Viceroyun yalvarısı xD
- xPxPxP
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Çakallarla Dans
Viceroyun yalvarısı xD
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Re: Viceroyun yalvarısı xD
Çok sakat var çok . bir o hesaptan bir diğer hesaba atlıyor Allahım yaratıyorsun takip et.
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- xPxPxP
- Salgın Koruyucusu
ayrı hesap acmak yasakmı gm @@@
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
Teşkilatta bi ara senin gibi dengesiz bir arkadaş vardı "ArzınKekeleri" diye Böyle Çocukca konular açtı yorumlar yaptı sonucu savcılığa kadar uzayacakken vazgeçti veya uzadı gitti Onun için bırak böyle çocuksu yazıları suçun olmasa banlamazlardı zaten seni Burada böle 5-6 yaşındaki çocukların konuştukları gibi konuşunca nolucak sanki ?xPxPxP yazdı:viewtopic.php?f=100&t=92105
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
İstanbul Kıyamet Vakti ßerbuq
- xPxPxP
- Salgın Koruyucusu
AYHSSSS CHOKKK KHORKKTUM HHCIHHAHZHZAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDberbuq yazdı:Teşkilatta bi ara senin gibi dengesiz bir arkadaş vardı "ArzınKekeleri" diye Böyle Çocukca konular açtı yorumlar yaptı sonucu savcılığa kadar uzayacakken vazgeçti veya uzadı gitti Onun için bırak böyle çocuksu yazıları suçun olmasa banlamazlardı zaten seni Burada böle 5-6 yaşındaki çocukların konuştukları gibi konuşunca nolucak sanki ?xPxPxP yazdı:viewtopic.php?f=100&t=92105
SIZ GIDERKEN BIZ CNBT DONUODUK
Bu yazıyı korkman için yazmadım Forum kurallarını Ayriyeten bilişim suçları ve cezalarını okumanı Öneririm Genç EmoxPxPxP yazdı:AYHSSSS CHOKKK KHORKKTUM HHCIHHAHZHZAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDberbuq yazdı:Teşkilatta bi ara senin gibi dengesiz bir arkadaş vardı "ArzınKekeleri" diye Böyle Çocukca konular açtı yorumlar yaptı sonucu savcılığa kadar uzayacakken vazgeçti veya uzadı gitti Onun için bırak böyle çocuksu yazıları suçun olmasa banlamazlardı zaten seni Burada böle 5-6 yaşındaki çocukların konuştukları gibi konuşunca nolucak sanki ?xPxPxP yazdı:viewtopic.php?f=100&t=92105
SIZ GIDERKEN BIZ CNBT DONUODUK![]()
- xPxPxP
- Salgın Koruyucusu
bhirdha khonulahrıma msjjj athmaaaaaa yhoska senı sıkayhet ederımmmmmmmmmmmberbuq yazdı:Bu yazıyı korkman için yazmadım Forum kurallarını Ayriyeten bilişim suçları ve cezalarını okumanı Öneririm Genç EmoxPxPxP yazdı:AYHSSSS CHOKKK KHORKKTUM HHCIHHAHZHZAHAHAHAH XDDDDDDDDDDDDberbuq yazdı:Teşkilatta bi ara senin gibi dengesiz bir arkadaş vardı "ArzınKekeleri" diye Böyle Çocukca konular açtı yorumlar yaptı sonucu savcılığa kadar uzayacakken vazgeçti veya uzadı gitti Onun için bırak böyle çocuksu yazıları suçun olmasa banlamazlardı zaten seni Burada böle 5-6 yaşındaki çocukların konuştukları gibi konuşunca nolucak sanki ?xPxPxP yazdı:viewtopic.php?f=100&t=92105
SIZ GIDERKEN BIZ CNBT DONUODUK![]()
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Doğu İmparatorcukcuğu
Çocukça konular açmak, çocukça yorumlar yapmak yasal bir suç değildir. Suç işlemeden savcılığa vermek nasıl oluyor merak ediyorum doğrusu. Ayrıca 'Bi ara' değil ben ve arkadaşlarım davamıza devam ediyoruz. Lütfen bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yazmayın. Bu sene GameX fuarında arkadaşlarımla beraber İKV Standındaydık. Şayet bildiğiniz üzere yönetim kadrosu, oyuncular da oradaydı. Sorunu olan olsaydı gelip anlatırdı derdini. Bilip bilmeden konuşmayın.berbuq yazdı:Teşkilatta bi ara senin gibi dengesiz bir arkadaş vardı "ArzınKekeleri" diye Böyle Çocukca konular açtı yorumlar yaptı sonucu savcılığa kadar uzayacakken vazgeçti veya uzadı gitti Onun için bırak böyle çocuksu yazıları suçun olmasa banlamazlardı zaten seni Burada böle 5-6 yaşındaki çocukların konuştukları gibi konuşunca nolucak sanki ?xPxPxP yazdı:viewtopic.php?f=100&t=92105
Teşekkürler..
Arzzinkkekeleri yazdı:Çocukça konular açmak, çocukça yorumlar yapmak yasal bir suç değildir. Suç işlemeden savcılığa vermek nasıl oluyor merak ediyorum doğrusu. Ayrıca 'Bi ara' değil ben ve arkadaşlarım davamıza devam ediyoruz. Lütfen bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yazmayın. Bu sene GameX fuarında arkadaşlarımla beraber İKV Standındaydık. Şayet bildiğiniz üzere yönetim kadrosu, oyuncular da oradaydı. Sorunu olan olsaydı gelip anlatırdı derdini. Bilip bilmeden konuşmayın.berbuq yazdı:Teşkilatta bi ara senin gibi dengesiz bir arkadaş vardı "ArzınKekeleri" diye Böyle Çocukca konular açtı yorumlar yaptı sonucu savcılığa kadar uzayacakken vazgeçti veya uzadı gitti Onun için bırak böyle çocuksu yazıları suçun olmasa banlamazlardı zaten seni Burada böle 5-6 yaşındaki çocukların konuştukları gibi konuşunca nolucak sanki ?xPxPxP yazdı:viewtopic.php?f=100&t=92105
Teşekkürler..
Kilitlenen konularındaki mesajlara iyi bak
- XxXeCtaZyxXx
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: xDxDxD
BAK KOCUM BENIM KONULARIMA BULASMA SENIN SUNUCUNA GELIRIM 7 -24 KAPISIRIZberbuq yazdı:Arzzinkkekeleri yazdı:Çocukça konular açmak, çocukça yorumlar yapmak yasal bir suç değildir. Suç işlemeden savcılığa vermek nasıl oluyor merak ediyorum doğrusu. Ayrıca 'Bi ara' değil ben ve arkadaşlarım davamıza devam ediyoruz. Lütfen bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yazmayın. Bu sene GameX fuarında arkadaşlarımla beraber İKV Standındaydık. Şayet bildiğiniz üzere yönetim kadrosu, oyuncular da oradaydı. Sorunu olan olsaydı gelip anlatırdı derdini. Bilip bilmeden konuşmayın.berbuq yazdı:Teşkilatta bi ara senin gibi dengesiz bir arkadaş vardı "ArzınKekeleri" diye Böyle Çocukca konular açtı yorumlar yaptı sonucu savcılığa kadar uzayacakken vazgeçti veya uzadı gitti Onun için bırak böyle çocuksu yazıları suçun olmasa banlamazlardı zaten seni Burada böle 5-6 yaşındaki çocukların konuştukları gibi konuşunca nolucak sanki ?xPxPxP yazdı:viewtopic.php?f=100&t=92105
Teşekkürler..
Kilitlenen konularındaki mesajlara iyi bak
Anlayan Anladııı Dayıı 
Şimdi şu konuya değinmek istiyorum bende
Semt çocuğuyuz diye hor görülürüz her yerde
Kulağımız delik değil diyemi hor görmece
Ben böyle rahatım muhterem bakın keyfinize ..
EfSanE [ xDxDxD ]
Şimdi şu konuya değinmek istiyorum bende
Semt çocuğuyuz diye hor görülürüz her yerde
Kulağımız delik değil diyemi hor görmece
Ben böyle rahatım muhterem bakın keyfinize ..
EfSanE [ xDxDxD ]