Arkadaşlar 4 gün önce tank oldum 4-5 farabi item var 31 bn aralarında enerji var fakat kimse kenana almıyor? yazk değil mi emeklerime 2 ayda yaptım savascıyı kimse kenana almıyor junona da almıyorlar nedir bu tank düşmanlığı? bence savascıların tank özellikleri biraz daha güçlendirilmeli.. Soruyorum adama tank lazımmı? terbiyesiz adam cevap bile vermiyor baskasına soruyorum bb diyor insanın siniri tavana fırlıyor bu soruna bi çözüm bulunsun . işten geliyorum 2 saatim kenana girmekle geçiyor ondada giremiyorum nerde adalet?
Bu sadece e.ö sunucusunda olduğu için burda açtım konuyu
Eminönü
- Sultanahmetli
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Eminönü
Sultanahmetli[49]
- apocan2087
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Dergah
Re: Eminönü
Savaşçıyı şu an sadece sığınak ve miğrattan değil çemberliden de mahrum bırakıyorlar herkez işin kolayına kaçıyor savaşçını dizmek istiyorsan kardeş bak Arizona arkadaşın yazdğı gibi çevren olması gerekirSultanahmetli yazdı:Arkadaşlar 4 gün önce tank oldum 4-5 farabi item var 31 bn aralarında enerji var fakat kimse kenana almıyor? yazk değil mi emeklerime 2 ayda yaptım savascıyı kimse kenana almıyor junona da almıyorlar nedir bu tank düşmanlığı? bence savascıların tank özellikleri biraz daha güçlendirilmeli.. Soruyorum adama tank lazımmı? terbiyesiz adam cevap bile vermiyor baskasına soruyorum bb diyor insanın siniri tavana fırlıyor bu soruna bi çözüm bulunsun . işten geliyorum 2 saatim kenana girmekle geçiyor ondada giremiyorum nerde adalet?
Bu sadece e.ö sunucusunda olduğu için burda açtım konuyu
XıxAPOCANxıXXxJEYNAxXXxThRaLxX
- onurbabaxdxd
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: BÜYÜK SELÇUKLULAR
Re: Eminönü
öncelikle s.a kardşeim güzel ama basit bir konuya değinmşin şimdi 31 can diyoısun doğrudur kenan için çok bile hatta 26 27 bin cnalda gidelebilir ama sana şöyle bişi yazım tank ilk sığıank ve migrat bölgeleri geldiği için geçerlydi. şu an için tnaka migrat ve sığınklarda ihitiyça dumuyor kendi adımakonuşamk gerkirse bendee duymuyorum ne yazıkki ama arkadşalr cevap vermiş zaten çevren olursa yada kendni tanıtıp ortam kurarsan gidebilirsin diye düşünüyorum eğer gitmek istersen gerçekten oyundan bana ulaş yardımcı olum sana WisTLiqDEaTH karakterinden ulaşabilirsin ismim oğuz kenana götürürm seni her trülü yarıdmı yaprım kuşkun olmasın milet yardımcı olmakyerine köstek olurlar takma .... k.g
ŗąҡıŋıŋ ŧąđı ąƈı ɠεℓïγσŗşą εğεŗ ŗąҡı ïçεƈεҡ ҡąđąŗ ąƈı ŧąŧɱąɱışşıŋ đεɱεҡŧïŗ....