Çok şikayet ettik çok sinir harpleri yaşadık çok bekledik... Ama Yönetimi ve Özellikle DEV takımını tebrik ederim. Eğer bu lagları yaşamamızın sebebi bu merkezse biraz daha sakinleşecektir insanlar. Hepsinden öte o RUH taşı ile seyahat artık kesinlikle gerekiyodu ama açıkçası geleceği konusunda hiç umudum yoktu. Beklentileriminde ötesinde olmuş. Domuzkent Meran şehri hatta Hidralara direk geçilebilecek olması çok güzel birşey. Ama oyun sisteminden tahminlerime görede bu halihazırda bulunan lag daha da artıracak die düşünüyorum. Umarım o konuda çözülür bu yeni eklentiyle... Sürekli şikayet ediyorduk ama bu eklentiyle oyun çok daha güzel bir hale gelicek. Emeği geçen herkesin fikrine sağlık.
Not: Yönetime laf atmak için başka konular kullanmanızı rica ediyorum arkadaşlar. Herkesin bir çok şikayet yeri var ama düzgün yapılan işleride takdir etmemiz gerekir...
Topkapı Sarayı Lonca Merkezi
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Re: Topkapı Sarayı Lonca Merkezi
Ben bu eklentiyi begenmedim açıkçası içi çok boş ruh taşları ile istedigimiz yere geçebiliyor olmamızdan başka bize hiç bir şey vaad etmiyor oyuna artı bir renk katacağı süpesiz ancak bana bomboş bir eklenti paketi gibi geldi ne yalan söyleyeyim ben lonca savaşları yapabilecegimiz bir bölge bekliyordum ama bu başka bahara kaldı sonuç olarak yeni bir eklenti paketi geliyor bizim yine ortak umudumuz lagın sona ermesi bakalım yeni paket bize bunu saglıcakmı eger lagı sona erdirirse ikvnin gelmiş geçmiş en iyi eklenti paketi olucaktır buna şüpe yok
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Crash
Lonca Merkezi ile Gelen Yenilikler
- Yalnızca loncaların girebildiği özel bir sayfiye alanı
- Lonca tüccarlarından, lonca seviyesine göre satın alınabilecek yeni eşyalar
- Lonca tüccarlarından akçe ile satın alınabilecek gösterişli bir kıyafet seti
- Oyuncuların hasarlarını tam olarak test edebilmeleri için dublör hedefler
- Topkapı Sarayı Lonca Merkezinden çok sayıda bölgeye özel Ruh taşları yardımı ile anında seyahat. Seyahat edilebilecek bölgeler: Mısır Çarşısı, Hamit'in kahvesi, Meteor Bölgesi, Yeni Bab-ı Ali, Migrat Girişi, Sivri Ada Girişi, Domuzkent, Meran Şehri, Hidra Mağarası
Çok Güzel bir eklenti paketi fakat dikkatimi çeken bi nokta akçe ile alınacak gösterişli kıyafetler bu kıyafetlerin hiç bi özelliği olmuyacak gibi duruyor ve akçeyle alınıyor çok ilginç
Işınlanmaya gelince çok güzel ne zamandır böle bişe bekliyordum açıkcası örneğin eminönünden kalkıp merana gidene kadar neler çekiyoruz .Bide eklenti paketiyle birlikte lagda kalkarsa çok güzel olur 
- Yalnızca loncaların girebildiği özel bir sayfiye alanı
- Lonca tüccarlarından, lonca seviyesine göre satın alınabilecek yeni eşyalar
- Lonca tüccarlarından akçe ile satın alınabilecek gösterişli bir kıyafet seti
- Oyuncuların hasarlarını tam olarak test edebilmeleri için dublör hedefler
- Topkapı Sarayı Lonca Merkezinden çok sayıda bölgeye özel Ruh taşları yardımı ile anında seyahat. Seyahat edilebilecek bölgeler: Mısır Çarşısı, Hamit'in kahvesi, Meteor Bölgesi, Yeni Bab-ı Ali, Migrat Girişi, Sivri Ada Girişi, Domuzkent, Meran Şehri, Hidra Mağarası
Çok Güzel bir eklenti paketi fakat dikkatimi çeken bi nokta akçe ile alınacak gösterişli kıyafetler bu kıyafetlerin hiç bi özelliği olmuyacak gibi duruyor ve akçeyle alınıyor çok ilginç
- Alone
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyamet Sovalyeleri
Yaptıkları güzel hoş ama diyolarki TÜRK oyunu oldugu icin diger oyunlardan farkı olmalı.Şimdi size soruyorum ?
