Çemberlitaş Kutu ( Çanakkale )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Çemberlitaş Kutu ( Çanakkale )

Mesaj gönderen Scalgar »

Merhaba ben çanakkale merkezde oturuyorum burada benim tanıdığım 7 arkadaş İKV oynuyoruz. Merkezdeki internet cafelerin sadece bir tanesinde İKV varken bizim önerilerimiz sayesinde şimdi neredeyse %40 ında İKV oyunu yüklü oyuna yeni başlayanlar ve eskiden oynamaya devam edenler oluyor. Oyun sayesinde bazılarıyla tanışıp yeni arkadaşlıklar kuruyoruz.Kutu almak istiyoruz ama kutu sadece ezinede var ve oraya şuan için gidemiyoruz.Orada neredeyse 2 kişinin oynadığı yerde kutu bulunuyorda nüfusu ve İKV oynayan kişi sayısının fazla olduğu çanakkale merkezde kutu yok ? Burayada kutu gönderilmesini istiyoruz. Yeni bölge Topkapı bizi heycanlandırdı bu yüzden orayı görmek istiyoruz ama lonca girişimiz yok , en azından lonca giriş pasaportu dükkanda satılmalı..
Nothing
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Re: Çemberlitaş Kutu ( Çanakkale )

Mesaj gönderen Yorukefe »

Scalgar yazdı:Merhaba ben çanakkale merkezde oturuyorum burada benim tanıdığım 7 arkadaş İKV oynuyoruz. Merkezdeki internet cafelerin sadece bir tanesinde İKV varken bizim önerilerimiz sayesinde şimdi neredeyse %40 ında İKV oyunu yüklü oyuna yeni başlayanlar ve eskiden oynamaya devam edenler oluyor. Oyun sayesinde bazılarıyla tanışıp yeni arkadaşlıklar kuruyoruz.Kutu almak istiyoruz ama kutu sadece ezinede var ve oraya şuan için gidemiyoruz.Orada neredeyse 2 kişinin oynadığı yerde kutu bulunuyorda nüfusu ve İKV oynayan kişi sayısının fazla olduğu çanakkale merkezde kutu yok ? Burayada kutu gönderilmesini istiyoruz. Yeni bölge Topkapı bizi heycanlandırdı bu yüzden orayı görmek istiyoruz ama lonca girişimiz yok , en azından lonca giriş pasaportu dükkanda satılmalı..
Bende Çanakkale'de oturuyorum ama kutu yok. 3 aydır ilgili konuya yazıyorum cevap verilmiyor. Hızlı desteğe söylüyorum sabırla bekle diyor. Derdiniz paraya şu kutuyu Çanakkale'yede gönderin.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sasmaz »

bende çanakkalelyim ezinede olması lazım
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kullanıcı avatarı
Dionysos
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Dionysos »

Cafelerde tavsiyeniz üzerine oyunun arttığını söyşemişsiniz.Aslında bu sorunu cafeci arkadaşlarla beraber kendinizde çözebilirsiniz.Ezinedeki kutuları toplayıp merkezde bir cafede satışı olabilir.Tabi üşenmezseniz.Bayramiç'liyim bende ve üşenmeden gittim aldım kutumu.
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

baktım başka çare yok işimi gücümü bıraktım tükenmeden son 1 tane aldım
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön