sayın GM ler yöneticiler ws ws kişiler bu formun amacı nedir her açılan konu kilitleniyor siz diyorsinizki destege atın mesajlarınızı attığımız mesajlara cvp mı veriliyorki de destege mesaj yollayalım LAĞ LAĞ diyoruz hala bişi yok sadece boş hurafeler yok olacak yok yapılacak yok çalışmalar sürüyor yok bu oyunu ben yaptım yok bu benim akrabamm bu nedir yaa kurulmuş düzen sömürülen insanlar destekten bi yanıt alamıyor millet derdini buradan aramaya çalışıyor burdada açtığı konular yerli yersiz kapatılıyor sizin yapmış olduğunuzz biz oyuncuları resmen susturmak başka bi açıklaması yok bu olayın yok ayın elemanı yok bilmem neyin elemanı neyin peşindesiniz ay boyunca en çok konu kapatanımı seçiyorsunuz ? ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz...
Neyse daha fazla yazmaya devam edersem sinirden farklı şeyler çıkacak ağzımdan en güzeli tadında bırakmak
Herkese İyi Formlar Artık Ne Kadar İyi Bi Formsa
Bu form ne işe yarıyor hala çözemedim yardımcı olun ;)
- KizilBuyu
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: [Inceptıon]
Bu form ne işe yarıyor hala çözemedim yardımcı olun ;)
.........................[KızılBüyü]....[AtaxGaZi]....[AtaxHeKiM]........................
...........................................[İnceptıon]...........................................
[Küçük Şeylere Fazla Önem Verenler Ellerinden Büyük Şeyler Gelmeyenlerdir]
...........................................[İnceptıon]...........................................
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İzmir
Re: Bu form ne işe yarıyor hala çözemedim yardımcı olun ;)
Asıl sorun şu bir yöneticide çıkıp arkadaşlar tamam lag var bunun sebebi şu şu şudur
Şu anda yaptığımız çalışmalar bunu tamamen düzeltmeye yetmez
Bunun tamamen düzeltilmesi için şöle birşey yapmamız lazım
ama bunun maddi yükü çok fazladır yada sunucular şu kadar süre kapalı kalacaktır bunuda yapabilecek güç bizde yoktur vs. gibi açıklamalar yapsa hem insanlar bilgilenicek hemde konuların açılması engellenıcek
ama sureklı calısmalar suruyor iyileştirmelerden olumlu sonuçlar alınıyor gibi üzeri kapalı cevaplar verildiği için oyuncular huzursuz
çıkıp herkezı tatmın edecek bir cevap vermelerı sart artık
Sancaktakı oyuncu sayısı yarıyarıya düştü son 3 ayda
ve bunların yarıya yakınıda lag sorunu yuzunden
ama bunun maddi yükü çok fazladır yada sunucular şu kadar süre kapalı kalacaktır bunuda yapabilecek güç bizde yoktur vs. gibi açıklamalar yapsa hem insanlar bilgilenicek hemde konuların açılması engellenıcek
ama sureklı calısmalar suruyor iyileştirmelerden olumlu sonuçlar alınıyor gibi üzeri kapalı cevaplar verildiği için oyuncular huzursuz
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
Bu form ne işe yarıyor söyliyim kendi egolarını tatmin etmeye yarıyor ancak işine gelmiyene moderasyon kendini pohpohlıyana teşekkür bu form başka hiçbir halta yaramaz.
Forumun ne işe yaradığı gayet açık. Genellikle muhabbet, protesto aracı olarka kullanılıyor. Bunun yarı sıra tanıtım amaçlı kullanılıyor. Girip girmemek kişiye kalmış, forumun aylık ziyaretçi sayısı 50 de olsa forum açık kalacak 5000 de olsa.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- LeedsUnited
- Salgın Koruyucusu
Şimdi ben buraya sayfalarca ileti atarım..sonuç .. konu tartışmaya çekilmekten ve yöneticileri bu tartışmaya sürüklemekten dolayı forum kuralları madde 39999 un 25.fıkrasının 20. bendi taksim 3 e göre idam diyen biri gelecek elbet :lol:

RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
RELAXXEEFENDYY
- KizilBuyu
- İskele Babası
bunların cevabını verebilecek yönetici daha kadrolarıda yer almıyor demekkiaken yazdı:Asıl sorun şu bir yöneticide çıkıp arkadaşlar tamam lag var bunun sebebi şu şu şudur
.........................[KızılBüyü]....[AtaxGaZi]....[AtaxHeKiM]........................
-
- Acemi Savaşçı
Bu forum ört bas etmeye yarıyor. Aslında tüm oyuncuların birbiri ile iletişim kurmasını sağlamak adı altında açılmıştır.
Aynı yazı size yazılsa ardından hesabınıza girememeniz için 16 gün yasaklama cezası alsanız siz ne düşünürdünüz ?
Buyurun resimler...

http://g1205.hizliresim.com/x/1/55j3k.jpg

http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jdq.jpg

http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jfq.jpg

http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jh3.jpg
Aynı yazı size yazılsa ardından hesabınıza girememeniz için 16 gün yasaklama cezası alsanız siz ne düşünürdünüz ?
Buyurun resimler...

http://g1205.hizliresim.com/x/1/55j3k.jpg

http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jdq.jpg

http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jfq.jpg

http://g1205.hizliresim.com/x/1/55jh3.jpg
- KizilBuyu
- İskele Babası
ben daha şurada muhabbet edilebilecek bişiye rastlamadım her şey sorunlu millet burada dertlerini paylaşıyor ama nedense bu dertler bazı kişileri huzursuz edip modere olabiliyor konuları ve sürekli susturuluyorlar sırf bu şekilde düşündüm diyede 1 hesabımı blokladılar ve egerki cezanın haksız olduğunu düşünüyorsan destege mesaj at diye mesaj geldi sırf düşüncelerimi yazdım diyeRescuer yazdı:Forumun ne işe yaradığı gayet açık. Genellikle muhabbet, protesto aracı olarka kullanılıyor. Bunun yarı sıra tanıtım amaçlı kullanılıyor. Girip girmemek kişiye kalmış, forumun aylık ziyaretçi sayısı 50 de olsa forum açık kalacak 5000 de olsa.
Tamam belki çok zor bu lagı çözmek. Kabul ediyor ve anlayışla karşılıyorum. Gücünüz olmayabilir altyapınız olmayabilir en önemlisi paranız olmayabilir (ki hiç sanmıyorum son gelen lonca eklentisiyle gayette iyi para kazanıldı) Bari bir açıklama yapın. Henüz çözüme ulaşamayacağız şu şu nedenlerden dolayı gibisin. Ancak nerede?
Eminönü sunucusunda bir şeyler yapıldı laga dair, kesin bir bilgim yok ama hissedilir cinste iyileşme olmuş bu konuda bilgisi olan biri varsa cevap yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar..
Eminönü sunucusunda bir şeyler yapıldı laga dair, kesin bir bilgim yok ama hissedilir cinste iyileşme olmuş bu konuda bilgisi olan biri varsa cevap yazabilir mi ? Şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar..
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kimsesizler
özet geç panpa sayın Gm ler den sonrasını okumadım.KizilBuyu yazdı:sayın GM ler yöneticiler ws ws kişiler bu formun amacı nedir her açılan konu kilitleniyor siz diyorsinizki destege atın mesajlarınızı attığımız mesajlara cvp mı veriliyorki de destege mesaj yollayalım LAĞ LAĞ diyoruz hala bişi yok sadece boş hurafeler yok olacak yok yapılacak yok çalışmalar sürüyor yok bu oyunu ben yaptım yok bu benim akrabamm bu nedir yaa kurulmuş düzen sömürülen insanlar destekten bi yanıt alamıyor millet derdini buradan aramaya çalışıyor burdada açtığı konular yerli yersiz kapatılıyor sizin yapmış olduğunuzz biz oyuncuları resmen susturmak başka bi açıklaması yok bu olayın yok ayın elemanı yok bilmem neyin elemanı neyin peşindesiniz ay boyunca en çok konu kapatanımı seçiyorsunuz ? ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz...
Neyse daha fazla yazmaya devam edersem sinirden farklı şeyler çıkacak ağzımdan en güzeli tadında bırakmak
Herkese İyi Formlar Artık Ne Kadar İyi Bi Formsa