Lonca savasları Metin2 veya knight gibi oyunlarda özel vs odası veya lonca savasları odası vardı.GM'ler gururlanarak derlerdi bu TÜRK oyunu diger oyunlardan ayıran bi özelliği vardır.Şimdi o gmlere Metin2 de ruhtaşı ile ışınlanma geciş var e Topkapı sarayı eklentisi ile oda gelicek hani siz bi TÜRK Oyunu diger oyunlardan ayırıyodu.
Lonca savasları Metin2 veya knight gibi oyunlarda özel vs odası veya lonca savasları odası vardı.GM'ler gururlanarak derlerdi bu TÜRK oyunu diger oyunlardan ayıran bi özelliği vardır.Şimdi o gmlere Metin2 de ruhtaşı ile ışınlanma geciş var e Topkapı sarayı eklentisi ile oda gelicek hani siz bi TÜRK Oyunu diger oyunlardan ayırıyodu.
IIaLoNeII
XxByaLoNexX
MEGADETH
Henüz yenilgiyle tanışmamışsan, Kıyamet Şovalyeleriyle çarpışmamışsın demektir!
XxByaLoNexX
MEGADETH
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
öyle bir anlatmışsın ki, sanki ruh taşı İKV ye yeni eklenmiş bir özellik gibi. ne zamandır bölgeler arası rahat geçiş için birşeyler istemiyormuyduk. yıllardır at olsun, araba olsun, tren olsun gibi öneriler vardı. adamlar da değerlendirmiş işteAlone yazdı:Yaptıkları güzel hoş ama diyolarki TÜRK oyunu oldugu icin diger oyunlardan farkı olmalı.Şimdi size soruyorum ?
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Oyun sektörü,internet sektörü vs hepsi böyledir aslında.Alone yazdı:Yaptıkları güzel hoş ama diyolarki TÜRK oyunu oldugu icin diger oyunlardan farkı olmalı.Şimdi size soruyorum ?
Facebook ne zamandır var.Ancak Google+ Açıldı.Google'a laf atıldımı hayır?
Ne yani Bir mouse firması mouse çıkardı diye diğer Firmalar mouse çıkaramazmı?
- Alone
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Kıyamet Sovalyeleri
Ya sen anlamadın ya ben anlatamadım.Forumda Pelerinle ilgili konu acıldı.GMLER İkv türk oyunu oldugu icin başka oyunlardan örnek almaz fln diye.Splash yazdı:Oyun sektörü,internet sektörü vs hepsi böyledir aslında.Alone yazdı:Yaptıkları güzel hoş ama diyolarki TÜRK oyunu oldugu icin diger oyunlardan farkı olmalı.Şimdi size soruyorum ?
Facebook ne zamandır var.Ancak Google+ Açıldı.Google'a laf atıldımı hayır?
Ne yani Bir mouse firması mouse çıkardı diye diğer Firmalar mouse çıkaramazmı?
IIaLoNeII
XxByaLoNexX
MEGADETH
XxByaLoNexX
MEGADETH
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Bu ışınlanma olayından loncasız olanlar faydalanamayacak mı ?
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
Bildiğim kadarıyla faydalanamıyor. Ama istekler doğrultusunda sonradan böyle bir değişiklik yapılabilir. Ama Amaç zaten LONCA lar olduğu için... İnsanların Lonca üyesi olmaları gerekiyo. Yani seve seve taaa mısırdan iflise kadar yürücen yada direk ışınlanacaksınberkancetin yazdı:Bu ışınlanma olayından loncasız olanlar faydalanamayacak mı ?
- Arizonaa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Büyük Selçuklular
artık kadim kesimleri yalan oldu Klandan kesim var 5 dk el atın denecek anında 50 kişi orada :shock:TeknoBYraM yazdı:Bildiğim kadarıyla faydalanamıyor. Ama istekler doğrultusunda sonradan böyle bir değişiklik yapılabilir. Ama Amaç zaten LONCA lar olduğu için... İnsanların Lonca üyesi olmaları gerekiyo. Yani seve seve taaa mısırdan iflise kadar yürücen yada direk ışınlanacaksınberkancetin yazdı:Bu ışınlanma olayından loncasız olanlar faydalanamayacak mı ?
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa
Bıraktı 31.03.2013
Bıraktı 31.03.2013