LÜTFEN BİRİ BAKSIN..!
LÜTFEN BİRİ BAKSIN..!
ARKADASLAR BENİM ÜYELİĞİME GİRİŞ YAPAMIYORUM. hattım kapandı ve carlarım ıcınde nasıl yapabılırım ? müşteri hizmetlerini araddım ama acmıyolar hat benım uzerıme degl dıe. lütfen bırı bana yardm etsen tum karekterlerımı nasıl sobeeden mynete tasıyabılırım? ama hattım kapalı yanı onay kodu ıstese transfer ıcın yapamam
bırı yardm etsin smdıden tşk..
Sen Hiç KenDi KenDine AğLadınmı He ?
Ben Çok ağLadım..
Ben Çok ağLadım..
Re: LÜTFEN BİRİ BAKSIN..!
madur yazdı: ARKADASLAR BENİM ÜYELİĞİME GİRİŞ YAPAMIYORUM. hattım kapandı ve carlarım ıcınde nasıl yapabılırım ? müşteri hizmetlerini araddım ama acmıyolar hat benım uzerıme degl dıe. lütfen bırı bana yardm etsen tum karekterlerımı nasıl sobeeden mynete tasıyabılırım? ama hattım kapalı yanı onay kodu ıstese transfer ıcın yapamambırı yardm etsin smdıden tşk..
Hesabın şifresinide bilmiyorsan nasıl ispat edecenki sana ait oldugunu kilimcinin kilimi olur.
Şifresini bilsedin destek bazı bilgiler ist4erdin car isimleri değişen karakter isimleri gibi bir kaç taneisne net doğru cevap verirsen istediğin hesaba aktarma yaapblirlerde.
Sen bu bilgilerde sıfır cekiyon gibime geldi.
Desteğe yaz gelen formu geri gönder. (normali bu)
öN BİLGİ MADURUMDA MADUR KIRMIZI COLOR DİKKAT CEKTİ
A R Z L O D O S
- dyb21
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
Hat Kimin adınaysa Onun yanına git Eğer Yoksa bir bardak Buz gibi soğuk su iç :roll:
IıIPaTRoNIıI TOXİC
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
Teller Büyük Evleri Korumuş,
Köpeklerde Büyük adamları.
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Sorununuz hakkında size yardımcı olabilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri doğru şekilde doldurarak gönderiniz.
Sunucu:
Kullanıcı Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:
Kullanıcı adınızı artık kullanamıyorsanız aktarılmasını istediğiniz Yeni Sobee Üyeliğiniz:
(GSM numaranız kapandıysa yada Mail adresinize hiçbir şekilde erişemiyorsanız)
İKV İletişim Formu : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi forumlar.
Sorununuz hakkında size yardımcı olabilmemiz için lütfen aşağıdaki bilgileri doğru şekilde doldurarak gönderiniz.
Sunucu:
Kullanıcı Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:
Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:
Kullanıcı adınızı artık kullanamıyorsanız aktarılmasını istediğiniz Yeni Sobee Üyeliğiniz:
(GSM numaranız kapandıysa yada Mail adresinize hiçbir şekilde erişemiyorsanız)
İKV İletişim Formu : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
İyi forumlar.
OHH YA ŞÜKÜR İLGİLENEN BİRİ ÇIKTI.. TMM HEMEN BAKIYORUM TŞK EDRM İNŞ SONUC ALIRIM.
Sen Hiç KenDi KenDine AğLadınmı He ?
Ben Çok ağLadım..
Ben Çok ağLadım..