Biri beni sustursun.
Lonca savaşları fikstür sayfasına yazdığım yazılar birinin gücüne mi gitti anlayamadım ama hiç üşenmeden bu oyun hakkındaki özgür düşüncelerimi belirttiğim ve en az 1 saatimi ayırdığım yazı silindi. Aklı başında bir yetkili bunun sebebini lütfen açıklayabilir mi? Ha birde bazen görüyorum içerik silinmiştir gibi bir ifade de yazılmamış.
Son olarak ekliyim... ÇOK EMİNİM Kİ yazdıklarım muhakkak biryerlerde duruyordur. Saygıdeğer yönetim/GM/Forum Yetkilisi vs. vs. bazı kesimleri kandırabilirsiniz ancak bardağı taşıran bir damla vardır sanırım o damla ben olacağım ve eminim ki acayip sinir oluyorsunuz bana ama elimde değil siz basıyorsunuz milletin damarına. Lütfen yazdığım yazıyı geri getirip tüm milletin okuyabilmesini sağlayaca CESARETİ kendiniz de hissedin. Unutmayın ki insanlar korktukları gerçeklerden ya kaçar yada saklanır.
Hakedene Saygılarımla..
Eminim Foruma da Lag Girdi Geri Sardı.
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Eminim Foruma da Lag Girdi Geri Sardı.
Herhangi bir hakaret veya argo içeriğin olmadığı mesajların silinmesinin mantıklı bir açıklaması olamaz.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- uLeMa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Oyun mu la bu ?
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Oyunun b. çıktı zaten herşey parayla , lag desen zaten eksik olmuyor gm ler siz anca işinize gelmeyen yazıları silin milleti takmayın zaten oyunu biz geliştircez değil mi ? lagı da düzeltiriz siz oturun oyunun yetkilisi olarak oyunun tadını çıkartın ben şimdi hallediyorum sorun ları (!) . Ben bu oyuna 4 yıldır tek kuruş vermedim vermemde o kadar insan para yatırıyor da ne oluyor ? ...
Eskiler tanınır yeniler örnek alır !
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Adam bilge dağılın !uLeMa yazdı:Oyun mu la bu ?
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Konu ile ilgili olmayan iletiler temizlenmiş. İletiniz gayet konu dışı olmakla beraber yerinde moderasyon uygulanmıştır.
İyi forumlar.
Konu ile ilgili olmayan iletiler temizlenmiş. İletiniz gayet konu dışı olmakla beraber yerinde moderasyon uygulanmıştır.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
İleti temizleyeceğine lagı temizlesen ?
Eskiler tanınır yeniler örnek alır !
Sivas yazdı:İleti temizleyeceğine lagı temizlesen ?
işte onu yapamazlar çünkü super final maçları için iddaa kuponu yapma peşindeler baksana maç için lonca savaşını erteliyorlar hiç düşünmeden bu adamların işi gücü var mıdır yok mudur biz lonca savaşını geç saatlere aldık iyice bu adam sabah uyanıp nasıl işine gücüne gidecek diye birşey yok lonca savaşı var katılın ama eleştiri yapmayın kafama göre kuralları koyarım kimseyide takmam hadi iyi forumlar iyi oyunlar by by diyip kaçarlar
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Katekuli yazdı:Sivas yazdı:İleti temizleyeceğine lagı temizlesen ?
işte onu yapamazlar çünkü super final maçları için iddaa kuponu yapma peşindeler baksana maç için lonca savaşını erteliyorlar hiç düşünmeden bu adamların işi gücü var mıdır yok mudur biz lonca savaşını geç saatlere aldık iyice bu adam sabah uyanıp nasıl işine gücüne gidecek diye birşey yok lonca savaşı var katılın ama eleştiri yapmayın kafama göre kuralları koyarım kimseyide takmam hadi iyi forumlar iyi oyunlar by by diyip kaçarlar
Neden direk aklına iddaa kuponu geldiki