Bu form ne işe yarıyor hala çözemedim yardımcı olun ;)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KizilBuyu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: [Inceptıon]

Bu form ne işe yarıyor hala çözemedim yardımcı olun ;)

Mesaj gönderen KizilBuyu »

sayın GM ler yöneticiler ws ws kişiler bu formun amacı nedir her açılan konu kilitleniyor siz diyorsinizki destege atın mesajlarınızı attığımız mesajlara cvp mı veriliyorki de destege mesaj yollayalım LAĞ LAĞ diyoruz hala bişi yok sadece boş hurafeler yok olacak yok yapılacak yok çalışmalar sürüyor yok bu oyunu ben yaptım yok bu benim akrabamm bu nedir yaa kurulmuş düzen sömürülen insanlar destekten bi yanıt alamıyor millet derdini buradan aramaya çalışıyor burdada açtığı konular yerli yersiz kapatılıyor sizin yapmış olduğunuzz biz oyuncuları resmen susturmak başka bi açıklaması yok bu olayın yok ayın elemanı yok bilmem neyin elemanı neyin peşindesiniz ay boyunca en çok konu kapatanımı seçiyorsunuz ? ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz...
Neyse daha fazla yazmaya devam edersem sinirden farklı şeyler çıkacak ağzımdan en güzeli tadında bırakmak

Herkese İyi Formlar Artık Ne Kadar İyi Bi Formsa
.........................[KızılBüyü]....[AtaxGaZi]....[AtaxHeKiM]........................

...........................................[İnceptıon]...........................................

[Küçük Şeylere Fazla Önem Verenler Ellerinden Büyük Şeyler Gelmeyenlerdir]
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Re: Bu form ne işe yarıyor hala çözemedim yardımcı olun ;)

Mesaj gönderen aken »

Asıl sorun şu bir yöneticide çıkıp arkadaşlar tamam lag var bunun sebebi şu şu şudur
Şu anda yaptığımız çalışmalar bunu tamamen düzeltmeye yetmez
Bunun tamamen düzeltilmesi için şöle birşey yapmamız lazım
ama bunun maddi yükü çok fazladır yada sunucular şu kadar süre kapalı kalacaktır bunuda yapabilecek güç bizde yoktur vs. gibi açıklamalar yapsa hem insanlar bilgilenicek hemde konuların açılması engellenıcek
ama sureklı calısmalar suruyor iyileştirmelerden olumlu sonuçlar alınıyor gibi üzeri kapalı cevaplar verildiği için oyuncular huzursuz
çıkıp herkezı tatmın edecek bir cevap vermelerı sart artık
Sancaktakı oyuncu sayısı yarıyarıya düştü son 3 ayda
ve bunların yarıya yakınıda lag sorunu yuzunden
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Katekuli
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Katekuli »

Bu form ne işe yarıyor söyliyim kendi egolarını tatmin etmeye yarıyor ancak işine gelmiyene moderasyon kendini pohpohlıyana teşekkür bu form başka hiçbir halta yaramaz.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

Forumun ne işe yaradığı gayet açık. Genellikle muhabbet, protesto aracı olarka kullanılıyor. Bunun yarı sıra tanıtım amaçlı kullanılıyor. Girip girmemek kişiye kalmış, forumun aylık ziyaretçi sayısı 50 de olsa forum açık kalacak 5000 de olsa.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
LeedsUnited
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen LeedsUnited »

Şimdi ben buraya sayfalarca ileti atarım..sonuç .. konu tartışmaya çekilmekten ve yöneticileri bu tartışmaya sürüklemekten dolayı forum kuralları madde 39999 un 25.fıkrasının 20. bendi taksim 3 e göre idam diyen biri gelecek elbet :lol:
Resim

