ALLAHINIZ VARSA YARDIMCI OLUN ALLAH PEYGAMBER İÇİN YARDIM
ALLAHINIZ VARSA YARDIMCI OLUN ALLAH PEYGAMBER İÇİN YARDIM
ARKADASLAR BENI TANIYAN TANIR KUKLACIDA YEMIN EDERIM AKÇEMIN YAZDIGI MESJA SILINDI YANLISLIKLA ISLEMIN TARIHI NET ISTEDIGINIZ SORUYA CEVAP VERIRIM ALLAHU TEALA ŞAHİDİM EN KUCUK YALANIM VARSA YAŞAMAK NASİP OLMASIN ANNEMI BABAMI GORMEK NASIP OLMASIN DAHA NE DIYEYIM EĞER O MESAJ SILINMEDIYSE VE YALAN SOYLUYORSAM BANA NAMAZ KILMAK ABDEST ALMAK KURAN OKUMAK MÜSLÜMAN OLMAK NASİP OLMASIN LÜTFEN ARKADASLAR HAZIRCLIK YAPMAYIN 1 KERE OLSUN 1 KERE 1 1 1 1 KERE ALLAH PEYGAMBER AŞKINA ADAM GIBI YARDIMCI OLUN LÜTFEN
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Re: ALLAHINIZ VARSA YARDIMCI OLUN ALLAH PEYGAMBER İÇİN YARDI
Kardeş bi sakin ol
İKV DESTEK/Forum ile iletişime geç gerekli sorulara cevap ver sana e-pini verirler. Panik yapma bu kadar Allah korusun kalpten gidersin
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Sende anlayış bozukluğu mu var? Demiş ki blackparadise destekle iletişime geç geri verirler. Zeka seviyeni gösteren konular açıyorsun zırt pırt böyle alamazsın alacağın varsa da.
KARDEŞİM KAÇKERE BOYLE KONULAR AÇILDI ADAM YALAN SOLEDIGI ORTAYA CIKTI ORDAN OTURURKEN BENI YORUMLAMAK ÇOK KOLAY BU ADAM NAPIYOR DIYEBILIRSIN BENDE BU TARZ KONULAR GORUNCE AYNISINI DIYORUM AMA ANI YAŞAMAK BAŞKA İNSAN KAYBEDIYOR KENDISNI SÖYLİYECEK SÖZ BULAMIYORUM...
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
RootAdmin yazdı:KARDEŞİM KAÇKERE BOYLE KONULAR AÇILDI ADAM YALAN SOLEDIGI ORTAYA CIKTI ORDAN OTURURKEN BENI YORUMLAMAK ÇOK KOLAY BU ADAM NAPIYOR DIYEBILIRSIN BENDE BU TARZ KONULAR GORUNCE AYNISINI DIYORUM AMA ANI YAŞAMAK BAŞKA İNSAN KAYBEDIYOR KENDISNI SÖYLİYECEK SÖZ BULAMIYORUM...
Yok yok sen yinede sakin ol. Forum Yetkilisinin dediği gibi;
Talepte bulunduğunuz GSM numarası:
Talepte bulunduğunuz ürün adı:
Talep tarihi:
Bu şekilde desteğe bildir tamamdır. Acele etme.
Dediğin gibi yptım teşekkürler.daha hızlı destek almak ıcın epın kodu ve sıfresını yazın demıs ben sıfreyı gordum sılınmeden once ama %100 dogru olduguna emınım epın kodunu gormedım sıfreyıde alt tarafa ekledım umarım akçemı alabılırım
Yaş kaç 10 falanmı birader ? Bi oyun için annenin babanın üstüne yemin ediyorsun.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Geçmiş olsun desteğe başvur eğer sonuç alamazsan bir telefoncuya git silinen mesajları kurtarabilirler.Eğer yine olmazsa özele telefon modelini yaz ben anlatayım belki yapabilirsin.

LEPRECHAUN
- CAMELBLACK
- Sahaf Yardımcısı
İkv Asosyalleri tipik bozukluklar vol 999....
saRcasm
Yalansız ve Gerçek styLa :mrgreen: