonra ne yapacağım bilmiyorum çok zor kasılıyor.Şifa kasmanın methodlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi ?.

İyi forumlar.
Her zaman söylediğim gibi şifayı kasmayacaksınız, Kastıracaksınız. Gir antepoya en az 3-5 büyücü vardır topla gurubu sen şifa bas Hem arkadaş edinmiş olursun,Hem kasılmış.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Şifacı nasıl zor kasılıor ? şifacıysan her yerde, her levelde, her görevde takılacaksın bir gruba onlar kesecek sen şifalayacaksın en kolay seviye atladığım karekter şifa. 49 a kada grup şifacısı ol 49 da sığınak migarata itemleri düşür. en kolay itemde şifaya düşüyor. itemleri tamamladıkdan sonra ister adam kes ister yaratık kes ister şifa bas
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

[imgleft]http://istanbuloyun.com/content/i/skillsifaci.png[/imgleft]Şifacı sınıfı, grupların vazgeçilmezleridir ama, öncelikle 49 seviyeye kadar uzun bir kasılma macerası vardır. Bu macera ne kadar zorlu da olsa Şifacı sınıfı, oyuncuların seviye kasarken en çok eğlendiği sınıftır. Peki nasıl 49 seviyeye kadar ulaşmak lazım:

Öncelikle sık sık görev almayı unutmayın. Kestiğiniz yaratıkların da sizinle aynı seviye de olmasına dikkat edin.Yüksek seviye yaratıkları öldürmek zor olur, düşük seviyedeki yaratıklardan ise az Tecrübe Puanı gelir.
Zehir yeteneği burada önemli, bu yeteneği fullemeniz gerekir. Aynı şekilde Asit yeteneği de öyle fakat, bu yetenek fazla kudret götürdüğü için pek tercih edilmez. Şifa ve Şifa bilgisi yeteneklerini de unutmayın, bu yetenekler Şifacı'yı Şifacı yapan en önemli yetenektir.
Kıyafetlerinizi
Maksimum Hasar seçmeniz de kasılma işinizi kolaylaştırır. Yakın dövüşte savaşçılar kadar olmasa da oldukça etkililerdir. 40 Seviyede size yardımcı olacak bir hayvan yaratan Çağrı yeteneği 40-49 seviye arası işinizi biraz daha kolaylaştırır.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Eyalet Askerleri

Mesaj gönderen BySaygili »

Merhaba;

Evet maksimum hasar eşyalar seçmeniz size seviye atlarken büyük kolaylık sağlayacaktır fakat maksimum hasar eşyalara para harcama taraftarı değilseniz başka bir çözüm yolu daha var.Elbet maksimum hasara nazaran daha yavaştır fakat para sıkıntısı olanlar için birebir.40. Seviyeye geldiğiniz de sahip olduğunuz "Çağrı" yeteneği işinizi görecektir.Bunun yanında Sivas Kangal'ınız varsa çok daha hızlı seviye atlarsınız.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

BySaygili yazdı:Maksimum hasar eşyalara para harcama taraftarı değilseniz başka bir çözüm yolu daha var.
  • Büyü Hasarı Zehir efsunlu eşyalar da giyebilir, Zehir yeteneğinin daha güçlü olmasını sağlayabilirsiniz.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Bence şifacınızı seviye atlatırken hiçbir harcama yapmayın zaten görevler bir kaç parça item veriyor onları giyip İyileştirmeci görevlere yardıma gidin bu şekilde hem hızlı bir şekilde seviye atlamış, Görevlere yardıma gittiğiniz kişilerle arkadaş olmuş, hemde sığınaklar için antreman yapmış olursunuz ama illa kendim kasılacağım derseniz Şifacı karakterini bırakmanız an meselesi :D
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Eyalet Askerleri

Mesaj gönderen BySaygili »

JouRney yazdı:
BySaygili yazdı:Maksimum hasar eşyalara para harcama taraftarı değilseniz başka bir çözüm yolu daha var.
  • Büyü Hasarı Zehir efsunlu eşyalar da giyebilir, Zehir yeteneğinin daha güçlü olmasını sağlayabilirsiniz.

Alternatif ve masraflı olmayan yollardan biri :arrow:
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

viewtopic.php?f=17&t=15728

Yukarıdaki verdiğim linke bir göz at çok eski ama işe yarar mantıklar içeriyor. Şunu unutma şifacı zor kasılmaz büyücü ve savaşçıya oranla daha yavaş kasılır o kadar.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]

“Şifacı” sayfasına dön