Yeni gelcek bolumden bır kare
-
KnTkn
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni gelcek bolumden bır kare
Agah Bey önderliğindeki Teşkilat her zamanki tarafsız tutumunu muhafaza ederek, Eminönü'nde yaşam için gerekli temel ihtiyaçları sağlamaya devam etti. Jandarma içersideki eski askerlerden, kimsenin adını bilmediği "Komutan" lakaplı kişi, Teşkilat'ın askeri kolunu yönetmeye başladı. Mısır çarşısı Teşkilat'ın kalbi olmayı sürdürdü.
Şehir Meclisi de geçen zaman içerisinde bir çok değişikliğe uğradı. Ancak İstanbul'un hala en etkili yönetim mekanizması, Mısır Çarşısı altındaki gizli ve çok iyi korunan yer altı salonunda varlığını sürdüren bu meclis. Meclis üyeleri zamanla değişse de, Ziya Bey, Nihat Bey gibi isimler, ilerlemiş yaşlarına rağmen Eminönü politikasında önemli yerlere sahipler.
Klan mevzuatına gelince; İki klanı birbirinden ayıran büyük öfke derinleşmeye devam etti. Artık daha iyi savaşma yeteneğine sahip klanların nüfusları gitgide arttı. Eminönü şehir meclisinin bu konuda tarafsızlığını muhafaza etmek dışında bir alternatifi yoktu. Klan savaşlarını durdurmak için belki de çok geç kalınmıştı.
Sonunda oda oldu ve üçüncü klan ortaya çıkmaya başladı...
Şehir Meclisi de geçen zaman içerisinde bir çok değişikliğe uğradı. Ancak İstanbul'un hala en etkili yönetim mekanizması, Mısır Çarşısı altındaki gizli ve çok iyi korunan yer altı salonunda varlığını sürdüren bu meclis. Meclis üyeleri zamanla değişse de, Ziya Bey, Nihat Bey gibi isimler, ilerlemiş yaşlarına rağmen Eminönü politikasında önemli yerlere sahipler.
Klan mevzuatına gelince; İki klanı birbirinden ayıran büyük öfke derinleşmeye devam etti. Artık daha iyi savaşma yeteneğine sahip klanların nüfusları gitgide arttı. Eminönü şehir meclisinin bu konuda tarafsızlığını muhafaza etmek dışında bir alternatifi yoktu. Klan savaşlarını durdurmak için belki de çok geç kalınmıştı.
Sonunda oda oldu ve üçüncü klan ortaya çıkmaya başladı...
KaaN xKONFUCYUSx
fotoşop yasaklansın
Peçete israfı :?
Mısır çarşısını hiç böyle gormemistim
Peçete olmasaydı hayatta olamıyacaktın :roll:
Peçete israfı :?
Mısır çarşısını hiç böyle gormemistim
Peçete olmasaydı hayatta olamıyacaktın :roll:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
- LeedsUnited
- Salgın Koruyucusu

sen ne kullanıyon bunun aynısı yeraltında domuzdada merdivendede her yerde bende oyunu alta alınca oluyor ne yeni yeri la ? rutubetten nem kapmışın..

RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
Photoshop ile yapılmış bir şey değil, bir grafik hatası. Ben de çok karşılaştım böyle görüntülerle:)
2009-2013
-
Downfall
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Kimsesizler
oo nedi gız 
-
QQHevaLQQ
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Lonca: xDxDxD
yav sabrinin barcelonaya golünü arıodum nere geldım mq :mrgreen:
xDxDxD
BaNaTmaOc
ALKOLIZM Tertemizim
BaNaTmaOc
ALKOLIZM Tertemizim
oyun hatası.
Oyun Bazen Ole oluyo bendede olmustu
-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
Sobee Studios'a sızan baklavacı yine gizli çekim yapmış. Yeni eklentileri merakla bekliyoruz.
Onur GÜRSOY