RELAXXEEFENDYY

RELAXXEEFENDYY

RELAXXEEFENDYY
Kullanıcı avatarı
KizilBuyu
İskele Babası
İskele Babası

aken yazdı:Asıl sorun şu bir yöneticide çıkıp arkadaşlar tamam lag var bunun sebebi şu şu şudur
Şu anda yaptığımız çalışmalar bunu tamamen düzeltmeye yetmez
Bunun tamamen düzeltilmesi için şöle birşey yapmamız lazım
ama bunun maddi yükü çok fazladır yada sunucular şu kadar süre kapalı kalacaktır bunuda yapabilecek güç bizde yoktur vs. gibi açıklamalar yapsa hem insanlar bilgilenicek hemde konuların açılması engellenıcek
ama sureklı calısmalar suruyor iyileştirmelerden olumlu sonuçlar alınıyor gibi üzeri kapalı cevaplar verildiği için oyuncular huzursuz
çıkıp herkezı tatmın edecek bir cevap vermelerı sart artık
Sancaktakı oyuncu sayısı yarıyarıya düştü son 3 ayda
ve bunların yarıya yakınıda lag sorunu yuzunden
bunların cevabını verebilecek yönetici daha kadrolarıda yer almıyor demekki ;)
.........................[KızılBüyü]....[AtaxGaZi]....[AtaxHeKiM]........................

...........................................[İnceptıon]...........................................

sazobalixx3
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sazobalixx3 »

Bu forum ört bas etmeye yarıyor. Aslında tüm oyuncuların birbiri ile iletişim kurmasını sağlamak adı altında açılmıştır.

Aynı yazı size yazılsa ardından hesabınıza girememeniz için 16 gün yasaklama cezası alsanız siz ne düşünürdünüz ?
Buyurun resimler...

Resim
http://g1205.hizliresim.com/x/1/55j3k.jpg

Resim
http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jdq.jpg

Resim
http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jfq.jpg

Resim
http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jh3.jpg
Kullanıcı avatarı
KizilBuyu
İskele Babası
İskele Babası

Rescuer yazdı:Forumun ne işe yaradığı gayet açık. Genellikle muhabbet, protesto aracı olarka kullanılıyor. Bunun yarı sıra tanıtım amaçlı kullanılıyor. Girip girmemek kişiye kalmış, forumun aylık ziyaretçi sayısı 50 de olsa forum açık kalacak 5000 de olsa.
ben daha şurada muhabbet edilebilecek bişiye rastlamadım her şey sorunlu millet burada dertlerini paylaşıyor ama nedense bu dertler bazı kişileri huzursuz edip modere olabiliyor konuları ve sürekli susturuluyorlar sırf bu şekilde düşündüm diyede 1 hesabımı blokladılar ve egerki cezanın haksız olduğunu düşünüyorsan destege mesaj at diye mesaj geldi sırf düşüncelerimi yazdım diye ;) bu formda ne yazıp ne paylaşacağımı şaşırdım ;)

Kullanıcı avatarı
Kedy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kedy »

Tamam belki çok zor bu lagı çözmek. Kabul ediyor ve anlayışla karşılıyorum. Gücünüz olmayabilir altyapınız olmayabilir en önemlisi paranız olmayabilir (ki hiç sanmıyorum son gelen lonca eklentisiyle gayette iyi para kazanıldı) Bari bir açıklama yapın. Henüz çözüme ulaşamayacağız şu şu nedenlerden dolayı gibisin. Ancak nerede?

Eminönü sunucusunda bir şeyler yapıldı laga dair, kesin bir bilgim yok ama hissedilir cinste iyileşme olmuş bu konuda bilgisi olan biri varsa cevap yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.

İyi forumlar..
Downfall
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kimsesizler

Mesaj gönderen Downfall »

KizilBuyu yazdı:sayın GM ler yöneticiler ws ws kişiler bu formun amacı nedir her açılan konu kilitleniyor siz diyorsinizki destege atın mesajlarınızı attığımız mesajlara cvp mı veriliyorki de destege mesaj yollayalım LAĞ LAĞ diyoruz hala bişi yok sadece boş hurafeler yok olacak yok yapılacak yok çalışmalar sürüyor yok bu oyunu ben yaptım yok bu benim akrabamm bu nedir yaa kurulmuş düzen sömürülen insanlar destekten bi yanıt alamıyor millet derdini buradan aramaya çalışıyor burdada açtığı konular yerli yersiz kapatılıyor sizin yapmış olduğunuzz biz oyuncuları resmen susturmak başka bi açıklaması yok bu olayın yok ayın elemanı yok bilmem neyin elemanı neyin peşindesiniz ay boyunca en çok konu kapatanımı seçiyorsunuz ? ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz...
Neyse daha fazla yazmaya devam edersem sinirden farklı şeyler çıkacak ağzımdan en güzeli tadında bırakmak

Herkese İyi Formlar Artık Ne Kadar İyi Bi Formsa
özet geç panpa sayın Gm ler den sonrasını okumadım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön